Skip to main
Ala

Teollisuuden kybersuojaus

Kun teollisuuden infrastruktuuriin kohdistuvien uhkien määrä kasvaa, oikean neuvonantajan ja teknologiakumppanin valitseminen järjestelmien suojaamiseen on tärkeämpää kuin koskaan.

Teollisuuden kybersuojaus poikkeaa muista

Uhissa voi olla päällekkäisyyksiä, mutta teollisuuden ICS-ympäristöjen ja muun yritystoiminnan kybersuojausvaatimusten välillä on valtavia eroja.

Yritysympäristöissä keskitytään suojaamaan luottamuksellisia tietoja, mutta teollisuuden järjestelmissä, joissa jokaisella käyttökatkoon tai virheeseen kuluneella minuutilla on merkitystä, keskeytymätön toiminta on ensisijaisen tärkeää. Tämä erottaa teollisuuden kybersuojauksen muista aloista, ja tästä syystä on tärkeää valita oikea suojausratkaisujen valmistaja.

Prosessi

Heti käyttövalmista teollisuuden kybersuojausta ei ole olemassa. Se on prosessi, jossa käydään läpi vaiheittainen huomaamaton käyttöönotto.

Ihmiset

Jokainen työntekijä johdosta tuotantoon on osallisena kyberturvallisuudessa. Koulutus ja tietoisuus ovat tärkeitä.

Tekniikka

KICS-ratkaisumme on kehitetty erityisesti käyttötekniikan tarpeisiin. Vikasietoinen ja huomaamaton ratkaisu voi toimia ilman yhteyttä muihin.

Tapaustutkimukset

Tutustu esimerkkeihin Kaspersky Lab -suojausratkaisujen käytöstä

AGC Glass Germany GmbH

Autoteollisuuden alihankkijana toimivalle AGC:lle liiketoimintaprosessien jatkuvuus on tärkeää. Siksi sen tuotantolinjat on suojattu Kaspersky Industrial CyberSecurityn avulla.

Pavlodar Oil Chemistry Refinery (POCR LLP)

Pavlodar Oil Chemistry Refinery on Kazakstanin koillisosan suurin yritys, joka tuottaa ja jalostaa öljytuotteita.

Käyttö

  • Kybersuojauksen erityisratkaisu eri aloille

    Kaspersky Industrial CyberSecurity on valikoima tekniikoita ja palveluja, jotka on suunniteltu suojaamaan organisaation teollisuuteen liittyvät tasot ja elementit – SCADA-palvelimet, käyttöliittymät, suunnittelun työasemat, logiikkaohjaimet, verkkoyhteydet ja jopa insinöörit – vaikuttamatta teollisen prosessin toiminnan jatkuvuuteen ja yhtenäisyyteen. Jokainen teollisuuden asiakas ja prosessi on erilainen, ja siksi mukautamme ratkaisumme esimerkiksi öljy- ja kaasuteollisuutta, sähköverkkoja ja valmistusta varten.

  • Luotettu teollisuuden kybersuojauksen toimittaja

    Johtavien teollisuusorganisaatioiden luotettuna suojauspalvelujen tarjoajana ja kumppanina Kaspersky Lab tekee yhteistyötä arvostettujen teollisuusautomaation toimittajien ja organisaatioiden kanssa, joita ovat Emerson, Siemens, Schneider Electric ja Industrial Internet Consortium, jotta voimme edistää yhteensopivuutta, erityisiä menettelyjä ja yhteistyöpuitteita, joilla voidaan suojata teollisia ympäristöjä olemassa olevilta ja tulevilta uhilta, kuten tarkasti kohdistetuilta hyökkäyksiltä.

  • Adaptive Security Framework

    Kaspersky Labin monitasoisen suojausstrategian mukaisesti Kaspersky Industrial CyberSecurity tarjoaa yhdistelmän suojausmenetelmiä. Holistinen lähestymistapa teollisuuden kybersuojaukseen – hyökkäysvektorien ennakoinnista erityisesti teollisuutta koskeviin estämis- ja havaitsemistekniikoihin ja ennakoivaan kybertapahtumiin reagointiin – takaa organisaation keskeytymättömän ja turvallisen toiminnan.

24/7

PREMIUM-TUKI

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

Teollisuuden kybersuojauksen kumppanit

Me Kaspersky Labissa haluamme tehdä yhteistyötä teollisuusautomaation toimittajien, järjestelmäintegraattoreiden ja teollisuuden kyberturvallisuusryhmien kanssa koosta ja toiminta-alueesta riippumatta.

Alaan liittyvät

Erityissuojaus teollisuuden ohjausjärjestelmille

Kattava uhkatietokanta erillistetyille verkoille ja tiukat tietojen jakamisen rajoitukset

Kyberturvallisen yritysympäristön luominen

Mukautuva suojaus yrityksiin kohdistettuja kehittyneitä uhkia vastaan

Suojaa yritystä tehokkaasti monimutkaisilta uhilta ja kohdistetuilta hyökkäyksiltä

Preventing business disruption by eliminating the risks posed by advanced threats