KasperskySecurity for Microsoft Exchange Servers

Sähköposti on yksi pääkanavista, joiden kautta cryptolocker-ohjelmia, haittaohjelmia ja roskapostia levitetään. Kyberrikolliset voivat luoda monimutkaisia, kohdennettuja hyökkäyksiä yhden käyttäjän (kuten kirjanpitäjän) avaaman yksittäisen sähköpostin kautta. Kun posti on avattu, se antaa pääsyn yrityksen luottamuksellisiin tietoihin.

Jotta yritys ei altistu kyseiselle riskille ja jotta sen koko infrastruktuuri pysyy suojattuna, tarvitaan tehokas postipalvelimen tietoturvaratkaisu.

Kaspersky Security for Microsoft Exchange antaa Microsoft Exchange -postipalvelimille ensiluokkaisen suojauksen haittaohjelmia ja roskapostia vastaan. Siinä on tehokas haittaohjelmien torjuntamoduuli, kattavat haittaohjelmien tarkistusominaisuudet sekä älykäs roskapostin tunnistus.

Kaspersky Security for Microsoft Exchange suojaa postipalvelimia ja täten koko yrityksen verkkoa. Voit siis keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi.

 • Keskeisimmät ominaisuudet

  • Tehokkaat haittaohjelmien ja roskapostin estomoduulit

   Tehokkaat tekniikat mahdollistavat suuremman tarkistusnopeuden ja pienemmän järjestelmän resurssien käytön.

  • Kattava suojaus

   Sovellus suojaa Microsoft Exchange Server -palvelimen kattavasti ja tukee tietokannan käytettävyysryhmiä.

  • Joustavat asetukset

   Kaspersky Security for Microsoft Exchange -ohjelmiston asetukset ovat joustavia ja helppokäyttöisiä ja ne takaavat, että roskaposti- ja haittaohjelmasuojaus ovat yrityksesi suojaustavoitteiden mukaisia.

  • Monikielisyyden tuki

   Sovellus tarkistaa useilla kielillä, myös aasialaisilla kielillä, kirjoitetut viestit roskapostin varalta.

  • Erinomainen suorituskyky

   Moduuli takaa erinomaisen suorituskyvyn ja vakauden ja minimoi muistivaatimukset.

  • Joustava lisensointi

   Voit valita joustavan kuukausilisenssin skaalautuvalla ja käytön mukaisella maksulla tai kiinteän vuosilisenssin. Hallittujen palvelujen tarjoajien on helppo hallita usean asiakkaan tietoturvaa etäältä usean vuokraajan konsolilla.

  Tehokas suojaus roskapostilta älykkään tunnistuksen ansiosta

  • Älykkäät roskapostin tunnistustekniikat

   Sovellus tekee kaikkiin viesteihin roskapostitarkistuksen tarkkailemalla muodollisia ominaisuuksia, kuten lähettäjän sähköposti- ja IP-osoitetta sekä viestin kokoa ja ylätunnistetta. Lisäksi se analysoi viestien ja liitteiden sisällön älykkäillä tekniikoilla, kuten ainutlaatuisilla graafisilla allekirjoituksilla, jotka tunnistavat kuvamuotoisen roskapostin. Kaspersky Security for Exchangeen sisältyvän Kaspersky Security Network (KSN) -palvelun integrointi mahdollistaa Kasperskyn pilvipohjaisen tietokannan käytön ja uuden roskapostin reaaliaikaisten tietojen hakemisen.

  • Maineeseen perustuva suodattaminen

   Käytettävissä on maineen perusteella tehtävä Reputation Filtering -tarkistus. Tämä on ylimääräinen roskapostin tarkistuspalvelu, joka parantaa roskapostin tunnistustarkkuutta ja vähentää väärien osumien mahdollisuutta.

  • Viestien lisätarkistus

   Roskapostisuojauksen tehostamiseksi sovellus tarkistaa viestit hyödyntämällä DNSBL-luetteloita, jotka sisältävät roskapostin lähettäjien osoitteita, ja SURBL-tekniikalla, joka tunnistaa roskapostia lähettävät URL-osoitteet viesteistä.

  • Viestien luokittelu

   Järjestelmänvalvojana voit määrittää erilliset käsittelysäännöt kullekin ei-toivotun postin luokalle, jotta tietoja ei menetetä. Esimerkiksi roskapostiksi tunnistetut viestit voidaan estää, epäilyttävät viestit voidaan ohjata suoraan ei-toivotun postin kansioon, ja muodolliset viestit, kuten viestien toimitus- ja lukukuittaukset, voidaan ohjata suoraan saapuneiden viestien kansioon.

