STRATEGISET KUMPPANIT

Kaspersky Lab on sitoutunut tekemään yhteistyötä muiden johtavien ohjelmisto- ja laitetoimittajien kanssa, jotta se voi tarjota parhaita mahdollisia tietoturvaratkaisuja. Olemme solmineet strategisia kumppanuuksia useiden alan maailmanlaajuisten johtajien kanssa. Nämä suhteet mahdollistavat palvelujen ja tuotteiden parantamisen.

Microsoft

Kaspersky Lab on Microsoftin Gold-sertifioitu tietoturvaratkaisujen kumppani ja sillä on tällä hetkellä useita yhteisiä projekteja Microsoftin kanssa.

Intel

Kaspersky Lab tekee tiivistä yhteistyötä Intelin kanssa Intelin ohjelmistokehittäjien Early Access -ohjelman puitteissa. Tämän ansiosta Kaspersky Labin tuotteet on optimoitu Intel-arkkitehtuuriin. Asiakkaamme ja käyttäjämme saavat luotettavaa ja tehokasta suojausta, joka on integroitu täysin Intelin suorittimiin.

IBM

Kaspersky Lab osallistuu IBM Partner World for Software -ohjelmaan, jonka ansiosta voimme suunnitella optimaalisia ratkaisuja Lotus-/Domino-sovelluksiin.

Novell

Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server on yksi Novell-tiedostopalvelimien suosituimmista virustorjuntaratkaisuista. Kaspersky Lab tekee tiivistä yhteistyötä Novellin kanssa ja se on Novellin Silver Partner -kumppani.