Palvelu

Parhaan tietoturvaratkaisun valitseminen on vain yksi osa muutosvaiheen tietoturvastrategiaa. Jotta voidaan varmistaa IT-infrastruktuurin tehokas suojaus, tuotteet on otettava käyttöön ja määritettävä parhaiden käytäntöjen ja yrityksen yksilöllisten tietoturvavaatimusten mukaisesti. Maksimoi tietoturvaratkaisun tuotto ja varmista, että se toimii täydellä teholla, työskentelemällä asiantuntijoidemme kanssa, jotta he voivat auttaa sinua muutoksen kaikissa vaiheissa.


 • Käyttöönotto

  Asiantunteva tuki tekee Kaspersky Labin tuotteiden ja ratkaisujen käyttöönotosta saumatonta ja helppoa. Samalla myös varmistetaan, että yritys toimii parhaiden käytäntöjen mukaisesti, käyttää optimoituja asetuksia ja saa parhaan hyödyn Kaspersky Labin keskitetystä hallintaohjelmistosta.

 • Määritys

  Asiantuntija-apua Kaspersky Labin tuotteiden tehokkaimman määrityksen löytämiseen, jotta yritys saavuttaa suojaustavoitteensa ja pystyy vastaamaan nykyiseen uhkatilanteeseen ja tuleviin trendeihin

 • Kuntotarkistus

  Kun tuotteiden asetukset ja verkkoympäristö on tarkistettu perusteellisesti osana kuntotarkistuspalvelua, asiantuntijamme toimittavat yritykselle kattavan raportin, jossa on suositukset tietoturvan ja/tai järjestelmän hallinnan tehokkuuden parantamiseen

 • Tuotekoulutus

  IT-tiimit voivat hyödyntää uuden tietoturvaratkaisun koko tehoa ja valmistautua uusiin päivittäisiin tehtäviinsä koulutuksessa, jossa ne oppivat käyttämään Kasperskyn suojaustekniikoita mahdollisimman tehokkaasti yrityksen omassa ympäristössä

Käyttö

 • Pienennä käyttöönoton riskejä

  Kun asiantuntijatiimi otetaan mukaan tietoturvaratkaisun käyttöönoton alkuvaiheisiin, voidaan välttää vakavat virheet, jotka voivat heikentää suojausta, vaikuttaa haitallisesti tuottavuuteen ja jopa aiheuttaa käyttökatkoja. Asiantuntijamme auttavat varmistamaan tehokkaan projektisuunnittelun, tukevat IT-tiimiä kaikissa vaiheissa ja varmistavat kaiken sujuvan suunnitelmien mukaisesti.

 • Pienennä käyttöönoton kustannuksia

  IT-tiimi työskentelee poikkeuksetta useissa projekteissa samanaikaisesti. Uuden tietoturvaratkaisun käyttöönotto on jälleen uusi kiireellinen, mutta pitkäaikainen projekti. Kun otetaan mukaan asiantuntijat, joilla on kokemusta tämän ratkaisun rakentamisesta ja käyttöönotosta, voidaan minimoida vaikutukset päivittäiseen liiketoimintaan ja pienentää kokonaiskustannuksia välttämällä tyypilliset ongelmat ja lyhentämällä projektin kestoa.

 • Valmistele henkilöstö jatkuvaan ylläpitoon

  Paras tapa oppia on harjoittelu, mutta valvomaton harjoittelu omalla käytössä olevalla IT-infrastruktuurilla ei välttämättä kuulosta hyvältä idealta. Siinä tarvitaan luotettava ohjaaja, joka antaa asiantuntevaa opastusta ja estää virheiden tekemisen. Tämä on meidän tapamme tarjota asiantuntijapalveluja: emme keskity ainoastaan tiettyyn kokonaisuuteen, vaan myös IT-henkilöstön kouluttamiseen näyttämällä tuotteiden yhteensopivuudet, selittämällä toimintaperiaatteet ja valmistelemalla tiimin suorittamaan jatkuvaa tuotteen ylläpitoa.

Tunnustukset
Kaspersky Security Awareness and Training -palvelut
Forresterin Now Tech: Security Awareness And Training Solutions, Q1 2019
Kaspersky Threat Intelligence -palvelut
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Riskit

Käytä tuoteasiantuntijoidemme tukea ja käsittele tuotteiden käyttöä koskevat ongelmat, kuten esimerkiksi seuraavat:

 • Scan

  Varhaisissa suunnitteluvaiheissa tehtyjen virheiden aiheuttama tuotannon lasku

 • Scan

  Virheellisen määrityksen aiheuttama riittämätön suojaus

 • Scan

  Oman asiantuntemuksen ja IT-henkilöstön resurssien puutteet

 • Scan

  Tietoturvapoikkeamien korkeat kustannukset

 • Scan

  IT-järjestelmien monimutkaisuudesta johtuvat näkyvyyden puutteet

 • Scan

  Korkeat IT-käyttökulut

Aloitetaan keskustelu! Jos haluat keskustella asiantuntijamme kanssa siitä, miten aito kybersuojaus voi tukea yrityksesi turvallisuusstrategiaa, ota yhteyttä.

Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

HYVÄKSY JA SULJE