Siirry pääsisältöön

Kaspersky
Security for Internet Gateway

Suojattu Internet-yhteys työntekijöille

Verkkopalvelujen käyttö on kriittisen tärkeää useimmille nykypäivän yrityksistä. Yrityksen Internet-yhdyskäytävä ei ainoastaan tarjoa yrityksesi työntekijöille pääsyä Internet-resursseihin, vaan toimii myös sisäänpääsykohtana kyberuhille, jotka pyrkivät kohdentamaan työntekijöihin käyttäjien manipulointia ja hyökkäämään päätepisteisiin kehittyneillä haittaohjelmilla. Kaspersky Security for Internet Gateways pienentää merkittävästi tartuntojen, tietovuotojen ja Internetin häiriötekijöiden riskejä.

 • Tarjoaa monipuolisen yhdyskäytävätason suojauksen uusimmilta verkkopohjaisilta uhilta
 • Estää tartunnat ennen kuin ne saavuttavat päätepisteet
 • Kumoaa käyttäjien manipuloinnin vaikutukset
 • Täydentää olemassa olevaa yhdyskäytävätason suojausta
 • Vähentää altistumista hyökkäyksille hallitsemalla Internet-resurssien käyttöä
 • Tukee säännöstenmukaisuutta 
 • Mahdollistaa useiden itsenäisten työtilojen hallinnan 
 • Tunnistaa edistyneet hyökkäykset ja reagoi automaattisesti

Lisää pöytäkoneita: 0 - 0

Buy this product online here
Tarvitsetko lisää laitteita?

Yrityksen kyberturvallisuuden strategisesti sijoitettu taso

Kaspersky Security for Internet Gateway hyödyntää välityspalvelimen roolia luonnollisena pullonkaulana, jonka läpi yrityksen infrastruktuurin ja ulkomaailman välinen verkkoliikenne kulkee, ja ratkaisu suojaa yrityksen IT-verkkoa pysäyttämällä uhat aikaisessa vaiheessa ja pienentämällä altistumista uhille. Näiden suorittamiseen tarvittavien ominaisuuksien, helppokäyttöisyyden ja verrattoman suojauksentason ansiosta Kaspersky Security for Internet Gateway varmistaa kybersuojauksesi.

Sama testatuin ja palkituin suojaus – ja paljon muuta

Yksi alan tehokkaimmista suojausteknologioiden paketeista tunnistaa, estää ja torjuu saapuvan ja lähtevän verkkoliikenteen vaarat, suodattaa haittaohjelmat, kiristyshaittaohjelmat ja mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat niin, että väärien osumien määrä on lähellä nollaa.  Kaikissa Kaspersky Lab -tuotteissa on sama erinomainen suojaustaso, joka perustuu maailmanlaajuisiin uhkatietoihin ja sisältää uuden sukupolven tekniikat.

Monitasoinen suojaus, optimoitu kovaan työhön

Kasperskyn verraton haittaohjelmien torjunta sisältää useita ennakoivia suojaustasoja, joista osa perustuu koneoppimisalgoritmeihin ja joiden tukena on tehokkaita pilvipohjaisia mekanismeja.  Mainetietojen ja sisällön suodatus, verkkourkinnan esto ja verkkoselauksen hallinta tuovat suojaukseen lisätasoja, ja kokonaisuudessaan ratkaisu muodostaa tärkeän osan Kaspersky Labin infrastruktuurin laajuista integroitua suojausympäristöä.

Internetin käytön hallintaa suojauksen ja tuottavuuden tueksi

Mahdollisuus hallita pääsyä tiettyihin verkkopohjaisiin resurssikategorioihin ja estää joidenkin tiedostotyyppien lähetys vähentää altistumista uhille ja parantaa liiketoiminnan tehokkuutta. Kun pääsyä vaarallisiin ja mahdollisesti aikaa hukkaaviin verkkosivustoihin ja sosiaaliseen mediaan rajoitetaan, työntekijöiden toimintaan liittyvää liiketoiminnan riskien tasoa voidaan pienentää merkittävästi.

KOKO IT-INFRASTRUKTUURIN STRATEGINEN SUOJAUS
Estää hyökkäykset ennen kuin ne saavuttavat kohteensa

On käytännön ja talouden kannalta järkevää estää verkkopohjaiset uhat mahdollisuuksien mukaan yhdyskäytävätasolla. Näin voidaan vähentää liiketoiminnan keskeytyksiä, joita ilmenee, kun nämä uhat tunkeutuvat päätepisteisiin, joissa ne voivat käynnistää hyökkäyksiä, joiden korjaamiseen kuluu aikaa ja rahaa. Tilanteissa, joissa päätepisteiden suojauksen käyttöönotto ei onnistu käytännössä tai sitä ei suositella, optimoitu yhdyskäytävien suojaus on luonnollisesti ehdottoman tärkeää.

