Siirry pääsisältöön
TUOTE

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Tehokkaat ja laajat tunnistus- ja reagointiominaisuudet monimutkaisten hyökkäysten torjumiseen

Anti Targeted Attack Platform

Luotettava tietojen suojaus, IT-infrastruktuurin tietoturva, liiketoimintaprosessien vakaus ja vaatimustenmukaisuus ovat nykyään välttämättömiä yrityksen kestävälle kehitykselle. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform auttaa tietoturvastaan huolehtivaa organisaatiota rakentamaan luotettavan suojauksen, joka luo yrityksen infrastruktuurille turvan APT-tyyppisiltä uhilta ja kohdistetuilta hyökkäyksiltä ja tukee säännöstenmukaisuutta vaatimatta tietoturvan lisäresursseja. Monimutkaiset häiriöt tunnistetaan, tutkitaan ja niihin reagoidaan nopeasti, mikä parantaa tietoturvasi tai tietoturvavalvomosi tehoa vapauttamalla heidän manuaalisista tehtävistä, kiitos yhtenäisen ratkaisun, joka maksimoi automaation käytön ja tulosten laadun.

Vahva turva ja kattavat analyysit

Tarkat tiedot siitä, mitä IT-infrastruktuurissasi tapahtuu, ja edistyneimpien uhkien ja kohdistettujen hyökkäysten nopean havainnoinnin takaavat:

 • • Verkkoliikenteen analyysi ja päätepisteiden telemetria
 • • Uhkien emulointi edistyneessä testiympäristössä
 • • Edistyneet tunnistustekniikat ja ATT&CK-määritys
 • • Täydellinen näkyvyys a runsas konteksti uhkatietojen avulla
Tehostaa suojausta ja varjelee yksityisyyttä

Monimutkaisten häiriöiden tutkimustyökalu Kaspersky Anti Targeted Attack Platform on suunniteltu takaamaan täydellinen tietoturva – kaikki tietojenkeruu, analysointi ja tallennus suoritetaan paikan päällä. Kaikki ovat täysin tietoturvatiimin hallinnassa – mikä on erityisen tärkeää, jos sääntelyllisistä tai muista syistä on varmistettava, etteivät mitkään tiedot pääse kulkemaan yrityksen IT-rajojen ulkopuolelle.

Laajennettu suojaus ja laveampi perspektiivi

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform ytimessään Kaspersky EDR Expert suojaa useita mahdollisia uhkien sisäänpääsykohtia sekä verkko- että päätepistetasolla ja antaa laajennetut suojaus- ja reagointiominaisuudet. Tietoturva-asiantuntijalla on kattava työkalupaketti moniulotteiseen uhkien havaitsemiseen, perusteelliseen tutkimiseen, ennakoivaan uhkien etsintään ja keskitettyyn monimutkaisiin häiriöihin reagoimiseen.

Soveltuvat alat

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform on edistyksellinen suojaustaso, joka tarjoaa moniulotteisen uhkien havaitsemisen verkko- ja päätepistetasolla, näkyvyyden, monimutkaiset tutkimukset ja reagoinnit organisaatioille:

Käyttö

 • Taatut kybersuojausmenetelmät yhdessä ratkaisussa

  Kaspersky Anti Targeted Attack ja tehokkaat EDR-ominaisuudet muodostavat Extended Detection and Response -ratkaisun. Se integroituu täysin Kaspersky Endpoint Security for Business -ohjelman kanssa, joka jakaa yhden agentin Kaspersky EDR Expert -ohjelman ja sekä Kaspersky Security for Mail Server- että Kaspersky Security for Internet Gateway -ohjelmien kanssa ja reagoi automaattisesti yhdyskäytävätasolla monimutkaisiin uhkiin. Tämän ratkaisun kattavuus vähentää merkittävästi aikaa ja vaivaa, jonka tietoturvatiimit käyttävät suojaukseen uhilta, kiitos suojaustoimintojen maksimaalisen automatisoinnin verkko- ja päätepistetasolla sekä yksittäisen verkkokonsolin esittämien kontekstitietojen.

 • Ainutlaatuinen prosessi kohdistettujen hyökkäysten torjuntaan

  Infrastruktuurin mahdollisten sisäänpääsykohtien keskitetty valvonta ja seuranta tunnistaa nopeasti yrityksen perinteisen verkkosuojauksen kiertävien hyökkääjien toiminnan. Tietojen keruun, analysoinnin, tutkimisen ja häiriöihin reagoinnin automatisointi yhdestä verkkokonsolista parantaa häiriöiden käsittelynopeuksia ja tietoturvatiimin tuottavuutta. Täydellinen visualisointi, mahdollisuus suorittaa verkkoliikenteen syväanalyysejä, uhkien emulointi edistyksellisessä testiympäristössä ja tehokkaat EDR-ominaisuudet nopeuttavat monimutkaisten uhkien ja monitasoisten hyökkäysten tutkimista ja niihin reagoimista.

 • Uhkatiedot ja MITRE ATT&CK -rikastus

  Ympäristö tarjoaa tarkan analyysin uhan laajuudesta ja tukee sisäisten tutkimustulosten automatisoitua vertailua maailmanlaajuisiin mainetietoihin (Kaspersky Security Network) ja manuaalisiin uhkakyselyihin (Kaspersky Threat Intelligence Portal). Näin saadaan lisää kontekstia tehokkaaseen uhkien metsästämiseen ja nopeutetaan häiriöiden tutkimisprosessia. Rikastus MITRE ATT&CK -tietojen avulla antaa tarkkoja tietoja ATT&CKin määrittämistä tekniikoista, kuvauksista ja lievennysstrategioista. Hyödyt automaattisesti huipputason uhkatutkimuksesta kuormittamatta omia asiantuntijoitasi.

24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

Uhat

Digitaalisten tekniikoiden, kuten pilvipalvelujen, massadatan, mobiilikäyttöisen esineiden Internetin ja tekoälyn yleistyessä ja yhteiskytkettävyyden kasvaessa esiin nousee uusia suojauksen, vaatimustenmukaisuuden ja tietojen suojaamisen haasteita.

 • Tietojen hallinnan ja vaatimustenmukaisuuden ongelmat, jotka voivat hidastaa liiketoiminnan kehitystä

 • Suunnittelun ja häiriöihin reagoimisen yhtenäisen strategian puuttuminen

 • Varjo-IT ja heikko näkyvyys yrityksen omaisuuteen, ja näihin liittyvät riskit

 • Uudet liiketoiminta-aloitteet kärsivät tehottomasta tai soveltumattomasta suojauksesta

 • Liikaa tarkistettavia hälytyksiä ”väärien osumien” takia

 • Varastettuja tunnistetietoja tai oikeuksia, jotka voivat aiheuttaa yrityksille merkittäviä riskejä

Tuotteeseen liittyvät