Siirry pääsisältöön
TUOTE

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Edistynyt, kattava suojaus uhilta Microsoft Office 365:n viestintä- ja yhteistyöpalveluille

Tuote

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 on viisas valinta edistyneeseen, kattavaan suojaukseen uhilta Microsoft Office 365:n viestintä- ja yhteistyöpalveluille – ilman valmistajan lukitusta tai turhia ohjelmistoja.

Siinä missä Microsoftin sisäiset oletustietoturvaratkaisut tarjoavat perustason suojauksen, Kaspersky Security for Microsoft Office 365 toimii kaikkia tunnettuja, tuntemattomia ja edistyneitä uhkia vastaan. Siinä käytetään kehittynyttä heuristiikkaa, koneoppimista ja muita uuden sukupolven tekniikoita suojattaessa pilvipalveluja käyttäviä yrityksiä kiristysohjelmilta, haitallisilta liitteiltä, roskapostilta, tietojenkalastelulta, yrityksen sähköpostien vaarantumiselta ja tuntemattomilta uhilta.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 tarjoaa huomattavasti paremman suojauskyvyn:

 • AA-luokitus SE Labsin sähköpostien turvallisuustestissä

Lataa raportti

Pysäytä verkkourkinta ja yrityksen sähköpostien vaarantuminen

Tietojenkalastelu toimii haittaohjelmien ja kiristysohjelmien kanavana verkkoosi. Vaikka vain 4 % käyttäjistä napsauttaa haitallista linkkiä, se riittää tartunnan saamiseen.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 -ohjelmassa on käytössä taatut menetelmät, kuten SPF, DKIM ja DMARC sekä testiympäristöt ja koneoppiminen suodatettaessa uhkia jo ennen kuin käyttäjät voivat tehdä virheen.

Nopea, edistynyt uhkien esto kaikille Office 365 -palveluille

Microsoft Office 365 -sovellukset, kuten OneDrive, SharePoint Online ja Teams, ovat keskustelu- ja tiedostonsiirtotyökaluja, joihin käyttäjät luottavat. Se tekee niistä houkuttelevia välineitä haittaohjelmien levittämiseen yrityksissä.

Kasperskyn haittaohjelmien torjuntamoduulissa yhdistyvät allekirjoituspohjainen suojaus, heuristiikka ja toiminta-analyysi auttavat välittömästi havaitsemaan edistyneet uhat kaikissa suosikkisovelluksissa, mukaan lukien Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online ja Teams.

Ota käyttöön pilvidatan näkyvyys vaatimustenmukaisuuden täyttämiseksi

Takaa vaatimustenmukaisuuden valmius mahdollisuudella tarkastella milloin vain pilvessä olevia tietojasi. Luota ennalta asetettuihin malleihin tunnistaaksesi luottamukselliset ja arkaluontoiset henkilö- ja maksutiedot. Ota käyttöön korjaukset tietojen yhtenäisyyden ylläpitämiseksi ja vastaa vaatimustenmukaisuuden tavoitteisiin. Suorita tarvittaessa avainsanojen hakuja tai suorita kaikkien pilvisovelluksen sisältämien tietojen historian tarkastus.

Vapauta liiketoimintasi valmistajan lukituksesta

Monet valmistajat tarjoavat alussa houkuttelevia alennuksia. Jos kuitenkin päätät muuttaa tilausta jostain syystä – jos esimerkiksi haluat laajentaa – kulut kasvavat moninkertaisesti. Ratkaisu, jossa on tunnettuja turvallisuusaukkoja on huono valinta. Siihen kiinni jääminen on vielä pahempi. Valitsemalla Kaspersky Security for Microsoft Office 365:n vältät valmistajan lukituksen, et maksa toiminnoista, joita et tarvitse ja nautit yksinkertaisesta käyttöoikeudesta.

Soveltuvat alat

Tämä ratkaisu soveltuu erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin.

Käyttö

 • Pidä tietojenkalastelu ja haittaohjelmat etäällä

  • Täydentävä suojaus tukkii Microsoftin Office 365:n tietoturva-aukon testatuimmalta, palkituimmalta toimittajalta.
  • Korkeampi haittaohjelmien torjuntatarkkuus.Korkea verkkourkinnan estotarkkuus. Kehittynyt liitteiden suodatus.
  • Kehittyvät kyberhyökkäykset torjutaan välittömästi samalla, kun estetään tuntemattomat ja nollapäivähaittaohjelmat, jotka piilottelevat yritysten sähköposteissa ja OneDriveen, SharePoint Onlineen ja Teamsiin tallennetuissa tiedostoissa.
 • Edistyneet havaitsemistekniikat

  • Tietoturvaratkaisu, jonka yhtenäiset tekniikat suojaavat Microsoft Exchange Online-, OneDrive-, SharePoint Online- ja Teams-sovelluksia laajimmalta valikoimalta tunnettuja ja tuntemattomia uhkia.
  • Ratkaisussa käytetään kehittynyttä heuristiikkaa, koneoppimista ja muita uuden sukupolven tekniikoita suojattaessa yritystäsi kiristysohjelmilta, haitallisilta liitteiltä, roskapostilta, tietojenkalastelulta, yrityksen sähköpostien vaarantumiselta ja tuntemattomilta uhilta.
  • Suojaus, kun tarvitaan sähköpostitilien puhdistamista hyökkäyksen jälkeen tai epäilyttävien postilaatikoiden ad-hoc-tarkistuksia.
 • Saumaton integrointi

  • Tietoturva palveluna ja ohjelmisto palveluna yhdessä tarjoavat edistyneen suojauksen murto-osalla kustannuksista, ketterän palvelun tarjoamisen ja skaalausvalmiuden.
  • Exchange Online -integrointi käyttäen Graph-rajapintaa ja Exchange Online -cmdlet-komentoja ja muita Microsoftin hyväksymiä tekniikoita.
  • Suojattu integrointi yrityksen Microsoft OneDriveen, SharePoint Onlineen ja Teamsiin OAuth 2.0 -todennuksella tapahtuu helposti myöntämällä luvan Kaspersky-sovellukselle.
24/7

PREMIUM-TUKI

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

UHAT

Sähköposti on edelleen ensisijainen reitti, jonka kautta hyökätään suuriin organisaatioihin ja häiritään niitä. Haittaohjelmat lähetetään tavallisesti sähköpostitse ja isännöidään pilvitallennustiloissa. Office 365:n suojausratkaisun valinta määrittää suurelta osin, kuinka todennäköisiä seuraavat ovat:

 • Haittaohjelmisto hyökkää tartunnan saaneen sähköpostiviestin tai liitteen kautta

 • Haittaohjelmia levitetään yritysten Microsoft OneDrive-, SharePoint Online- tai Teams-sovelluksissa

 • Tietojenkalastelua käytetään työntekijöiden ja yrityksen huijaamiseen

 • Aikaa haaskaavat ”väärät osumat”, joita liian automatisoitu roskapostitoiminto tuottaa

 • Aikaa ja resursseja haaskaavat roskapostit

 • Aikaa ja resursseja haaskaavat roskapostit

Tunnustukset

Kaspersky Security for Office 365 tarjoaa huomattavasti paremman, AA-luokituksen tietoturvan

Tuotteeseen liittyvät