TUOTTEET

Kaspersky Security for Mail Server

Luotettu uuden sukupolven suojaus sähköpostipohjaisia hyökkäyksiä vastaan

Tuote

Sähköposti on tärkein vektori, jota kyberrikolliset käyttävät yritysten IT-järjestelmiin tunkeutumisessa ja hyökkäämisessä.

Kaspersky Security for Mail Server tunnistaa ja estää sähköpostin kautta tulevat kyberuhkat käyttämällä useita koneoppimiseen ja yleisiin uhkatietoihin perustuvia suojaustasoja. Se suojaa tehokkaasti haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta, roskapostilta, tietojenkalastelulta ja yrityksen sähköpostin vaarantumiselta. Tämä palkittu suojaus estää hyökkääjiä vahingoittamasta yritystäsi sähköpostiviestien ja niiden liitetiedostojen kautta.

Sähköpostipalvelimien suojaus

Kaspersky Security for Mail Server suojaa sähköpostia tärkeimpien sähköpostiympäristöjen uusimmissa versioissa, kuten Microsoft Exchange- ja Linux-palvelimissa.

Monitasoinen suojaus tietojenkalastelulta

Monimutkainen, syväoppimiseen perustuva suojaus tietojenkalastelulta hyödyntää uusimpia datatieteen ja sovelletun kielitieteen tekniikoita käyttäjien manipulointiin perustuvien hyökkäysten tunnistamiseen, mukaan lukien edistyneet yrityksen sähköpostin vaarantumishyökkäykset

Älykäs roskapostin suodatus

Microsoft Exchangen ja Linux-pohjaisten sähköpostipalvelimien älykäs, pilviavusteinen roskapostisuodatus toimii reaaliaikaisesti ja vähentää merkittävästi liikenteen kuormitusta ei-toivotuilla viesteillä.

Soveltuvat alat

Tämä ratkaisu soveltuu erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin.

Tapaustutkimukset

Käyttö

 • Huippuluokan suojaus sähköpostiuhkilta

  • Reaaliaikainen ja tarvittaessa tehtävä tarkistus suodattaa pois kaikenlaiset haitalliset kohteet, kuten haittaohjelmat, kiristysohjelmat ja miner-ohjelmat sekä haitalliset ja väärennetyt URL-osoitteet ja uhkiin liittyvät IP-osoitteet.
  • Koneoppimisen, ihmislähtöisen asiantuntemuksen ja yleisten uhkatietojen avulla saavutetaan todistetusti erinomainen uhkien tunnistustaso menettämättä arvokkaita viestejä väärien osumien vuoksi.
  • Monitasoinen, kattava järjestelmämme takaa, että edistyneimmätkään ja parhaiten peitetytkään haittaohjelmat eivät pääse yrityksen IT-infrastruktuuriin sähköpostiviestistä
 • Verkkourkinnan esto, roskapostisuoja ja yrityksen sähköpostin vaarantumisen esto

  • Neuroverkkoihin perustuva analysointi, jota tukee reaaliaikainen pilvipohjainen URL-osoitteiden tarkistus, suojaa uskottavimmiltakin tietojenkalasteluviesteiltä, mukaan lukien erittäin kohdennetut yrityksen sähköpostin vaarantamisyritykset
  • Koneoppimismallit edistävät roskapostisuojan toimintaa, ja erityiset uudelleentarkistusalgoritmit minimoivat väärät osumat, jotka haaskaavat aikaa ja resursseja
  • Todennetun sähköpostin hallinta suojaa huijauksilta, ja joustavat liitteiden suodatustekniikat vähentävät tietovuotojen riskiä
 • Laajempi käsitys – integrointi ja joustavuus

  • Saumaton integrointi Kaspersky Anti Targeted Attack Platform -ympäristöön täydentää Extended Detection and Response -ratkaisua automatisoiduilla sähköpostin yhdyskäytävän tason vastauksilla monimutkaisiin uhkiin.
  • VMware-Ready-sertifiointi ja Microsoft Azure -käyttöönoton tuki tukevat keskeytymätöntä käyttöä virtuaali- ja pilvipalveluympäristöissä
  • Usean ympäristön ja käyttöönottoarkkitehtuurin tuki mahdollistaa saumattoman integroinnin monenlaisiin yrityksiin
24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Uhat

Sähköposti on edelleen ensisijainen reitti, jonka kautta hyökätään suuriin organisaatioihin ja häiritään niitä. Sähköpostin suojausratkaisun valinta määrittää suurelta osin, kuinka todennäköisiä seuraavat ovat:

 • <p>Haittaohjelmisto hyökkää tartunnan saaneen sähköpostiviestin tai liitteen kautta</p>

  Haittaohjelmisto hyökkää tartunnan saaneen sähköpostiviestin tai liitteen kautta

 • <p>Järjestelmään tunkeudutaan osana APT-hyökkäystä</p>

  Järjestelmään tunkeudutaan osana APT-hyökkäystä

 • <p>Tietojenkalastelua käytetään työntekijöiden ja yrityksen huijaamiseen</p>

  Tietojenkalastelua käytetään työntekijöiden ja yrityksen huijaamiseen

 • <p>Aikaa ja resursseja haaskaavat roskapostit</p>

  Aikaa ja resursseja haaskaavat roskapostit

 • <p>Aikaa haaskaavat ”väärät osumat”, joita liian automatisoitu roskapostitoiminto tuottaa</p>

  Aikaa haaskaavat ”väärät osumat”, joita liian automatisoitu roskapostitoiminto tuottaa

 • <p>Tietojen menetys ja tietosuojalainsäädännön noudattamatta jättäminen</p>

  Tietojen menetys ja tietosuojalainsäädännön noudattamatta jättäminen

Aiheeseen liittyvät ratkaisut