Automaattinen uusintapalvelu

Vaivaton automaattinen uusintapalvelu säästää aikaa, vaivaa ja riskejä jatkamalla tilaustasi automaattisesti, ennen kuin se päättyy*.

Lisenssin automaattisen uusinnan hyödyt:

Keskeytyksetön suojaus — tilauksesi jatkuu keskeytyksettä.

Suojatut laitteet tuovat mielenrauhaa.

Säästät aikaa — hoidamme kaiken puolestasi ja lähetämme sinulle ilmoituksen seuraavasta laskutuspäivästä ja vahvistuksen lisenssisi uusimisesta

Joustavuus — voit peruuttaa palvelun tilauksen milloin tahansa

* Uusintahintaa voidaan muuttaa ja uusintahetkellä voi olla tarjolla muita verkkotarjouksia ja alennuksia, jotka eivät koske tilaustasi. Ilmoitamme sinulle siitä vähintään yhdellä sähköpostimuistutuksella. Lisäksi saat sähköpostitse vahvistuksen maksamastasi uusintahinnasta ja uuden tilauksesi kestosta, ennen kuin se uusitaan automaattisesti. Sinun on ehkä päivitettävä tällöin uusimpaan Kaspersky-versioon.

UUDISTA LISENSSI

SÄÄSTÄ RAHAA – kun uudistat lisenssisi tai päivität
toiseen Kaspersky Lab -tuotteeseen

Valintavinkit

Löydä oikea tuote!

Kasperskyn Valintavinkit-työkalu helpottaa päättämistä.

Onko sinulla vähintään yksi seuraavista? (Valitse kaikki sopivat)

Vertaile Tuotteita

Testatuin. Palkituin.

Olemme toimineet jo yli 21 vuoden ajan tunnustettuna tietoverkkorikollisuuden ja haittaohjelmien torjujana. Vuonna 2018 Kaspersky Labin tuotteet osallistuivat 88 riippumattomaan testiin ja arvioon. Tuotteemme palkittiin 73 kertaa ensimmäisellä palkinnolla ja 77 sijoituksella kolmen parhaan joukkoon. Lisätietoja on osoitteessa www.kaspersky.fi/top3

PALKINNOT

Maksuton suojaus

Haittaohjelmien perustorjuntaa, joka suojaa sinua mukautumalla elämääsi.

HAE MAKSUTTA

Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

HYVÄKSY JA SULJE