Yleistä

Luotettava suojausympäristö, joka turvaa yrityksen tuloksen. Tiiviisti integroidussa ratkaisussa yhdistyvät erinomainen suojaus, havaitsemisominaisuudet ja kyberturvallisuuskoulutus, jotka perustuvat vertaansa vailla oleviin maailmanlaajuisiin suojaustietoihin ja dynaamiseen koneoppimiseen, jotta yritys voi parantaa riskien hallintaa. Jokaisen fyysisen, virtuaalisen ja pilvipohjaisen päätepisteen suojausta hallitaan samalla konsolilla, mikä parantaa tehokkuutta ja pienentää kokonaiskustannuksia.


 • Sopeutuva päätepisteiden suojaus

  Kun vaikutus resursseihin on minimoitu ja käytössä on maailmanluokan asiantuntijoiden kehittämä uhkien esto, tiedot ovat suojassa paikasta riippumatta. Sopeutuvaa suojausta tehostetaan eri ohjauskeinoilla, korjausten hallinnalla ja virtaviivaistetulla integroinnilla EDR-ratkaisuihin, jotta aiemmin havaitut hyökkäykset saadaan estettyä.

 • Endpoint Detection and Response

  Tunnistaa hyökkääjät ennakoivasti ja pysäyttää uhat ennen kuin ne voivat aiheuttaa kallista vahinkoa, ja reagoi nopeasti ja tehokkaasti häiriöihin ja tietomurtoihin.

 • Turvatietoisuus

  Tietokonepohjaisissa koulutuksissa käytetään uusimpia oppimistekniikoita ja ne vastaavat organisaatiorakenteen kaikkien tasojen tarpeisiin.

 • Koko infrastruktuurin kattava suojaus

  Suojaa useita infrastruktuurin tasoja, kuten päätepisteet, palvelimet ja toiminnot (kuten sähköpostin ja verkon käytön)

Kaspersky Sandbox

Kaspersky Endpoint Security for Businessin toimintoja täydentävä Kaspersky Sandbox mahdollistaa tuntemattomien, kohdistettujen ja suojaustoiminnot kiertävien uhkien tarkan dynaamisen analyysin ja kasvattaa estettyjen uhkien määrää.

Soveltuvat alat

Tämä ratkaisu soveltuu erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin.

Tapaustutkimukset

Tutustu esimerkkeihin Kaspersky Lab -suojausratkaisujen käytöstä

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari teki strategisen päätöksen ja valitsi Kaspersky Labin tietoturvan tarjoajaksi. Yritys halusi ottaa käyttöön entistä tiukemmat tietoturvatoimet sekä ydinliiketoimintansa suojaamiseksi että paremman turvallisuuden takaamiseksi.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer on yksi Euroopan suurimmista mediayhtiöistä ja sillä on selkeä tavoite: tulla johtavaksi digitaaliseksi julkaisijaksi. Jotta yritys voi varmistaa, että sen IT-infrastruktuuria suojataan haittaohjelmilta ja muilta hyökkäyksiltä, se valitsi tietoturvajärjestelmänsä uudistamisen Kaspersky Labin ratkaisulla.

 • 
     Osborne Clarke
  Osborne Clarke

  Osborne Clarke on antanut asiakkailleen asiantuntevaa oikeudellista neuvontaa yli 250 vuoden ajan. Sen asiakkaat suorittavat säännöllisiä tarkastuksia varmistamiseen, että yritys noudattaa niiden tiukkoja turvallisuusvaatimuksia. Tämän jatkuvan prosessin takia Osborne Clarke tarkistaa säännöllisesti tietosuojasäännöksiään sen varalta, että niissä on parannettavaa.

Palkinnot
Kaspersky Endpoint Security
Common Criteria: EAL 2+ -tason sertifiointi
Kaspersky Endpoint Security
SE Labs: yritystason päätepisteiden suojauksen vertailutesti
Kaspersky Endpoint Security
NSS Labs: Advanced Endpoint Protection v.3: suositus
Tunnustukset
Kaspersky Endpoint Security
Customer Choice -palkinto Gartner Peer Insights 2018:ssa.
Kaspersky Endpoint Security
Gartner Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms, 2018
Kaspersky Endpoint Security
The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q3 2019

Käyttö

 • Sopeutuva päätepisteiden suojaus

 • Endpoint Protection and Response

  • Organisaatioon kohdistuvien uhkien ennakoiva tunnistaminen, tutkiminen ja korjaaminen edistyneillä koneoppimiseen perustuvilla tekniikoilla
  • Sisältää testiympäristöt, vaarantumisindikaattorien (IoC) tarkistukset ja päätepisteiden jatkuvan valvonnan, jonka tukena ovat maailmanlaajuiset uhkatiedot
  • Tietoturvatiimillä tai -valvomolla on nyt välineet tunnistaa ja pysäyttää edistyneet uhat nopeasti
 • Turvatietoisuus

  • Automatisoitu oppimisen hallinta, kybersuojausaiheiden kattava koulutusohjelma ja erilaiset sisältömuodot
  • Aito pelillistys, joka perustuu osallistujien jokapäiväisiin kokemuksiin, sisältää kilpailuja ja haasteita, ja estää oppijan ylikuormituksen
  • Tavoitteiden asetus perustuu maailmanlaajuisiin vertailutietoihin alan keskiarvoista
  • Välittömät analyysit parannusmahdollisuuksista tarpeen mukaan

24/7

Premium-tuki ja asiantuntijapalvelut

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme (MSA), tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn ja pääoman tuoton Kaspersky Lab -tuotteistasi.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Riskit

Suurin osa kyberhyökkäyksistä käynnistetään päätepisteen kautta, joten päätepisteiden suojaus on keskeisen tärkeä koko suojausstrategialle. Kaspersky Endpoint Security for Business auttaa välttämään seuraavat:

 • Scan

  Kiristysohjelmahyökkäyksistä johtuvat toimintatappiot

 • Scan

  Onnistuneiden hyökkäysten aiheuttamat taloudelliset menetykset

 • Scan

  Tietovuodon aiheuttama maineen menetys

 • Scan

  Laajamittaisten hyökkäysten aiheuttama liiketoiminnan keskeytyminen

 • Scan

  Käyttökustannukset, jotka johtuvat useiden suojausratkaisujen käyttöönotosta

 • Scan

  Mobiililaitteiden tartuntoihin perustuneiden hyökkäysten aiheuttamat taloudelliset menetykset

Tunnettujen yritysten luottama

Monet maailmanlaajuiset suuryritykset ovat jo laajentaneet kybersuojausominaisuuksiaan Kaspersky Labin avulla.

Aloitetaan keskustelu! Jos haluat keskustella asiantuntijamme kanssa siitä, miten aito kybersuojaus voi tukea yrityksesi turvallisuusstrategiaa, ota yhteyttä.

Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

HYVÄKSY JA SULJE