Siirry pääsisältöön
TUOTE

Kaspersky Sandbox

Edistynyt suojaus uhilta ilman kalliita tietoturva-asiantuntijoita ja työkaluja

Edistynyt uhkien havaitseminen ja automaattinen reagointi

Nykypäivän yritysten on voitava torjua entistä enemmän yhä monimutkaisempia uudenaikaisia uhkia, jotka ohittavat olemassa olevat virustorjunta- ja EPP-ratkaisut. Tällaisia ovat esimerkiksi tuntemattomat haittaohjelmat, uudet virukset ja kiristysohjelmat sekä nollapäivähyökkäykset. Samaan aikaan kaikkialla maailmassa on pulaa osaavista kyberturvallisuusasiantuntijoista, mikä voi tehdä asiantuntijoiden palkkaamisesta vaikeaa ja kallista.
Kaspersky Sandbox on osa Kaspersky Optimum Security -ratkaisua. Se on muodostettu monimutkaisten uhkien ja APT-tason hyökkäysten torjumisen parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Yhdessä EPP- ja EDR-ratkaisujen kanssa Kaspersky Sandbox tarjoaa täysin automaattisoidun ja kehittyneen suojauksen, jossa uhkia analysoidaan eristetyssä ympäristössä.
Tunnistus
Epäilyttävät kohteet siirretään eristettyyn ympäristöön, jossa syväanalyysin avulla voidaan nopeasti havaita ja estää uusia, tuntemattomia ja vaikeasti havaittavissa olevia verkkouhkia.
Hallittavuus

Kaspersky Sandbox on helppo asentaa ja käyttää, ja sen voi integroida saumattomasti yritysten infrastruktuuriin myös ilman erillistä tietoturvatiimiä

Skaalautuvuus

Koska peruskokoonpano tukee enintään tuhatta suojattua päätepistettä, ratkaisua on helppo skaalata, jotta sillä saa jatkuvan suojauksen suurille infrastruktuureille

Integrointi
Kaspersky Sandboxin tehokkaat havaitsemisominaisuudet integroituvat saumattomasti Kaspersky EDR Optimum- ja Kaspersky Endpoint Security for Business -ratkaisuihin ja mahdollistavat monikerroksisen päätepisteiden suojausratkaisun luomisen.

Käyttö

 • Paranna suojausta tuntemattomilta uhilta

  • Päätepisteet ovat edelleen rikollisten tärkein kohde.
  • Olemassa olevan päätepisteiden suojauksen ohittaminen onnistuu edelleen melko edullisesti.
  • Sandbox-tekniikan ohittaminen on huomattavasti vaikeampaa ja kalliimpaa.
  • Yhdessä EPP- ja EDR-työkalujemme kanssa Kaspersky Sandbox tarjoaa elintärkeän turvallisuustason, joka pitää tuntemattomat verkkouhat pois verkoistasi.
 • Älä anna tietoturva-asiantuntijoiden palkkaamisen vaikeuden haitata toimintaasi

  • Yritykset yleensä tarvitsevat kattavia tietoturvaosastoja kehittyneiden turvallisuusratkaisuiden käyttämiseen. Suurin syy siihen, että monet organisaatiot eivät hanki käyttöönsä tämän tasoisia ratkaisuja, on se, että maailmalla on pulaa pätevistä tietoturva-asiantuntijoista. Heidän palkkaamisensa on myös kallista.
  • Kaspersky Sandbox ja Kaspersky Optimum Security on erinomainen ratkaisu organisaatioile, jotka tarvitsevat suojausta kehittyneitä uhkia vastaan mutta jotka eivät vielä halua investoida täyden tietoturvatiimin hankintaan.
 • Kustannustehokas ratkaisu hajautetuille verkoille

  • Suuryrityksissä on yleensä monimutkaiset ja hajautetut infrastruktuurit.
  • Keskikokoiset konttorit ja pienet alueelliset toimistot eivät aina voi käyttää monimutkaisia ratkaisuja, koska niiltä puuttuu resursseja ja asiantuntemusta.
  • Kaspersky Sandboxin avulla suuryritykset voivat optimoida etätoimistojensa tehokkaan suojauksen kustannukset ja pienentää arvokkaiden tietoturva-analyytikoidensa manuaalisen työn määrää.
24/7

PREMIUM-TUKI

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky-tuotteistasi.

Uhat

Hyökkäysten monimutkaisuus kasvaa koko ajan. Kun valtiotoimijoiden kehittämät monimutkaiset työkalut tulevat laajemmin markkinoille, kohdistetun hyökkäyksen kustannukset laskevat. Kääntöpuolena on se, että pätevien tietoturva-asiantuntijoiden palkkaamisen kustannukset kasvavat. Tarvitaan kustannustehokas ratkaisu seuraaviin:

 • perinteiset tekniikat, jotka eivät riitä monimutkaisten uhkien torjuntaan

 • kasvava maailmanlaajuinen pula tietoturva-analyytikoista

 • puuttuva rahoitus monimutkaisia APT-uhkien torjunnan ja EDR-luokan ratkaisuja varten

 • valtava määrä analysoitavia tietoturvatapahtumia joka päivä

Kaspersky Optimum Security

Tämä on Kaspersky Sandboxin pohjalle muodostettu ratkaisu, johon on lisätty yksinkertaista EDR-tekniikkaa kehittyneiden havaitsemis-, tutkimus- ja reagointiominaisuuksien tuottamiseksi. Sisältää myös Security Awareness -koulutuksen. Voit myös hankkia hallinnoidun suojauksen Kaspersky Optimum Securityn avulla.

Tuotteeseen liittyvät