TÄYSIN UUSI RATKAISU

Integrated Endpoint Security

Alalla ja asiakkaiden keskuudessa kiitelty kybersuojausratkaisu, jonka ytimessä on EDR – auttaa sinua suojaamaan verkkoja ja tietoja tehokkaasti. Laajenna päätepisteiden suojausta kuluttamatta resursseja.

Luotettava kybersuojaus

Integroitu päätepisteiden suojaus tarjoaa tehokkaan turvan organisaatioosi kohdistuvilta kehittyneiltä uhilta resursseja kuluttamatta. Monitasoinen lähestymistapamme, jossa yhdistyvät tehokas suojaus-, tunnistus- ja reagointitekniikka yhdessä tiiviisti integroidussa ratkaisussa, suojaa hyökkäyksiltä.

Yksityiskohtaiset hallintaominaisuudet ja luokitteluun perustuvat sallittujen luetteloiden tietokannat auttavat ottamaan käyttöön käytäntöjä, jotka määrittävät käyttäjien käytettävissä olevat sovellukset ja verkkoresurssit ja niiden käyttöajan. Jos järjestelmänvalvojat haluavat muuttaa käytäntöasetuksia, Security Advisor ilmoittaa mahdollisista sudenkuopista.

Innovatiiviset tekniikkamme mahdollistavat lukuisten häiriötapausten käsittelyn nopeasti ja tehokkaasti, joten asiantuntijamme voivat keskittyä ainoastaan niihin, jotka todella tarvitsevat ihmisen panosta.

Pienennä omia riskejäsi

Estä yritykselle aiheutuvat toiminnan keskeytykset ja vahingot vähentämällä vaaraa joutua edistyneen tai kohdennetun hyökkäyksen uhriksi.

Vähemmän inhimillisten virheiden mahdollisuuksia

Estä nopeasti ja helposti työntekijöitä altistamasta itseään – ja yritystäsi – hyökkäyksille.

Vaatii vähän toimia

Maksimoi sijoituksesi tuotto tehostamalla automaattisesti käsiteltävien tapausten määrää nostamatta henkilöstöresurssikustannuksia.

Komponentit

 • Kaspersky EDR Optimum

  Uusi Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum täydentää päätepisteiden suojauksen. Tuloksena on täysi näkyvyys ja mahdollisuus analysoida perussyy, jotta saadaan kattava käsitys yrityksesi suojauksen tilasta. Tietoturva-asiantuntijasi saa kaikki tiedot, jotka tarvitaan tehokkaaseen tutkintaan ja nopeaan, tarkkaan reagointiin ennen mahdollisia vahinkoja – sekä uhkien etsinnän perusominaisuudet.

  Lisätietoja

 • Kaspersky Sandbox

  Uusi Kaspersky Sandbox suojaa automaattisesti edistyneiltä uhilta, jotka on suunniteltu ohittamaan päätepisteiden suojaus. Dynaamiseen uhkien emulointitekniikkaan perustuva Kaspersky Sandbox hyödyntää parhaita käytäntöjämme taistelussa monimutkaisia uhkia ja APT-tason hyökkäyksiä vastaan ja varmistaa näin automaattisen reagoinnin kaikissa päätepisteissä.

  Lisätietoja

 • Kaspersky Endpoint Security for Business

  Pilvipalveluna tai asiakkaan tiloissa käytettävä Kaspersky Endpoint Security for Business tarjoaa joustavan suojauksen erilaisiin käyttöjärjestelmiin. Siinä on runsaasti tekniikoita, jotka mahdollistavat automaattisen suojauksen uhilta ja järjestelmien vahvistamisen.

  Lisätietoja

Kaspersky Managed Detection and Response

Kaspersky Managed Detection and Response delivers continuous 24/7 managed protection, enabling organizations with a lack of resources and expertise to automatically hunt down threats that circumvent existing detection and prevention systems.

Soveltuvat alat

Tämä ratkaisu soveltuu erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin.

Tapaustutkimukset

Tutustu esimerkkeihin Kaspersky Lab -suojausratkaisujen käytöstä

24/7

Premium-tuki ja asiantuntijapalvelut

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme lähes 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Käytä hyväksesi Premium-tukipakettimme (MSA) ja varmista, että saat parhaan mahdollisen hyödyn Kaspersky Health Check for Integrated Endpoint Security -ratkaisustamme.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Ratkaisu auttaa vähentämään näitä riskejä:

Suurin osa kyberhyökkäyksistä käynnistetään päätepisteen kautta, joten päätepisteiden suojaus on keskeisen tärkeä koko suojausstrategialle. Kaspersky Endpoint Security auttaa välttämään:

 • <p>Kohdennetuista kiristysohjelmahyökkäyksistä johtuvat toimintatappiot</p>

  Kohdennetuista kiristysohjelmahyökkäyksistä johtuvat toimintatappiot

 • <p>Onnistuneiden hyökkäysten aiheuttamat taloudelliset menetykset</p>

  Onnistuneiden hyökkäysten aiheuttamat taloudelliset menetykset

 • <p>Arkaluonteisten tietojen vuotamisen aiheuttama maineen menetys</p>

  Arkaluonteisten tietojen vuotamisen aiheuttama maineen menetys

 • <p>Laajamittaisten hyökkäysten aiheuttama liiketoiminnan keskeytyminen</p>

  Laajamittaisten hyökkäysten aiheuttama liiketoiminnan keskeytyminen

 • <p>Käyttökustannukset, jotka johtuvat useiden suojausratkaisujen käyttöönotosta</p>

  Käyttökustannukset, jotka johtuvat useiden suojausratkaisujen käyttöönotosta

 • <p>Virustartunnan saaneiden mobiililaitteiden hyökkäyksistä johtuvat taloudelliset tappiot</p>

  Virustartunnan saaneiden mobiililaitteiden hyökkäyksistä johtuvat taloudelliset tappiot

 • <p>Taloudellisten ja muiden tietojen menetykset, jotka johtuvat käyttäjien manipuloinnista tai työntekijöiden toimista</p>

  Taloudellisten ja muiden tietojen menetykset, jotka johtuvat käyttäjien manipuloinnista tai työntekijöiden toimista

 • <p>Varjo-IT:n käytöstä johtuvat toimintatappiot ja tietoturvariskit</p>

  Varjo-IT:n käytöstä johtuvat toimintatappiot ja tietoturvariskit

Tunnettujen yritysten luottama

Monet maailmanlaajuiset suuryritykset ovat jo laajentaneet kybersuojausominaisuuksiaan Kaspersky Labin avulla.

Aiheeseen liittyvät tuotteet, palvelut ja sovellukset