Endpoint Detection and Response

Paranna päätepisteiden suojausta ja karsi kustannuksia

Digitaalista muutosprosessia läpikäyvät yritykset ovat kyberrikollisille arvokkaita kohteita. Pelkkä seurannan estäminen tai riskisietoisuus ei riitä: uudenlaisten hyökkäysten perussyy on analysoitava, jotta ne voidaan estää jatkossa. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) tarjoaa agenttipohjaiset tutkimis- ja reagointiominaisuudet, kasvattaa merkittävästi poikkeamaprosessien määrää ja tehoa sekä vähentää häiriöön reagoimisen vaatimien resurssien määrää.


 • Yksi agentti estämiseen, tutkimiseen, etsintään ja reagointiin

  Yksi agentti pienentää kokonaiskustannuksia, helpottaa häiriöiden käsittelyä ja minimoi ylläpitokustannukset. Koska kyseessä on maailmanluokan Kaspersky Endpoint Security -ratkaisun vaihdettava moduuli, Kaspersky EDR:n tutkimis-, etsintä- ja reagointitoimintojen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa.

 • Tehostaa toimintaa

  Kaspersky EDR lyhentää todisteiden keräämiseen kuluvan ajan tunneista minuutteihin päätepistetason telemetriatietojen jatkuvan keruun ja analysoinnin avulla. Verkkokäyttöliittymässä voi tutkia tietoja reaaliaikaisesti ja tarkastella aiempien toimien tietokantaa, vaikka tietty päätepiste ei olisi verkossa, olisi palautettu näköistiedostosta tai salattu haitallisen toimen aikana.

 • Parantaa suojausta ja takaa tietosuojan

  Kaspersky EDR on tutkimis- ja reagointityökalu, joka pitää yrityksen telemetriatiedot ja kriittiset tiedot/tiedostot täysin suojattuina: kaikki tietojen keruu, analysointi ja säilytys tapahtuu paikan päällä. Koska tiedot ovat täysin tietoturvatiimin hallinnassa, voidaan välttää kolmansiin osapuoliin liittyvät riskit. Näillä saadaan parempi luottamus ja tietosuoja.

Gartnerin raportti: EDR – Benefits, Concerns and Issues

Mitkä ovat tärkeimmät huomioitavat asiat, kun otetaan käyttöön Endpoint Detection and Response (EDR) -ratkaisuja?

Soveltuvat alat

Yrityksille, joiden on vaikea reagoida poikkeamiin resurssipulan, manuaalisen käsittelyn ja/tai puutteellisten tekniikoiden takia, Kaspersky EDR:n integroitu ratkaisu ja yksi verkkokonsoli tarjoavat kattavan kuvan suojaustilanteesta ja auttavat hallitsemaan monimutkaisia uhkia helposti ja tehokkaasti.

Palkinnot
Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform
ICSA Labs: Advanced Threat Defense -testi (Q1, Q2, Q3, Q4)
Tunnustukset
Kaspersky Threat Management and Defense
Radicati APT Protection Market Quadrant 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018 

Käyttö

 • Integroitu päätepisteiden suojaus

  Integroitu lähestymistapa päätepisteiden suojaamiseen sisältää yleisten uhkien automaattisen estämisen, monimutkaisten hyökkäysten havaitsemisen ja priorisoinnin sekä häiriöiden tarkan tutkimisen ja niihin reagoinnin. Organisaatioille, joilla on jo Kaspersky Endpoint Security käytössään, Kaspersky EDR:n toiminto, joka havaitsee ja tutkii monimutkaiset uhat ja reagoi niihin, on saatavilla jo asennetun ohjelmistoagentin puitteissa. Tämä poistaa muut tietokoneen tehokkuusvaatimukset, pienentää hallinnan ja ylläpidon kokonaiskustannuksia, yksinkertaistaa suojausprosessia ja takaa päätepisteiden täydellisen suojauksen monimutkaisilta uhilta.

 • Saumaton häiriöiden hallinta

  Verkkokonsolissa on saumaton työnkulku, joka lisää IT- ja tietoturva-asiantuntijoiden osallistumista häiriöiden reagointiin ja lyhentää aikaa, joka tarvitaan edistyneen kybersuojausratkaisun opettelemiseen. Automatisoimalla yleiset manuaaliset prosessit ja laatimalla valmiin prosessin edistyneiden uhkien analysointia ja niihin reagoimista varten se myös lisää käsiteltyjen häiriöiden määrää ja koko tietoturvaosaston tehokkuutta.

 • Nopea reagointi keskitetystä konsolista

  Häiriöihin reagoinnin laatu ja nopeus ovat tärkeitä suorituskykyindikaattoreita suojausprosessien mittaamisessa. Kaspersky EDR:ssä yrityksen verkon kaikkien päätepisteiden häiriöiden hallinta on keskitetty, jotta työnkulku on saumaton. Laaja valikoima automaattisia reagointitoimia auttaa välttämään kalliit käyttökatkot ja tuotannon menetykset, jotka ovat yleisiä perinteisissä korjausprosesseissa, kuten tyhjentämisessä ja näköistiedoston käyttämisessä. Kun suurta määrää toimintoja valvotaan ja hallitaan samalla käyttöliittymällä, suojaustoimet voidaan suorittaa entistä tehokkaammin siirtymättä eri työkalujen ja konsolien välillä.

24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

Uhat

Kaspersky Endpoint Detection and Response on kyberturvallisuuden asiantuntijoille ja yritysten tietoturvatiimeille tarkoitettu yhdistetty suojausratkaisu, joka auttaa yrityksiä käsittelemään tietoturvahaasteet:

 • Scan

  Pitkät havaitsemis-, tutkinta- ja reagointiajat aiheuttavat liiketoiminnan keskeytyksiä

 • Scan

  Toimitusketjuun kohdistuvat hyökkäykset ja luotettujen tahojen hyökkäykset voivat päästä helposti yrityksen järjestelmiin

 • Scan

  Keskitetyn ja korreloidun kontekstin puuttuminen heikentää näkyvyyttä ja voi jättää häiriöt piiloon yrityksen tietoturvatiimiltä

 • Scan

  Muut kuin haittaohjelmilla tehdyt hyökkäykset, kuten käyttäjien manipulointi ja tunnistetietojen varkaudet, eivät näy perinteisissä tietoturvaratkaisuissa, jotka perustuvat haitallisten mallien tunnistamiseen

 • Scan

  Häiriöistä aiheutuneet manuaaliset tai yleiset IT-pohjaiset reaktiot ongelmiin, kuten näköistiedostojen käyttö, estoluettelot ja katkaistut yhteydet, ovat tehottomia ilman EDR:n monipuolisia toimintoja

 • Scan

  Erittäin motivoituneet kyberrikollisjoukot käyttävät ainutlaatuisia ja uudenlaisia menetelmiä yrityksiin, joita suojataan perinteisillä ja paljon käytetyillä estotekniikoilla

Aloitetaan keskustelu! Keskustele asiantuntijamme kanssa siitä, miten aito kybersuojaus voi tukea yrityksesi turvallisuusstrategiaa. Ota yhteyttä!

Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

HYVÄKSY JA SULJE