Siirry pääsisältöön

KasperskyWeb Traffic SecurityUUTTA

Verkkopohjaiset kyberuhat ovat nykykäyttäjän yleisimpiä vaaroja heti sähköpostihyökkäysten jälkeen. Kaspersky Web Traffic Security suojaa internet-yhdyskäytävän. Se suojaa tulevan ja lähtevän liikenteen sekä hallitsee työntekijöiden internetin käyttöä. Tämä tärkeä ensisijainen suojaus tunnistaa ja estää verkkouhkia, kuten haitta-, kiristys- ja tietojenkalasteluohjelmia, ennen kuin ne pääsevät verkkoon ja leviävät infrastruktuurissa. Se myös minimoi varomattomaan verkon selailuun ja sopimattomaan tiedonsiirtoon liittyviä riskejä.

 • Monitasoiset haittaohjelmien torjuntaominaisuudet

  • Monitasoinen suojaus haittaohjelmilta – pilvipohjaisesti Kaspersky Security Networkin kautta

   Kaspersky Web Traffic Security sisältää Kaspersky Labin palkitun haittaohjelmien torjuntamoduulin uusimman version. Se saa reaaliaikaisia tietoja pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network (KSN) -palvelusta. Tämä saa aikaan ylivertaisen yhdyskäytävän suojauksen, joka tunnistaa ja poistaa vaarallisia kohteita, kuten hyökkäyksiä, haitallisia komentosarjoja ja kaikkia muita tunnettuja, tuntemattomia ja edistyksellisiä haittaohjelmien muotoja.

  • Maineeseen perustuva suodattaminen

   Tämä tekniikka tunnistaa epäilyttävät ja ei-toivotut tiedostot ja URL-osoitteet Kaspersky Security Network -palvelusta tai suljetusta Kaspersky Private Security Network -palvelusta maailmanlaajuisesti hankittujen mainetietojen perusteella.

  • Haitallisten asiakirjojen tunnistaminen

   Uusimmat ja kaikkein vaarallisimmat haittaohjelmat, kuten ExPetr, Petya ja NotPetya, käyttävät tekniikkaa, jossa haitallisia komentosarjoja upotetaan asiakirjoihin. Kaspersky Web Traffic Security tarkistaa monenlaisia asiakirjatyyppejä, kuten MS Office -tiedostoja ja PDF-tiedostoja. Se etsii kaikenlaista upotettua, haitallista sisältöä ja estää asiakirjan avaamisen, jos sellaista löytyy.

  • Mahdollisten haitallisten ohjelmien tunnistus

   Laajennetun suojausvaihtoehdon avulla sovellus tunnistaa ja poistaa sekä tunnetut haittaohjelmat että mahdollisesti haitalliset ohjelmat (kuten vakoiluohjelmat ja etähallintaohjelmat).

  • Suojaus kiristysohjelmia vastaan

   Kaspersky Web Traffic Security suojaa kattavasti kiristysohjelmilta, myös uusilta ja monimutkaisilta ohjelmilta.

  Internetin käytön valvonta

  • Verkkoselauksen hallinta ja luokittelu

   Verkkoresurssit voidaan luokitella yli 40 eri ryhmään laajan URL-osoitetietokantamme mukaan, joten yksityiskohtaisia rajoituksia voidaan käyttää helposti ja tarkasti. URL-osoitteiden estäminen ei vaadi SSL-puskurointia, vaikka liikenne olisi salattu.

  • Sisällön suodatus

   Internet-yhdyskäytävässä kumpaankin suuntaan kulkevien tiedostojen siirto voidaan estää suodatussääntöjen, kuten nimen (yleismerkkejä voidaan käyttää), tunnisteen (huijausten estäminen muodon tunnistimella), koon, MIME-tyypin ja/tai tarkistussumman, mukaan.

  Tietojen kerääminen

  • ICAP-integrointi

   Tuote voidaan integroida välityspalvelimiin ja tietoja voidaan tallentaa ICAP- ja ICAP(s) -protokollilla.

  • Valmius salatun liikenteen valvomiseen

   Jos liikenteen valvonta (SSL-puskurointi) on käytössä ja yrityksen käytössä oleva välityspalvelin on määritetty, Kaspersky Web Traffic Security voi halita SSL-salattua liikennettä sekä analysoida suojatussa kanavassa liikkuvia kohteita (kuten HTTPS-verkkoliikennekohteita).

  Käyttöönotto, suorituskyky, skaalattavuus

  • Klusteroitu käyttöönotto

   Jotta suuria liikennemääriä voidaan käsitellä, Kaspersky Web Traffic Security tukee klustereiden käyttöä. Ne koostuvat useista liikennettä käsittelevistä laitteista (palvelimista). Liikenteen lisääntyessä voidaan ottaa käyttöön lisää laitteita, jotta kaikki pysyy suojattuna.

  • Suojatun verkkoyhdyskäytävän (Secure Web Gateway, SWG) ohjelmisto UUTTA

   Kattava, käyttövalmis ohjelmisto, jossa on oma esimääritetty välityspalvelin, tehostaa IT-verkon tietoturvaa lisäämällä suojatun verkkoyhdyskäytävän.

  • Usean työtilan tuki

   Nopeasti kasvavat, monialayritykset haluavat ehkä säilyttää itsenäiset projektit tai haarakonttorit erillisinä ja omien käytäntöjensä mukaisina – säilyttäen kuitenkin samalla ensiluokkaisen, yhtenäisen käytäntöjen laatimisen ja hallitsemisen. Tämän vuoksi Kaspersky Web Traffic Security tukee useiden itsenäisten työtilojen käyttöä.

  • Kevyt kokoonpanon käyttöönotto

   Kun suojauksen hienosäätö ei ole tarpeen (kuten joukkotietoliikenteen tarkistuksessa televiestintäyritysskenaarioissa), karsittu kokoonpano voi parantaa suorituskykyä entisestään.

  Hallittavuus

  • Verkkopohjainen hallintakonsoli

   Verkkopohjainen konsoli on kätevä yhdyskäytävän tietoturvan sijainnista riippumattomassa hallitsemisessa. Se on erityisen tärkeä maantieteellisesti jaetuissa infrastruktuureissa.

  • Roolin mukaisten käyttöoikeuksien hallitseminen

   Eri hallintarooleille voidaan määrittää erilaisia rajoituksia hallintakonsolin käyttöoikeuksien suhteen.

  • Tapahtumien hallitseminen

   Uhka-analyysien tulokset esitetään tapahtumakohtaisesti ja ne näyttävät toimet reaaliaikaisesti. Myös käyttäjien internetin käyttöä voidaan analysoida.

  • SIEM-integrointi

   Yhdyskäytävätason uhkatapahtumatietoja voidaan sisällyttää helposti yrityksen SIEM-järjestelmän kautta valvottujen infrastruktuuritapahtumien valvomiseen.

  • Useita vuokraajia

   Useiden asiakkaiden monia työtiloja voidaan hallita helposti keskitetyllä hallinnalla, mikä tekee Kaspersky Web Traffic Security -palvelusta täydellisen vaihtoehdon hallittujen palvelujen tarjoajille.

KUULUU TUOTEVALIKOIMAAN