Siirry pääsisältöön
Product

Kaspersky Security for Internet Gateway

Suojaa organisaation infrastruktuurin verkkopohjaisia uhkia vastaan

Tuote

Verkon kyberuhat ovat nykyään melkein yhtä yleisiä kuin sähköpostin välityksellä kulkevatkin – ja yhtä vaarallisia. Kun kaikki ovat riippuvaisia Internetistä, tämä on jatkuva vaara, jota vastaan erityistä yhdyskäytäväsuojausta pitäisi käyttää.

Kaspersky Security for Internet Gateway tarjoaa luotettavan suojauksen kaikenlaisilta verkkopohjaisilta uhilta, kuten haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta, miner-ohjelmista ja tietojenkalastelulta – samalla, kun se vähentää riskejä ja lisää tuottavuutta hallitsemalla Internetin käyttöä.

Monitasoinen arkiston suojaus uhilta

Ratkaisussa ennakoiva koneoppimiseen perustuva tunnistus ja analysointi sekä reaaliaikaiset maailmanlaajuiset uhkatiedot estävät yhdessä haittaohjelmat, kiristysohjelmat, wiper- ja miner-tyyppiset ohjelmat, jotka yrittävät hyökätä järjestelmiin verkkoresurssien kautta.

Verkkourkinnan esto

Maailmanlaajuisia syväoppimisalgoritmeja ja mainetietoja hyväksi käyttäen tuotteen verkkourkinnan estotekniikat estävät tietojenkalastelusivustot, vaikka ne vaikuttaisivat kuinka aidoilta. 

Järjestelmän vahvistaminen

Kaspersky Security for Internet Gatewayn avulla voidaan rajoittaa tiettyjen sivustojen ja niiden luokkien käyttöä – ja tiettyjen sovellusten liikennettä – mikä vähentää tietoturvariskejä ja muiden kuin työhön liittyvien sivustojen käyttäjille aiheuttamia häiriötekijöitä.

Suojatun verkkoyhdyskäytävän (Secure Web Gateway, SWG) ohjelmisto

Kaspersky Security for Internet Gateway on tarjolla sekä itsenäisenä sovelluksena että kattavana, käyttövalmiina ohjelmistona, nopeaan, ongelmattomaan käyttöönottoon.

Klusteroitu käyttöönotto

Liikenteen kuormituksen kasvaessa voidaan hyödyntää klusteroitua toteutusta: ota vain käyttöön ylimääräiset liikenteen käsittelevät laitteet.

Sisällön suodatus

Tiettyjen sisältötyyppien lähettämisen estäminen vähentää tartuntariskiä ja parantaa tietoturvaa.

Useat vuokraajat

Organisaatiot, joissa on useita puoli-itsenäisiä tytäryhtiöitä tai sivutoimipisteitä sekä IT-tietoturvapalveluntarjoajia, hyötyvät useista vuokraajista ja riippumattomista roolipohjaisista käyttöoikeuskokoonpanoista.

Edistynyt uhkien havaitseminen ja automaattinen reagointi

Kaksisuuntainen API-pohjainen integrointi ja tehokas Kaspersky Anti Targeted Attack -tunnistus mahdollistaa sekä verkkokohteiden tehokkaan analysoinnin että automaattisen reagoinnin, joka pystyy häiritsemään kohdennettua hyökkäysketjua.

Soveltuvat

Tämä ratkaisu soveltuu erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin.

Käyttö

 • Monivektorisuojaus verkkoon liittyviä uhkia vastaan

  • Kaspersky Security for Internet Gateway suojaa kattavasti monenlaisilta verkkohyökkäyksiltä, kuten haittaohjelmalatauksilta, drive-by-/watering-hole-tyyppisiltä hyökkäyksiltä, aitoja sivustoja esittäviltä tietojenkalastelusivustoilta ja monilta muilta. Se myös vähentää tartuntojen ja tietovuotojen vaaraa rajoittamalla pääsyä tiettyihin verkkoresursseihin ja -luokkiin sekä estämällä tiettyjen tiedostotyyppien lähetystä.
 • Monimutkaisen infrastruktuurin suojauksen ja hallittujen palveluiden tarjoaminen useille vuokraajille

  • Usean vuokraajan toiminnon ansiosta voidaan hallita useita itsenäisiä infrastruktuureja, joilla kaikilla on omat sääntöjoukkonsa ja raportointinsa.
  • Siksi Kaspersky Security for Internet Gateway on ihanteellinen ratkaisu monimutkaisiin ympäristöihin, joissa on useita sivutoimipisteitä, itsenäisiä projekteja/tytäryhtiöitä jne. Se on myös korvaamaton apu MSP/MSSP-palveluntarjoajille, jotka haluavat tarjota hallittua verkkosuojauspalvelua asiakkaille.
 • Edistynyt suojaus uhilta ja automaattinen korjaus

  • Kaspersky Web Traffic Security on Kaspersky Internet Gateway Security -ratkaisun pääsovellus (sisältyy myös muihin Kaspersky-tuotteisiin), joka sisältää kaksisuuntaisen API-pohjaisen integroinnin Kaspersky Anti Targeted Attack (KATA) -ympäristöön. Se parantaa uhkien tunnistusympäristöä verkkoyhdyskäytävätason tapahtumilla ja varmistaa automaattisen reagoinnin KATA:n edistyksellisten mekanismien syvemmän analyysin perusteella. Käsiteltyjen tietojen lisälähetysyritykset voidaan estää ja hyökkääjien komento- ja ohjausjärjestelmät keskeyttää ja mitätöidä.
24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme, tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn ja pääoman tuoton Kaspersky-tuotteistasi.

White Papers

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Uhkat

Digitaalisten tekniikoiden, kuten julkisten pilvipalvelujen, esineiden Internetin ja tekoälyn yleistyessä ja yhteiskytkettävyyden kasvaessa esiin nousee uusia suojauksen, vaatimustenmukaisuuden ja tietojen suojaamisen haasteita.

 • World Wide Web on täynnä kaikenlaisia haitallisia toimijoita, kuten tavallisia ja tiedostottomia haittaohjelmia sekä kiristys- ja miner-ohjelmia.

 • Aitoina resursseina esiintyvät tietokalastelusivustot yrittävät varastaa ihmisten ja yritysten tunnistetietoja ja muita arkaluontoisia tietoja.

 • Internet-resurssien hallitsematon käyttö lisää tartunta- ja tietovuotojen riskiä.

 • Edistyneet hyökkääjät hyödyntävät verkkopohjaisia skenaarioita hyökkäyksissään kohteitaan vastaan.

 • Hallitsematon tietovirta yrityksen päätepisteiden ja World Wide Web -verkon välillä pakottaa miettimään yhteensopivuuteen liittyviä asioita.

 • Havaittuihin kohdennettuihin hyökkäyksiin reagoiminen ajoissa vahinkojen estämiseksi voi olla ongelmallista ilman asianmukaista automatisointia.

Tunnustukset

Palkinnot

VBWeb-vertailuarvio – syksy 2018: VBWeb verified

Tuotteeseen liittyvät