Kaspersky Security for Mail Server

Kaspersky Security for Mail Server

Microsoft Exchangelle ja Linux-pohjaisille
sähköpostipalvelimille

Sähköpostiviestintä on toiminnan kannalta kriittistä jokaisessa nykypäivän yrityksessä. Sitä voidaan kuitenkin käyttää väärin moniin eri tarkoituksiin häikäilemättömästä sähköpostimarkkinoinnista talouspetoksiin ja haittaohjelmien toimitukseen.

Kaspersky Security for Mail Server tarjoaa vankan etulinjan suojauksen yrityksen infrastruktuurille suodattamalla saapuvat roskapostit ja estämällä kaikenlaiset haitalliset sähköpostiviestit.

OMINAISUUDET
  • Helppo hallita

   Käyttäjäystävälliset hallintatyökalut, sähköpostin suojaustilan tiedot, joustavat tarkistusasetukset ja raportointiominaisuudet helpottavat tietoturvan valvomista.

  • Ajantasainen suojaus

   Reaaliaikainen haittaohjelmien torjunta pilvipohjaisen Kaspersky Security Network -ratkaisun tuella.

  • Tehokas suojaus

   Luotettava ja suorituskykyinen Kaspersky Security for Mail Server minimoi toimintojen vaikutuksen tärkeisiin liiketoimintaprosesseihin.

  • Virtualisoinnin ja pilvipalvelujen tuki

   Kaspersky Security for Mail Server -ratkaisulla on VMware Ready -sertifiointi ja sen voi ottaa käyttöön Microsoft Azuressa.

  • Maailmanlaajuinen ja paikallinen tuki

   Kaspersky Lab tarjoaa laadukkaan, ympärivuorokautisen teknisen tuen sekä useita erilaisia yrityksen tukiohjelmia.

  • Sähköpostipalvelimien suojaus

   Kaspersky Security for Mail Server suojaa sähköpostia tärkeimpien sähköposti- ja yhteiskäyttöympäristöjen uusimmissa versioissa, kuten Microsoft Exchangessa, IBM Lotus Dominossa ja Linux-pohjaisissa sähköpostipalvelimissa.

  • Monikerroksinen roskapostisuodatus

   Microsoft Exchangen ja Linux-pohjaisten sähköpostipalvelimien älykäs, pilvipohjainen roskapostisuodatus toimii reaaliaikaisesti ja vähentää merkittävästi liikennettä ei-toivotuista viesteistä.

  • Optimoi järjestelmän resurssien käytön

   Uusi virustorjuntamoduuli sisältää palvelimen resurssien kuormituksen tasauksen, optimoidun virustarkistustekniikan ja tiettyjen tarkistuskohteiden ohittamismahdollisuuden. Kaspersky Security for Mail Server ylläpitää suorituskykyä ja vähentää virustarkistuksissa tarvittavien resurssien määrää.

  • Takaa vakaan suojauksen

   Jos järjestelmä pakotetaan sammumaan, automaattinen uudelleenkäynnistys varmistaa, että suojaus on käytössä sillä aikaa, kun määrität vian syytä.

  • Tehostaa tietojen suojausta ja vaatimustenmukaisuutta

   Kaspersky Security for Mail Server analysoi lähtevien sähköpostien sisällön ja estää automaattisesti viestit ja liitteet, jotka sisältävät luottamuksellisia yritystietoja tai arkaluonteisia tietoja työntekijöistä.

   *Tietojen menetykseltä suojaavat ominaisuudet ovat saatavilla vain Microsoft Exchange Server -palvelimille ja niille on erillinen lisenssi.

Kaspersky Security for Mail Server

Etkö ole varma, mikä suojausratkaisu sopii yrityksellesi parhaiten?

Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

HYVÄKSY JA SULJE