Siirry pääsisältöön

KasperskySecurity for Microsoft Exchange Servers

Sähköposti on tärkein vektori, jota kyberrikolliset käyttävät huijatessaan työntekijöitä tekemään asioita, joiden kautta hyökkääjät pääsevät tunkeutumaan järjestelmiin, varastamaan rahaa ja luottamuksellisia tietoja tai keskeyttämään liiketoimintaprosesseja. Se on ensisijainen kanava, jonka kautta kiristysohjelmia, haittaohjelmia ja roskapostia levitetään, ja jonka kautta monimutkaiset, kohdennetut hyökkäykset pääsevät tunkeutumaan yrityksen infrastruktuuriin. Jotkin hyökkäykset sisältävät niin saapuvia sähköpostiviestejä yrityksen ulkopuolelta kuin intranetissä kaapattujen tilien kautta lähetettyjä viestejä, jotka väärinkäyttävät kollegojen ja kumppanien välistä luottamusta.

Kaspersky Security for Microsoft Exchange Server pystyy estämään kaikki sähköpostiin perustuvat hyökkäystilanteet. Se integroituu yleisimpiin sähköpostijärjestelmiin ja suojaa sekä yrityksen ja ulkomaailman välisen että yrityksen sisäisen sähköpostiliikenteen. Se tarjoaa maailmanluokan suojauksen haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta ja roskapostilta käyttäen palkittuja haittaohjelmien tunnistusmoduuleja, kattavia tietojenkalastelun ja yrityksen sähköpostin vaarantumisen estotoimintoja, älykästä roskapostin tunnistusta sekä monenlaisia muita ominaisuuksia, jotka suojaavat koko yrityksen verkon, jotta voit keskittyä liiketoimintaan.

 • Keskeisimmät ominaisuudet

  • Monitasoinen suojaus haittaohjelmilta – pilvipohjaisesti Kaspersky Security Networkin kautta

   Kaspersky Security for Microsoft Exchange Server sisältää Kasperskyn palkitun haittaohjelmien torjuntamoduulin uusimman version. Se saa reaaliaikaisia tietoja pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network (KSN) -palvelusta. Tämä takaa ylivertaisen suojauksen, joka tunnistaa ja poistaa vaarallisia kohteita, kuten hyökkäyksiä, haitallisia komentosarjoja ja kaikkia muita tunnettuja, tuntemattomia ja edistyksellisiä haittaohjelmien muotoja.

  • Haitallisten asiakirjojen tunnistaminen

   Uusimmat ja kaikkein vaarallisimmat haittaohjelmat, kuten ExPetr, Petya ja NotPetya, käyttävät tekniikkaa, jossa haitallisia komentosarjoja upotetaan asiakirjoihin. Kaspersky Security for Microsoft Exchange tarkistaa monenlaisia asiakirjatyyppejä, kuten MS Office -tiedostoja ja PDF-tiedostoja. Se etsii kaikenlaista upotettua, haitallista sisältöä. Jos sellaista löytyy, se estää tartunnan saaneen liitetiedoston avaamisen.

  • Mahdollisesti haitallisten ohjelmien tunnistus

   Laajennetun suojausvaihtoehdon avulla sovellus tunnistaa ja poistaa sekä tunnetut haittaohjelmat että mahdollisesti haitalliset ohjelmat (kuten vakoiluohjelmat ja etähallintaohjelmat).

  • Suojaus kiristysohjelmia vastaan

   Kaspersky Security for Exchange suojaa kattavasti kiristysohjelmilta, myös uusilta ja monimutkaisilta ohjelmilta.

  Verkkourkinnan ja yrityksen sähköpostin vaarantumisen esto

  • Verkkourkinnan esto datatieteen avulla

   Neuroverkkoihin perustuva analysointi sekä reaaliaikainen pilvipohjainen lähettäjän toimialueen ja URL-osoitteen tarkistus suojaavat uskottavimmiltakin tietojenkalasteluviesteiltä. Tämä kattaa yrityksen sähköpostin vaarantumistilanteet, joissa kohdennettu tietojenkalastelu yritetään saada näyttämään uskottavalta hyväksikäyttämällä keskenään tuttujen kollegoiden ja yritysten välistä luottamusta.

