Siirry pääsisältöön
RATKAISU

Threat Management and Defense

Uhkista kerättyyn Threat Intelligence -tietoon perustuva edistyksellinen suojaus

Uhkien hallinta ja torjunta

Riskien hallintaa digitalisaation aikakaudella

Digitaalinen muutosprosessi nostaa tietoturvan panoksia. Jotta yritysorganisaatiot voivat saada kilpailuetua ja säilyttää asiakkuudet ja kumppanuudet, niiden on suojeltava liiketoiminnan jatkuvuutta ja otettava käyttöön tärkeän omaisuuden, yritystietojen ja koko IT-infrastruktuurin luotettava suojaus. Tämä tarkoittaa tietoturvastrategian nostamista uudelle tasolle.

Kaspersky Threat Management and Defense tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän johtavia tekniikoita ja palveluja, jotka tukevat Adaptive Security -strategian käyttöönottoa, jotta tietoturvatiimi voi estää suurimman osan hyökkäyksistä, tunnistaa uudet uhat nopeasti, reagoida käynnissä oleviin häiriöihin ja ennakoida tulevat uhat.

ESTÄ uhat tehokkaasti

Järjestelmien vahvistaminen ja yleisten kyberturvallisuusriskien tuntemuksen lisääminen ovat ensimmäisiä vaiheita kohti tehokasta automaatiota ja suojausta.

HAVAITSE tietomurrot nopeasti, ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoja

Mahdollisuus tunnistaa uudet ja ainutlaatuiset uhat (haittaohjelmat ja muut kuin haittaohjelmat) on keskeisen tärkeää riittävälle kybersuojaukselle.

REAGOI rikkomuksiin kattavasti

Välitön, keskitetty ja ihmisen ohjaama reagointi edistyneimpiinkin uhkiin on elintärkeää tehokkaassa häiriötilanteiden hallinnassa.

ENNUSTA tulevat kyberuhat

Sisäisten tutkimusten vertaaminen ajantasaisiin uhkatietoihin helpottaa tarkkojen ennustusten tekemistä ja mahdollisten tulevien uhkien torjumista.

Soveltuvat alat

Kasperskyn ymmärrys joidenkin maailman edistyneimpien uhkien sisäisestä toiminnasta on mahdollistanut sen, että olemme voineet kehittää strategisen valikoiman tekniikoita ja palveluja, joilla voi tarjota täysin integroidun ja sopeutuvan suojauksen eri alojen suuryrityksille:

Käyttö

 • Kattava suojaus organisaatiollesi

  Kaspersky Threat Management and Defense on erityisratkaisu ylivertaiseen suojaukseen monimutkaisilta uhilta ja kohdistetuilta hyökkäyksiltä. Sen muodostavat Kaspersky Anti Targeted Attack Platform ja Kaspersky EDR sekä Kaspersky Cybersecurity Services -palveluvalikoima. Ratkaisu on integroitavissa nykyiseen, monimutkaisten uhkien torjuntaan liittyvään yritysstrategiaan, ja se täydentää nykyisiä suojaustekniikoita ja tukee vuorovaikutusta SIEM/SOC:n kanssa. Tuloksena on holistinen lähestymistapa liiketoiminnan suojaamiseen kohdistetuilta hyökkäyksiltä, mikä alentaa riskejäsi ja vähentää kybertapahtumien aiheuttamia menetyksiä.

 • Vahvista Security Operations Centeriäsi

  Jotta tietoturvavalvomo (SOC) voi taistella edistyneimpiä kyberuhkia vastaan ja sopeutua muuttuvan uhkaympäristön jatkuviin muutoksiin, se on varustettava kehittyneellä tekniikalla, tehokkailla uhkatiedoilla ja miehitettävä ammattilaisilla, joilla on kaikki tarvittavat tiedot ja asiantuntemus. Tuloksena on kattava suojaus monimutkaisimpia, APT-tyyppisiä hyökkäyksiä ja kohdennettuja kampanjoita vastaan. Kaspersky Threat Management and Defense -ohjelman puitteissa tarjoamme täyden valikoiman edistyneitä suojaustekniikoita ja -palveluja, jotka tehostavat SOC:si toimintaa.

 • Valitse sopiva tekniikoiden ja palvelujen tasapaino

  Kaspersky Threat Management and Defense tarjoaa tehokkaan yhdistelmän tietoturvatuotteita, -tukea ja -palveluja. Tehostaakseen tiimisi ammattitaitoa Kaspersky tarjoaa myös erilaisia koulutusohjelmia sekä uhkatietoja, joilla voi rikastaa sisäisten tutkimusten tuloksia. Managed Detection and Response -palvelumme ansiosta tietoturvaresurssejasi voidaan säätää siirtämällä tietoturvapoikkeamiin liittyvät tehtävät meille tai pyytämällä Kasperskylta asiantuntija-arvioita ja ainutlaatuista uhkien etsinnän asiantuntemusta. Mitä tahansa tietoturvan alalta yrityksesi tarvitsee nyt ja myöhemmin – meillä on siihen ratkaisu.

24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Riskit

Kohdistetut hyökkäykset ja APT-hyökkäykset ovat yrityksen kannalta vaarallisimpia. Ei riitä, että uhista torjutaan suurin osa. Sinun on myös varmistettava, että häiriön yhteydessä uhka käsitellään ja siihen reagoidaan nopeasti, ja että suojaudut lisähyökkäysten varalta. Ilman valmista kybersuojausstrategiaa yrityksillä on edessään jatkuvia haasteita:

 • Häiriöihin reagoinnin puutteet voivat johtaa siihen, että tietoturvapoikkeaman epäsuoran vahingon käsittelemisen kustannukset saattavat nousta korkeammiksi kuin suoran vahingon.

 • Taistelussa edistyneitä uhkia vastaan mikään tuote ei ole yhtä tehokas kuin osaavat asiantuntijat.

 • Näkyvyyden ja todisteiden puuttuminen voi aiheuttaa merkittävää vahinkoa

 • Yksikin huomaamatta jäänyt häiriö voi aiheuttaa merkittäviä vahinkoja digitalisoituvalle yritykselle.

 • Uudenaikaiset ja ainutlaatuiset hyökkäykset, jotka on suunniteltu ohittamaan perinteiset ohjaus- ja suojausratkaisut.

 • Sijoittaminen perinteisiin suojausratkaisuihin tässä vaiheessa johtaa mitä varmimmin huonoon tulokseen.

Ratkaisuun liittyvät