Todistettu.
  Läpinäkyvä.
  Riippumaton.

  YRITYS

  Seuraavan sukupolven kybersuojaus

  YRITYS

  Seuraavan sukupolven kybersuojaus

  Suojausratkaisujen valikoimassamme on juuri yrityksellesi
  sopiva yhdistelmä suojausta ja hallittavuutta.


  Todistettu.
  Läpinäkyvä.
  Riippumaton.

  KOTI

  Palkittuja suojausratkaisuja

  KOTI

  Palkittuja suojausratkaisuja

  KAIKKI KOTIKÄYTTÖÖN TARKOITETUT TUOTTEET

  Palkittujen suojaustekniikoidemme ansiosta on helppoa suojata tietokoneitasi, tablettejasi ja puhelimiasi.

  KASPERSKY SIIRTÄÄ TIETOJENKÄSITTELYN SVEITSIIN

   

  Protect your mobile devices

  Protect your mobile devices

  Koska puhelimesi ja tablettisi ovat yhtä haavoittuvaisia kuin tietokoneesikin – autamme sinua suojaamaan mobiililaitteesi

  Download for Mobile

  Uudista lisenssi

  Uudista koko vuoden lisenssisi tässä, tai saa jopa 30 %:n alennus, kun päivität Kaspersky-suojausohjelmistosi.

  UUDISTA KOTIUUDISTA YRITYS
  Protect your mobile devicesProtect your mobile devices
  “Kaikilla on oikeus välttää tietoverkkojen turvallisuusongelmat.”
  - Eugene KasperskyToimitusjohtaja, Kaspersky

  Testatuin. Palkituin. Olemme toimineet jo yli 20 vuoden ajan tunnustettuna tietoverkkorikollisuuden ja haittaohjelmien torjujana. Vuonna 2018 Kaspersky tuotteet osallistuivat 88 riippumattomaan testiin ja arvioon. Tuotteemme palkittiin 73 kertaa ensimmäisellä palkinnolla ja 77 sijoituksella kolmen parhaan joukkoon. Lisätietoja osoitteessa www.kaspersky.fi/top3.

  Erittäin arvostettu. Maailman johtavat tutkimusyritykset arvioivat Kaspersky tuotteita säännöllisesti. Tästä johtuen kykymme auttaa yrityksiä ja asiakkaita suojaamaan itsensä ja menestymään muutosten tuulissa on laajasti tunnustettu. Lisätietoja osoitteessa www.kaspersky.fi/about/awards .

  YLI 400M+

  KÄYTTÄJÄÄ SUOJAAKaspersky Security Technologies

  He tietävät voivansa luottaa siihen, että me autamme heitä suojaamaan kaikkein tärkeintä – yksityisyyttä, rahoja, tiedostoja, kuvia, perhettä ja paljon muuta.

  YLI 270K+

  ORGANISAATIOTA SUOJATTU

  Suuryritykset, julkisen sektorin organisaatiot ja pienemmät yritykset valitsevat Kaspersky auttamaan heitä yritysjärjestelmiensä, tietojensa ja prosessiensa suojelemisessa.

  GARTNER on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki ja palvelumerkki Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa, ja sen käyttöön tässä on saatu lupa. Kaikki oikeudet pidätetään. Gartner ei tue mitään sen tutkimusjulkaisuissa mainittua toimittajaa, tuotetta tai palvelua eikä neuvo käyttäjiä valitsemaan nimenomaan parhaan arvion saaneita toimittajia. Gartnerin tutkimusjulkaisuissa on Gartnerin tutkimusorganisaation näkemyksiä, joita ei pidä tulkita tosiasioiksi. Gartner sanoutuu irti kaikista nimenomaisista tai oletetuista takuista tähän tutkimukseen liittyen, mukaan lukien takuista, jotka koskevat myyntikelpoisuutta tai sopivuutta tiettyyn tarkoitukseen. Gartner Peer Insights Customers' Choice -logo on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki ja palvelumerkki, ja sen käyttöön tässä on saatu lupa. Kaikki oikeudet pidätetään. Gartner Peer Insights Customers’ Choice ovat yksittäisten loppukäyttäjien omiin kokemuksiin perustuvia subjektiivisia mielipiteitä, arvioita ja dokumentoituihin menetelmiin sovellettuja tietoja. Ne eivät edusta Gartnerin tai sen tytäryhtiöiden kantaa eivätkä ole osoitus antamastamme tuesta.