Siirry pääsisältöön
ALA

Televiestinnän kybersuojaus

Televiestinnän tietojen, sovellusten ja verkkojen suojaus edistyneimpiä kyberuhkia vastaan

Yleistä

Yrityksen turvallisuusstrategian tärkein tekijä on kattava ratkaisu, joka tarjoaa liiketoimintaprosessien ja tietojen suojauksen korkeat tasot ja kattavat suojausominaisuudet edistyneiden uhkien torjuntaan. Siitä riippumatta, mitä IT-infrastruktuuriin sisältyy – pöytäkoneita, palvelimia, tietojärjestelmiä, palvelinkeskuksia tai virtuaalikoneita – yritys tarvitsee suojausratkaisun, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suojaustaso kaikille komponenteille.

Kaspersky Lab on edelläkävijä, joka auttaa yrityksiä niiden turvallisuusstrategioiden mukauttamisessa, jotta ne voivat suojautua edistyneiltä uhilta ja hyökkäyksiltä. Meillä on ainutlaatuinen yhdistelmä tekniikoita ja palveluja, joita tuetaan maailmanluokan suojaustiedoilla, ja autamme organisaatioita lieventämään kyberriskejä, havaitsemaan erityyppiset hyökkäykset varhaisessa vaiheessa, käsittelemään käynnissä olevat hyökkäykset ja parantamaan kokonaisvaltaista suojausta.

Sovellusten ja laitteiden hallinta

Helppo, tehokas ja keskitetty verkon, laitteiden ja sovellusten hallinta pienentää hyökkäyspintaa ja auttaa pitämään käyttäjät suojattuina.

Palvelinkeskusten suojaaminen

Luotettu kybersuojaus hyperkonvergoiduille palvelinkeskuksille

Hybrid Cloud Security

Yksityisten ja julkisten pilvipalvelujen suojaus, joka kattaa kaikki johtavat virtualisointiympäristöt ja suuryritystason tallennusjärjestelmät

DDoS Protection

Kattava suojaus kaikkia infrastruktuuriin kohdistuvia hajautettuja palvelunestohyökkäyksiä vastaan

TAPAUSTUTKIMUKSET

Tele2

Tele2 on yksi Euroopan johtavista operaattoreista. Se tarjoaa televiestintäpalveluja 15 miljoonalle kuluttajalle 10 maassa. Tele2 tarjoaa matkapuhelinverkon ja kiinteän verkon viestintäpalveluja, tiedonsiirto-, kaapelitelevisio- ja sisältöpalveluja.

TUNNETTUJEN YRITYSTEN LUOTTAMA

Tunnetut maailmanlaajuiset suuryritykset ovat jo ottaneet käyttöön erinomaiset kybersuojausominaisuudet Kaspersky Labin avulla.

Käyttö

 • Pienennä hyökkäyksen riskiä

  Kaspersky Lab on alansa johtaja, joka tarjoaa suojaustekniikat, joilla voi suojata työasemat ja palvelimet, estää haittaohjelmistot, suojata luottamukselliset tiedot, estää valtuuttamattoman pääsyn yritysverkkoihin… ja paljon muuta.

 • Sopii hybridipalvelinkeskuksiin

  Olipa käytössä mikä tahansa virtualisointiympäristö, Kaspersky Security for Virtualization Light Agent, sen patentoidut tekniikat ja ainutlaatuinen arkkitehtuuri tarjoavat entistä paremmat suojausominaisuudet. Samassa sovelluksessa on tuki VMware vSpherelle ja NSX:lle, Microsoft Hyper-V:lle, Citrix XenServerille ja KVM:lle. Ympäristön määrityksestä ja hybridisoinnista ja paikallisesta tai etäkäytöstä riippumatta kaikki suojauksen hallinta suoritetaan yhtenäisellä konsolilla, ja koko järjestelmän teho säilyy.

 • Suojaa yritys palvelunestohyökkäyksiltä

  Palvelunestohyökkäyksiltä suojautuminen vaatii ratkaisun, joka havaitsee hyökkäykset mahdollisimman nopeasti. Kaspersky DDoS Protection torjuu hyökkäyksiä kahdella tavoin: DDoS-tietojen avulla ja DDoS-suojausinfrastruktuurin kautta. Security Intelligence -tiimimme käyttää kehittyneitä menetelmiä, joilla se valvoo palvelunestohyökkäysten uhkaympäristöä pysyäkseen rikollisten edellä, jotta voimme tunnistaa palvelunestohyökkäykset ajoissa.

24/7

PREMIUM-TUKI

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

Riskit

Kyberhyökkäykset kuuluvat liiketoiminnan vaarallisimpiin riskeihin televiestintäalalla. Vaikka riskit – ja kyberrikollisten käyttämät tekniikat – kehittyvät jatkuvasti, liian monet yritykset luottavat siihen, että eilisen suojaustekniikoilla voi suojautua nykypäivän ja huomisen uhkia vastaan:

 • Kohdistettu hyökkäys voi olla käynnissä jo nyt

 • Palvelunestohyökkäys voi estää yrityksen tietojärjestelmän käytön

 • Haitallinen toiminta yrityksen sisällä on yleinen ongelma

 • Luottamuksellisten tietojen menetystä ei voi korvata vain rahalla

 • Hyökkäykset palvelinkeskuksiin voivat aiheuttaa suurta vahinkoa

 • Myös vaatimustenmukaisuuden ja säännösten haasteisiin on vastattava

Alaan liittyvät