Siirry pääsisältöön
TUOTTEET

Kaspersky Security for Mail Server

Luotettu uuden sukupolven suojaus sähköpostipohjaisia hyökkäyksiä vastaan

Tuote

Sähköposti on tärkein vektori, jota kyberrikolliset käyttävät yritysten IT-järjestelmiin tunkeutumisessa ja hyökkäämisessä.

Kaspersky Security for Mail Server tunnistaa ja estää sähköpostin kautta tulevat kyberuhkat käyttämällä useita koneoppimiseen ja yleisiin uhkatietoihin perustuvia suojaustasoja. Se suojaa tehokkaasti haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta, roskapostilta, tietojenkalastelulta ja yrityksen sähköpostin vaarantumiselta..Palkittuihin suojaustekniikoihin perustuen se tukee monia eri sähköpostialustoja ja arkkitehtuureja, minkä ansiosta se sopii täydellisesti monialaisille, monimutkaiset rakenteet omaaville yrityksille sekä yrityksille, jotka aloittavat pilvimuunnosprosessin.

Sähköpostipalvelimien suojaus

Kaspersky Security for Mail Server suojaa sähköpostia tärkeimpien sähköpostiympäristöjen uusimmissa versioissa, kuten Microsoft Exchange- / Exchange Online (osana MS 365:a) ja Linux-palvelimissa.

Monitasoinen suojaus tietojenkalastelulta

Monimutkainen, syväoppimiseen perustuva suojaus tietojenkalastelulta hyödyntää uusimpia datatieteen ja sovelletun kielitieteen tekniikoita käyttäjien manipulointiin perustuvien hyökkäysten tunnistamiseen, mukaan lukien edistyneet yrityksen sähköpostin vaarantumishyökkäykset

Älykäs roskapostin suodatus

Microsoft Exchangen / Exchange Onlinen ja Linux-pohjaisten sähköpostipalvelimien älykäs, pilviavusteinen roskapostisuodatus toimii reaaliaikaisesti ja vähentää merkittävästi liikenteen kuormitusta ei-toivotuilla viesteillä.

Riskien vähennys ja vaatimustenmukaisuuden ylläpitäminen

Tiettyjen tiedostotyyppien siirron rajoittaminen ja luottamuksellisen ja arkaluontoisen tiedon tunnistaminen sähköpostiliikenteessä auttaa vähentämään sekä tietoturva- että oikeudellisia riskejä. Voit määrittää suodattimia ja suorittaa tarvittaessa hakuja kaikista yrityksen postilaatikoista rikkomusten löytämiseksi ja sähköpostidatan näkyvyyden parantamiseksi saavuttaaksesi vaatimustenmukaisuustavoitteesi.

Soveltuvat alat

Tämä ratkaisu soveltuu erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin.

Tapaustutkimukset

AZ Sint-Jan                     

AZ Sint-Jan tarjoaa innovatiivisia ja edistyksellisiä terveydenhuoltopalveluja. Potilaiden hoidon digitalisointi asettaa suuret vaatimukset sairaalan tieto- ja viestintätekniikalle. Työntekijöillä on oltava nopea pääsy oikeisiin tietoihin, ja samalla on taattava sekä tietojen että verkon turvallisuus.

Käyttö

 • Huippuluokan suojaus sähköpostiuhkilta

  • Reaaliaikainen ja tarvittaessa tehtävä tarkistus suodattaa pois kaikenlaiset haitalliset kohteet, kuten haittaohjelmat, kiristysohjelmat ja miner-ohjelmat sekä haitalliset ja väärennetyt URL-osoitteet ja uhkiin liittyvät IP-osoitteet.
  • Koneoppimisen, ihmislähtöisen asiantuntemuksen ja yleisten uhkatietojen avulla saavutetaan todistetusti erinomainen uhkien tunnistustaso menettämättä arvokkaita viestejä väärien osumien vuoksi
  • Monitasoinen, kattava järjestelmämme takaa, että edistyneimmätkään ja parhaiten peitetytkään haittaohjelmat eivät pääse yrityksesi IT-infrastruktuuriin sähköpostiviestistä
 • Verkkourkinnan esto, roskapostisuoja ja yrityksen sähköpostin vaarantumisen esto

  • Neuroverkkoihin perustuva analysointi, jota tukee reaaliaikainen pilvipohjainen URL-osoitteiden tarkistus, suojaa uskottavimmiltakin tietojenkalasteluviesteiltä, mukaan lukien erittäin kohdennetut yrityksen sähköpostin vaarantamisyritykset
  • Koneoppimismallit edistävät roskapostisuojan toimintaa, ja erikoistuneet uudelleentarkistusalgoritmit minimoivat väärät osumat, jotka haaskaavat aikaa ja resursseja
  • Todennettu sähköpostin hallinta suojaa huijauksilta. Kriittiset protokollat, kuten SPF/DKIM/DMARC yhdessä Kasperskyn tekniikoiden kanssa takaavat täydellisen laillisten postien tunnistuksen välttäen väärät osumat. Sovellettuun kielitieteeseen perustuvia algoritmeja käytetään tekstuaaliseen analyysiin jopa kaikkein vaarallisimpien yrityksen sähköpostien vaarantumisskenaarioiden tunnistamiseen – mukaan lukien sähköpostitilin haltuunotto.
 • Laajempi käsitys – integrointi ja joustavuus

  • Saumaton integrointi Kaspersky Anti Targeted Attack Platform -ympäristöön täydentää Extended Detection and Response -ratkaisua automatisoiduilla sähköpostin yhdyskäytävän tason vastauksilla monimutkaisiin uhkiin.
  • Usean ympäristön ja käyttöönottoarkkitehtuurin tuki – mukaan lukien asiakkaan tiloissa ja pilvipalvelussa (Microsoft Exchange Online)UUTTA mahdollistaa saumattoman integroinnin monenlaisiin yrityksiin
24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Uhat

Sähköposti on edelleen ensisijainen reitti, jonka kautta hyökätään suuriin organisaatioihin ja häiritään niitä. Sähköpostin suojausratkaisun valinta määrittää suurelta osin, kuinka todennäköisiä seuraavat ovat:

 • Haittaohjelmisto hyökkää tartunnan saaneen sähköpostiviestin tai liitteen kautta

 • Järjestelmään tunkeudutaan osana APT-hyökkäystä

 • Tietojenkalastelua käytetään työntekijöiden ja yrityksen huijaamiseen

 • Aikaa ja resursseja haaskaavat roskapostit

 • Aikaa haaskaavat ”väärät osumat”, joita liian automatisoitu roskapostitoiminto tuottaa

 • Tietojen menetys ja tietosuojalainsäädännön noudattamatta jättäminen

Aiheeseen liittyvät ratkaisut