Skip to main

KUMPPANIT

Kasvata liiketoimintaasi yhteistyöllä maailman johtavan toimijan kanssa. Tarjoamme työkalut, kannustimet ja tuen, joiden avulla voit viedä liiketoimintasi uudelle tasolle.

Kaspersky Lab tunnetaan kaikkialla maailmassa innovatiivisista tietoturvaratkaisuistaan. Olemme perustaneet innovatiivisen Kaspersky United Partner Program -ohjelman, joka auttaa kumppaneitamme tekemään yhteistyötä kanssamme.

RYHDY KUMPPANIKSI

Hallittujen palvelujen tarjoajien kumppanuudet

Tietoturvarikkomusten käsittely on useimpien yritysten suurin huolenaihe. Voit laajentaa hallittujen palvelujen tarjontaa ja kasvattaa liiketoimintaa Kaspersky Labin hallittujen palvelujen tarjoajien ohjelmalla. Helppo käyttöönotto ja tehokkaat yhdessä konsolissa hallittavat työkalut tekevät maailman testatuimman ja palkituimman tietoturvan tarjoamisesta asiakkaille helppoa.

Valtuutetut koulutuskeskukset

Jos koulutusten tarjoaminen on ydinosaamistasi tai yksi liiketoimintasi osa-alue, voit saada merkittäviä tuottoja ryhtymällä valtuutetuksi koulutuskeskukseksi, joka tarjoaa teknistä koulutusta Kaspersky Labin loppuasiakkaille ja kumppaneille. Kouluttajiesi kokemus yhdistettynä laadukkaaseen kurssisisältöömme takaavat huippulaadukkaan koulutuksen.

Palveluntarjoajan / internet-palveluntarjoajan kumppanuudet

Jos olet internet-palveluntarjoaja, mobiiliyhteyksien tarjoaja, pankki, vakuutusyhtiö, rahoituspalvelujen tarjoaja tai peliyhteisö, Kasperskyn lisäarvolliset palvelut auttavat täyttämään asiakkaiden parempaa tietoturvaa koskevat vaatimukset ja kasvattavat samalla omia tuottojasi.

Teknologiakump-panuudet

Lukuisat ohjelmistojen ja laitteistojen toimittajat sekä palveluntarjoajat käyttävät innovatiivisia tietoturvateknologioitamme, jotka auttavat suojaamaan asiakkaita esimerkiksi verkkohyökkäyksiltä, mobiiliuhilta ja kiristysohjelmilta.

Sallittujen luettelo -ohjelma

Sallittujen luettelo -ohjelman avulla ohjelmistotoimittajat ja -kehittäjät voivat lisätä ohjelmistojaan Kasperskyn Sallittujen luettelo -tietokantaan. Näin heidän ohjelmistonsa ovat ”luotettuja” ohjelmistoja, joita ei luokitella virheellisesti haittaohjelmiksi.

Tytäryrityskump-panuudet

Voit hankkia lisätuloja markkinoimalla ja myymällä Kaspersky Labin tuotteita sivustollasi. Tarjoamme houkuttelevat provisiot ja toimitamme markkinointimateriaalit sekä tarjoamme kattavaa tukea.

STRATEGISET KUMPPANIT

Kaspersky Lab on sitoutunut tekemään yhteistyötä muiden johtavien ohjelmisto- ja laitetoimittajien kanssa, jotta se voi tarjota parhaita mahdollisia tietoturvaratkaisuja. Olemme solmineet strategisia kumppanuuksia useiden alan maailmanlaajuisten johtajien kanssa. Nämä suhteet mahdollistavat palvelujen ja tuotteiden parantamisen.

Microsoft

Kaspersky Lab on Microsoftin Gold-sertifioitu tietoturvaratkaisujen kumppani ja sillä on tällä hetkellä useita yhteisiä projekteja Microsoftin kanssa.

Intel

Kaspersky Lab tekee tiivistä yhteistyötä Intelin kanssa Intelin ohjelmistokehittäjien Early Access -ohjelman puitteissa. Tämän ansiosta Kaspersky Labin tuotteet on optimoitu Intel-arkkitehtuuriin. Asiakkaamme ja käyttäjämme saavat luotettavaa ja tehokasta suojausta, joka on integroitu täysin Intelin suorittimiin.

IBM

Kaspersky Lab osallistuu IBM Partner World for Software -ohjelmaan, jonka ansiosta voimme suunnitella optimaalisia ratkaisuja Lotus-/Domino-sovelluksiin.

Novell

Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server on yksi Novell-tiedostopalvelimien suosituimmista virustorjuntaratkaisuista. Kaspersky Lab tekee tiivistä yhteistyötä Novellin kanssa ja se on Novellin Silver Partner -kumppani.

EMC

Kaspersky Lab tekee tiivistä yhteistyötä EMC:n kanssa EMC Velocity ISV Alliance Partner -ohjelmassa. Tämän ansiosta voimme luoda luotettavia haittaohjelmien torjuntaohjelmistoja, jotka on suunniteltu tallennustilojen suojaamiseen.