Kaspersky Security for Mail Server

KasperskySecurity for Mail Server

Microsoft Exchangelle ja Linux-pohjaisille
sähköpostipalvelimille

Sähköpostiviestintä on toiminnan kannalta kriittistä jokaisessa nykypäivän yrityksessä. Valitettavasti sitä voidaan käyttää väärin niin häikäilemättömään roskapostiperustaiseen markkinointiin kuin kohdennettuun tietojenkalasteluun, jonka tavoitteena on taloudellinen petos ja tunkeutuminen infrastruktuuriin.

Kaspersky Security for Mail Server tarjoaa vankan etulinjan suojauksen yrityksen infrastruktuurille suodattamalla saapuvat roskapostit ja estämällä kaikenlaiset haitalliset sähköpostiviestit, jotka sisältävät esimerkiksi haittaohjelmia, väärennettyjä pyyntöjä ja tietojenkalastelu-URL-osoitteita. Samalla se estää arkaluontoisten tietojen joutumisen yrityksen ulkopuolelle.

OMINAISUUDET
  • Monitasoinen suojaus haittaohjelmilta

   Syväoppivien neuroverkkojen kautta käytettävät useat suojaustasot pysäyttävät monimutkaisimmatkin sähköpostin kautta tulevat haittaohjelmat, kuten suoritettavat tiedostot, upotetut objektit ja haitalliset komentosarjat.

  • Edistynyt suojaus tietojenkalastelulta

   Useimmissa sähköpostin kautta tulevissa kyberhyökkäyksissä käytetään tietojenkalastelua. Kasperskyn edistyksellinen verkkourkinnan estojärjestelmä estää tällaiset käyttäjien manipulointiin perustuvat hyökkäykset käyttämällä usean ehdon analysointia ja datatieteen uusimpia saavutuksia sekä pilviperustaista järjestelmää, joka seuraa tietojenkalastelua sekä haitallisia URL- ja IP-osoitteita.

  • Automatisoitu roskapostisuoja

   Kasperskyn roskapostisuojajärjestelmä käyttää älykkäitä ominaisuuksia, jotka minimoivat väärät osumat ja mukautuvat uhkaympäristön muutoksiin. Se suojaa välittömästi ei-toivotun sähköpostin tulvalta.

  • Suojaus yrityksen sähköpostin vaarantumista vastaan

   Koneoppimiseen perustuva tunnistusjärjestelmä, jonka algoritmimalleja päivitetään säännöllisesti uusilla tilanteilla, käsittelee monenlaisia epäsuoria indikaattoreita. Siten järjestelmä pystyy estämään uskottavimmiltakin näyttävät väärennetyt sähköpostiviestit, joilla yritetään väärinkäyttää työntekijöiden ja liikekumppanien välistä luottamusta jopa laillisissa tilin haltuunottotilanteissa.

  • Ei-toivotun sisällön siirron estäminen

   Kasperskyn määritettävä suodatusjärjestelmä tunnistaa kyberhyökkääjien usein käyttämät tiedoston naamiointitavat, havaitsee siten mahdollisesti vaaralliset liitetiedostot ja estää niiden lähettämisen. Joustavan sääntöjärjestelmän ansiosta järjestelmänvalvojat voivat määrittää käytäntöjä tietovuotojen estämiseksi.

  • Joustavat käyttöönottovaihtoehdot

   Usean ympäristön ja käyttöönottoarkkitehtuurin tuki mahdollistaa saumattoman integroinnin monenlaisiin yrityksiin

  • Testiympäristöt

   Jotta ympäristöt voidaan suojata edistyneimmiltäkin, parhaiten peitetyiltä haittaohjelmilta, liitetiedostot suoritetaan turvallisessa emuloidussa ympäristössä, jossa ne analysoidaan sen varmistamiseksi, että vaaralliset näytteet eivät pääse yrityksen järjestelmään.

  • Virtualisoinnin ja pilvipalvelujen tuki

   Kaspersky Security for Mail Server -ratkaisulla on VMware Ready -sertifiointi ja sen voi ottaa käyttöön Microsoft Azuressa.

  • Maailmanlaajuinen ja paikallinen tuki

   Kaspersky Lab tarjoaa laadukkaan, ympärivuorokautisen teknisen tuen sekä useita erilaisia yrityksen tukiohjelmia.

Kaspersky Security for Mail Server