  • Lähteeksi tekeytymisen tunnistus

   Kyberhyökkääjät väärentävät tai peittävät sähköpostiviestien lähdetietoja monin tavoin huijatakseen vastaanottajan uskomaan, että viesti on luotettavalta lähettäjältä. Kasperskyn asiantuntemus uhkista takaa, että kaikki nämä tekniikat huomataan, jotta inhimillisille erehdyksille ei jää sijaa.

  • Sähköpostin hyväksikäytön tunnistus

   Monet suositut sähköpostiohjelmat (erityisesti jos niitä ei ole päivitetty) saattavat sisältää virheitä, joiden kautta hyökkääjät pystyvät muuttamaan lähettäjän tietoja ja siten väärentämään sähköpostiviestin lähteen. Kasperskyn verkkourkinnan esto tunnistaa nämä yritykset ja käyttää niitä hyökkääjää vastaan estämällä tietojenkalasteluviestit.

  • Erityinen yrityksen sähköpostin vaarantumisen esto

   Kun hyökkääjät yrittävät vaarantaa yrityksen sähköpostin tietojenkalastelun kautta, he tutustuvat ensin kohdeyrityksen tietoihin esimerkiksi työntekijöistä, toimittajista ja kumppaneista ja käyttävät niitä hyväkseen. Siksi nämä hyökkäykset vaikuttavat erityisen vakuuttavilta ja ovat sen vuoksi erityisen vaarallisia. Kaspersky Security for Microsoft Exchange tunnistaa nämä yritykset vertaamalla useita indikaattoreita, kuten lähettäjän tietoja ja URL-osoitteiden mainetta sekä analysoimalla sähköpostiviestin tekstiä kielellisesti.

  Tehokas suojaus roskapostilta älykkään tunnistuksen ansiosta

  • Älykkäät roskapostin tunnistustekniikat

   Sovellus tekee kaikkiin viesteihin roskapostitarkistuksen tarkkailemalla muodollisia ominaisuuksia, kuten lähettäjän toimialuetta ja IP-osoitetta sekä viestin kokoa ja ylätunnistetta. Lisäksi se analysoi viestien ja liitteiden sisällön älykkäillä tekniikoilla, kuten ainutlaatuisilla graafisilla allekirjoituksilla, jotka tunnistavat kuvamuotoisen roskapostin. Kaspersky Security for Exchangeen sisältyvän Kaspersky Security Network (KSN) -palvelun integrointi mahdollistaa Kasperskyn pilvipohjaisen tietokannan käytön ja uuden roskapostin reaaliaikaisten tietojen hakemisen.

  • Monikielisyyden tuki

   Sovellus tarkistaa useilla kielillä, myös aasialaisilla kielillä, kirjoitetut viestit roskapostin varalta.

  Sähköpostiliikenteen hallinnan kohokohdat

  • Edistynyt sisällön suodatus

   Tiettyjen tiedostotyyppien lähettäminen lisää esimerkiksi tartuntariskiä saapuvien viestien liitetiedostojen kautta tai tietovuodon riskiä lähtevissä viesteissä. Edistyneen sisällön suodatuksen ansiosta pystyt hallinnoimaan, millaista sisältöä sallit infrastruktuuriin tulevaksi tai siitä lähteväksi. Tiedostotyypin väärennyt ei mahdollista määritetyn suodatuskäytännön rikkomista. Lisäksi sähköpostiviestien sisältöä voidaan käyttää suodatussääntöjen perustana käyttäen säännöllisiä ilmauksia, jos suodatusehtoja halutaan vielä tarkentaa.

  • Luotettujen/epäluotettavien luettelot

   Yksittäiset käyttäjät voivat luoda omia luotettujen ja epäluotettavien lähettäjien luetteloita lähettäjän sähköpostiosoitteen, toimialuenimen, SMTP-nimen tai IP-osoitteen mukaan. Luotettujen luettelon voi luoda myös vastaanottajan SMTP-osoitteen perusteella. Luotettujen luettelossa olevilta lähettäjiltä tulevat viestit toimitetaan ilman tarkistusta suoraan vastaanottajalle. Jos osoite taas on epäluotettavien luettelossa, viestiin lisätään erityinen ylätunniste ja viesti käsitellään järjestelmänvalvojan määrittämien sääntöjen mukaan.

