Suuryritysten Toimialat

Nämä ratkaisut soveltuvat erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin.

Lisätietoja

KOLMEN PARHAAN JOUKOSSA KAIKISSA GARTNERIN PÄÄTEPISTEIDEN SUOJAUSTA KOSKEVIEN KRIITTISTEN OMINASUUKSIEN KÄYTTÖTAPAUKSISSA

 

Alan tunnustukset

Erittäin arvostettu. Maailman johtavat tutkimusyritykset arvioivat Kaspersky Labin tuotteita säännöllisesti. Tästä johtuen kykymme auttaa yrityksiä ja asiakkaita suojaamaan itsensä ja menestymään muutosten tuulissa on laajasti tunnustettu. 

NÄYTÄ LISÄÄ

Asiakkaiden tunnustukset

Vuoden 2018 paras päätepisteiden tietosuoja- ja suojausohjelmisto asiakkaiden arvioiden mukaan.

Tutustu arvioihin
 • Award

  Kolme parasta sijoitusta tyyppien A, B ja C käyttötapauksissa.

  2018 Gartner Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms


  Lue koko raportti

 • Award

  Kaspersky Lab mainittu 4/5 luokassa

  2018 Gartner Competitive Landscape: Operational Technology Security.


  Lue koko raportti

 • Award

  A Strong Performer

  The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018


  Lue koko raportti

 • Award

  A Niche Player

  Forrester Now Tech: Security Awareness And Training Solutions, Q1 2019


  Lue koko raportti

 • Award

  A Leader

  Ovum Decision Matrix: Selecting an Endpoint Protection Solution, 2017–18


  Lue koko raportti

 • Award

  A Top Player

  Radicati Endpoint Security - Market Quadrant 2017


  Lue koko raportti

 • Award

  A Leader

  KuppingerCole Leadership Compass Enterprise Endpoint Security: Anti-Malware Solutions, 2017


  Lue koko raportti

GARTNER on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki ja palvelumerkki Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa, ja sen käyttöön tässä on saatu lupa. Kaikki oikeudet pidätetään. Gartner ei tue mitään sen tutkimusjulkaisuissa mainittua toimittajaa, tuotetta tai palvelua eikä neuvo käyttäjiä valitsemaan nimenomaan parhaan arvion saaneita toimittajia. Gartnerin tutkimusjulkaisut edustavat ainoastaan Gartnerin tutkimusorganisaation mielipiteitä, eikä niitä tule käsitellä faktoina. Gartner ei anna mitään tutkimukseen liittyviä suoria tai epäsuoria takuita, kuten takuuta myyntikelpoisuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Gartner Peer Insights Customers' Choice -logo on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki ja palvelumerkki, ja sen käyttöön tässä on saatu lupa. Kaikki oikeudet pidätetään. Gartner Peer Insights Customers’ Choice ovat yksittäisten loppukäyttäjien omiin kokemuksiin perustuvia subjektiivisia mielipiteitä, arvioita ja dokumentoituihin menetelmiin sovellettuja tietoja. Ne eivät edusta Gartnerin tai sen tytäryhtiöiden kantaa eivätkä ole osoitus antamastamme tuesta.

Luotettava kybersuojaus

Lue lisää läpinäkyvyysperiaatteistamme

KATSO LISÄTIETOJA

Tapaustutkimukset

Tutustu esimerkkeihin Kaspersky Lab -suojausratkaisujen käytöstä

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari teki strategisen päätöksen ja valitsi Kaspersky Labin tietoturvan tarjoajaksi. Yritys halusi ottaa käyttöön entistä tiukemmat tietoturvatoimet sekä ydinliiketoimintansa suojaamiseksi että paremman turvallisuuden takaamiseksi.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer on yksi Euroopan suurimmista mediayhtiöistä ja sillä on selkeä tavoite: tulla johtavaksi digitaaliseksi julkaisijaksi. Jotta yritys voi varmistaa, että sen IT-infrastruktuuria suojataan haittaohjelmilta ja muilta hyökkäyksiltä, se valitsi tietoturvajärjestelmänsä uudistamisen Kaspersky Labin ratkaisulla.

 • 
     Abu Dhabi Racing
  Abu Dhabi Racing

  Abu Dhabi Racingin kaltaisille yrityksille ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien hallitukselle talouskasvun ja teknologiapohjaisen tietoyhteiskunnan edistäminen kulkee käsi kädessä kehittyneiden tietoturvajärjestelmien ja riskinhallintasäännösten tarpeen kanssa.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

TUNNETTUJEN YRITYSTEN LUOTTAMA

Tunnetut maailmanlaajuiset suuryritykset ovat jo ottaneet käyttöön erinomaiset kybersuojausominaisuudet Kaspersky Labin avulla.

Jos haluat keskustella asiantuntijamme kanssa siitä, miten aito kybersuojaus voi tukea yrityksesi turvallisuusstrategiaa, ota yhteyttä.

Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

HYVÄKSY JA SULJE