  • Hyväksyntä- ja estoluettelot

   Yksittäiset käyttäjät voivat luoda omia hyväksyntä- ja estoluetteloja lähettäjän SMTP- tai IP-osoitteen mukaan. Sallittujen luettelon voi luoda myös vastaanottajan SMTP-osoitteen perusteella. Sallittujen luettelossa olevalta lähettäjältä saapuneita viestejä ei tarkisteta, vaan ne toimitetaan suoraan vastaanottajalle. Jos osoite taas on estettyjen luettelossa, viestiin lisätään erityinen ylätunniste ja viesti käsitellään järjestelmänvalvojan määrittämien sääntöjen mukaan.

  Tehokas suojaus haittaohjelmilta

  • Reaaliaikainen tarkistus

   Kaspersky Security for Microsoft Exchange tunnistaa ja poistaa kaikenlaiset haittaohjelmat, madot, troijalaiset ja muut haitalliset kohteet saapuvista ja lähtevistä viesteistä, myös lähes kaikenmuotoisista liitteistä. Se tunnistaa ja poistaa tunnetut haittaohjelmat, mutta myös mahdollisesti vaaralliset ohjelmat ja sähköpostiviestit, joiden MS Office -asiakirjoissa on makroja.

  • Tarvittaessa ja ajoitetusti tehtävä tarkistus taustalla

   Sovellus varmistaa kaikkien kohteiden käsittelyn tarkistamalla kaikki palvelimeen tallennetut kansiot ja viestit taustalla uusimpien virustietokantojen avulla. Määritä joustava tausta-ajoitus tai suorita minkä tahansa postilaatikon tarkistus aina tarvittaessa. Kaikki tämä heikentämättä palvelimen toimintaa tai yrityksen tuottavuutta.

  • Varmuuskopiointi

   Sovellus tekee varmuuskopioita ennen viestien poistamista. Siten tärkeät tiedot voidaan palauttaa, jos kohteen käsitteleminen ei onnistu tai viesti on luokiteltu roskapostiksi virheellisesti. Kattavat hakuparametrit helpottavat kohteiden hakemista varmuuskopiointialueelta.

  Joustava hallinta

  • Keskitetty hallinta ja valvonta

   Kaikkia Exchange-palvelimia voidaan hallita yhdellä keskitetyn raportoinnin ja varmuuskopioinnin sisältävällä hallintakonsolilla. Kaspersky Security for Microsoft Exchange on integroitu Kaspersky Security Centeriin, joten koko organisaation suojauksen tilaa, tärkeitä tapahtumia sekä yhdistettyjä tilastotietoja voidaan valvoa yhdessä konsolissa. 

  • Mukautetut määritykset

   Sovelluksen voi määrittää yrityksen IT-tietoturvakäytännön ja laitteiston ominaisuuksien mukaiseksi. Voit esimerkiksi ohittaa tietyt tiedostotyypit tarkistuksessa ja määrittää roskapostin vakavuustasoja. Lisäksi voit esimerkiksi määrittää virusten ja roskapostin käsittelytapoja eri viestiluokille sekä luoda sallittujen ja estettyjen luetteloita lähettäjien tai vastaanottajien osoitteiden perusteella.

  • Tietokantapäivitykset

   Virustietokantojen päivityksiä on saatavilla tarvittaessa ja ne voidaan tehdä automaattisesti määritetyn aikataulun mukaan. Päivityksiä voi ladata suoraan Kaspersky Labin sivustosta tai paikallisesta palvelimesta. Tarvittaessa voit päivittää virusten ja roskaportin tunnistustietokannat erikseen.

  • Kätevä hallinta

   Hallintakäyttöliittymä perustuu suosittuun Microsoft Management Consoleen, jossa myös etähallinta on mahdollista.

  • Yksityiskohtaiset raportit

   Voit tarkkailla sovelluksen toimintaa ja virussuojauksen tilaa yksityiskohtaisten HTML-raporttien tai Windowsin tapahtumalokin avulla. Voit määrittää itse, miten usein raportteja luodaan ja mitä tietoja ne sisältävät. Kaikki raportit voidaan tallentaa kiintolevylle tai lähettää sähköpostitse.

  • Pitkälle kehitetty ilmoitusjärjestelmä