Pienentää inhimillisten tekijöiden aiheuttamia riskejä

Käyttäjien manipuloinnin hallitsevat hyökkääjät pyrkivät ennustamaan, mikä voi kiinnostaa työvoimaa ja viedä sen huomion, ja käyttää tätä haavoittuvuutta järjestelmiin tunkeutumisessa houkuttelevien napsautusten, liitteiden ja kutsujen avulla. Verkon yhdyskäytävien suojausta ei voi ohittaa käyttäjien manipuloinnilla, mikä on mahdollista päätepisteiden suojauksen kohdalla. Näin ollen yrityksesi tiedot, omaisuus ja työntekijät pysyvät suojassa.

Skaalautuu yrityksen tarpeisiin

Erittäin skaalautuvalla ratkaisulla voi hallita useita koneita ja käyttää hierarkkista käyttöönottoa. Mahdollisuus määrittää ja hallita tiettyjä alueita erikseen tai yhdessä on erityisen hyödyllinen hajautetuille organisaatioille ja hallittujen palvelujen tarjoajille. Kaspersky Security for Internet Gateways -ratkaisua voi myös käyttää rinnakkain muiden valmistajien yhdyskäytävien suojausjärjestelmien kanssa, jotta saadaan lisätaso alueen suojaukseen.

Tarjoaa Internetin yrityksen tarvitsemassa muodossa

Yksityiskohtainen verkkoselauksen hallinta antaa valita, ketkä käyttäjät voivat käyttää mitäkin Internet-resursseja ja milloin, ja tämä määritetään yrityksen liiketoiminnan, sisäisten käytäntöjen tai säännösten vaatimusten mukaisesti. Tietyt tiedostotyypit tai verkkosivustojen luokat voidaan estää, ja pääsy tiettyihin verkkoresursseihin voidaan rajata työajan ulkopuolelle, lounastauoille jne. Tarvittaessa voidaan ottaa käyttöön oletusarvoinen kieltäminen, joka estää sellaisten verkkoresurssien käytön, jotka eivät ole ehdottoman välttämättömiä tietyn käyttäjän tai ryhmän työlle. Tämä vie riskien vähentämisen Internetin käytönvalvonnalla täysin uudelle tasolle.

Vähentää ylläpidon vaivaa

Mikä tahansa päätepisteen tietoturvapoikkeama, kuinka vähäinen tahansa, aiheuttaa työtä IT-järjestelmänvalvojalle, ja päätepistetason massahyökkäys voi ajaa ahtaalla olevan IT-osaston suuriin ongelmiin, kun sen on kilpailtava aikaa vastaan suurten hälytysmäärien tarkistamiseksi. Yhdyskäytävien suojaushälytyksillä on yleensä sama lähde, joten niiden käsittely on nopeaa ja selkeää, ja syntyneet uhkahälytykset kannattaa käsitellä mahdollisuuksien mukaan yhdyskäytävätasolla.

Palkittu suojaus toimii tehokkaasti

Monet muutkin ovat samaa mieltä. Tuotteemme ovat osallistuneet viime vuosina useisiin puolueettomiin testeihin ja arviointeihin, ja saavuttaneet enemmän ykköstiloja kuin minkään muun johtavan suojausratkaisujen valmistajan tuotteet. Tulokset puhuvat puolestaan.

Lisätietoja

HANKI MONITASOINEN SUOJAUS USEILLE IT-VERKON TASOILLE

Paranna infrastruktuurin muiden osien suojausta.
Kaspersky Endpoint Security for Business AdvancedParannettu suojaus sekä laajennettu hallinta ja tietojen suojaaminen
 • Monitasoinen suojaus fyysisille päätepisteille ja palvelimille
 • Kattaa useat ympäristöt, kuten Windowsin, Linuxin, MacOS:n ja Androidin
 • Keskitetty hallinta Kaspersky Security Center -konsolista
Kaspersky Security for Mail ServerMicrosoft Exchangelle / Exchange Onlinelle ja Linux-sähköpostille
 • Tutkii saapuvan, lähtevän ja tallennetun sähköpostin
 • Älykäs roskapostisuodatus vähentää liikennettä
 • Estää luottamuksellisten tietojen menetyksen
Kaspersky Security for StorageVerkkotallennustilan (NAS) suojaus
 • Yhtenäinen ja vikasietoinen arkkitehtuuri
 • Minimaalinen vaikutus NAS-järjestelmän suorituskykyyn
 • Skaalattava tallennuksen suojaus
Kaspersky Hybrid Cloud SecuritySuojaa fyysiset, virtuaaliset ja pilvipalvelujen työmäärät
 • Monitasoinen suoja uhilta työmäärille ja virtuaalityöpöydille
 • Yhtenäinen hallinta ja orkestrointi koko hybridi-infrastruktuuriin
 • Skenaariopohjainen suojaus parantaa resurssitehokkuutta