  • Esimääritetyt sähköpostiluokat

   Luokitteluun perustuvat sähköpostin tunnisteet helpottavat sähköpostin lajittelua ja estävät tiettyjä suojausriskejä.

  Arkkitehtuurien, käyttöönoton ja sovellusten hallinta

  • Yhdyskäytävän ja postilaatikon suojaus samassa ratkaisussa

   Kaspersky Security for Microsoft Exchange hyödyntää täyttä ohjelmointirajapintatason integrointia, joten sen suoja ulottuu sekä yhdyskäytävä- että postilaatikkotasolle. Se kattaa paljon suuremman määrän hyökkäystilanteita verrattuna sähköpostin yhdyskäytäväluokan suojaukseen.

  • Hallinta komentoriviliittymässä UUTTA

   Sovelluksen voi asentaa, päivittää, palauttaa ja poistaa komentorivin kautta käyttämättä graafista käyttöliittymää.

  Suojauksen hallinnan kohokohdat

  • Roolin mukaisten käyttöoikeuksien hallitseminen PÄIVITETTY

   Uusien roolien avulla voi hallinnoida käyttäjien pääsyä yksittäisiin sovellusprofiileihin. Siten järjestelmänvalvojat voivat tarvittaessa rajoittaa muiden osastojen järjestelmänvalvojien pääsyn ainoastaan tiettyihin tietoturvapalvelimiin.

  • Keskitetty hallinta ja valvonta

   Kaikkia Exchange-palvelimia voidaan hallita yhdellä keskitetyn raportoinnin ja varmuuskopioinnin sisältävällä hallintakonsolilla. Kaspersky Security for Microsoft Exchange on integroitu Kaspersky Security Centeriin, joten koko organisaation suojauksen tilaa, tärkeitä tapahtumia sekä yhdistettyjä tilastotietoja voidaan valvoa yhdessä konsolissa.

  • Yksityiskohtaiset lokit ja raportit

   Voit tarkkailla sovelluksen toimintaa ja virussuojauksen tilaa yksityiskohtaisten HTML-raporttien tai Windowsin tapahtumalokin avulla. Voit määrittää itse, miten usein raportteja luodaan ja mitä tietoja ne sisältävät. Kaikki raportit voidaan tallentaa paikallisesti tai lähettää sähköpostitse.

  • Tarvittaessa ja ajoitetusti tehtävä tarkistus taustalla

   Sovellus varmistaa kaikkien kohteiden käsittelyn tarkistamalla kaikki palvelimeen tallennetut kansiot ja viestit taustalla uhkaympäristön uusimpien tietojen avulla. Määritä joustava tausta-ajoitus tai suorita minkä tahansa postilaatikon tarkistus aina tarvittaessa. Kaikki tämä heikentämättä palvelimen toimintaa tai yrityksen tuottavuutta.

  • Varmuuskopiointi

   Sovellus tekee varmuuskopioita ennen viestien poistamista. Siten tärkeät tiedot voidaan palauttaa, jos kohteen käsitteleminen ei onnistu tai viesti on luokiteltu roskapostiksi virheellisesti. Kattavat hakuparametrit helpottavat kohteiden hakemista varmuuskopiointialueelta.

  • Microsoftin ratkaisuihin perustuva infrastruktuurien integrointi

   Sovellus on integroitavissa Microsoft Active Directoryyn, mikä helpottaa määritystä. Lisäksi se tukee tietokannan käytettävyysryhmää.

  • Joustava lisensointi

   Voit valita joustavan kuukausilisenssin skaalautuvalla ja käytön mukaisella maksulla tai kiinteän vuosilisenssin. Hallittujen palvelujen tarjoajien on helppo hallita usean asiakkaan tietoturvaa etäältä usean vuokraajan konsolilla.

KUULUU TUOTEVALIKOIMAAN