Siirry pääsisältöön
ALA

Terveydenhuollon kybersuojaus

Aitoa kybersuojausta siellä, missä se on kaikkein tärkeintä

Kyberuhilta suojautuminen terveydenhuoltoalalla

Digitalisoinnin ei pitäisi heikentää kybersuojauksen tehoa.

Terveydenhuoltopalvelujen tarjoajat ovat laitoksia, joihin luotamme kaikkein eniten: ne ovat ihmisten hyvinvoinnille ja turvallisuudelle kriittisiä infrastruktuureja. Koska sairaalasäätiöt, sairaalat ja tutkimuslaitokset käsittelevät ainutlaatuista ja arvokasta omaisuutta, tälle alalle on kehittynyt tärkeitä uusia työnkulkuja, jotka ovat tuoneet mukanaan uusia ja nopeasti muuttuvia turvallisuushaasteita.

Järjestelmät ovat nyt yhteydessä toisiinsa, ja mobiililaitteita käytetään laajasti sekä etäkäyttöön että tietojen jakamiseen. Tämä digitalisaatio altistaa terveydenhuollon organisaatiot sekä yleisille että kohdistetuille hyökkäyksille.

Palkituin, halutuin ja luotettavin suojaus.

Kaspersky Labin aitoon kybersuojaukseen perustuva lähestymistapa sisältää erilaisia uuden sukupolven tekniikoita, kuten päätepisteiden monitasoisen suojauksen fyysisille ja virtuaalikoneille, mobiililaitteille, lääketieteellisen laitteiden sulautetuille laitteille ja jopa pilvikäytölle, ja niissä käytetään pilvipohjaisia uhkatietoja ja koneoppimisen algoritmeja, joilla järjestelmiä suojataan edistyneimmiltä kyberuhilta.

Ratkaisumme tarjoavat juuri ne ominaisuudet, joiden avulla voi luoda sopeutuvan ja suoraviivaisen terveydenhuollon turvallisuusekosysteemin ilman, että lisätään monimutkaisuutta kriittisiin prosesseihin tai vähennetään IT-järjestelmien ja -infrastruktuurin nopeutta ja tehokkuutta.

Suojaa potilastiedot

IT-järjestelmät, joissa säilytetään ja käsitellään henkilöitä koskevia arkaluonteisia ja luottamuksellisia tietoja, kiinnostavat kyberrikollisia. Autamme suojaamaan sekä potilaiden että henkilökunnan tiedot varkauksilta, katoamiselta tai vioittumiselta.

Varmista terveydenhuolto-
palvelujen saatavuus

Me ymmärrämme, että terveydenhuoltopalvelujen häiriöillä voi olla tuhoisa vaikutus potilaiden terveydelle, joten kybersuojausratkaisumme on suunniteltu luotettaviksi, resurssitehokkaiksi ja kestäviksi, jotta niillä voidaan tukea toiminnan jatkuvuutta ja minimoida käyttökatkot.

Pidä immateriaali-
oikeudet suojattuina

Tutkimuslaitokset tuottavat ja säilyttävät immateriaalioikeuksiin perustuvaa omaisuutta, joka on arvokasta sekä sidosryhmille että kyberrikollisille. Ratkaisumme muodostavat sopeutuvan kybersuojausekosysteemin, joka pitää tämän omaisuuden turvassa ja suojattuna.

Säilytä maine

Maine on terveydenhuoltolaitokselle tärkeä. Kyberhyökkäys – oli se luonteeltaan millainen tahansa – vahingoittaa uskottavuutta, jos se tulee julkiseen tietoon. Autamme lieventämään riskejä tarjoamalla uhkatiedot ja asiantuntijuuden, ja toimittamalla edistyneimmät suojaustyökalut ja -palvelut.

TAPAUSTUTKIMUKSET

Lue, miten nykypäivän terveydenhuolto-organisaatiot ovat optimoineet suojauksen ja näkyvyyden investointinsa yhdessä Kaspersky Labin kanssa

AZ Sint-Jan                     

AZ Sint-Jan tarjoaa innovatiivisia ja edistyksellisiä terveydenhuoltopalveluja. Potilaiden hoidon digitalisointi asettaa suuret vaatimukset sairaalan tieto- ja viestintätekniikalle. Työntekijöillä on oltava nopea pääsy oikeisiin tietoihin, ja samalla on taattava sekä tietojen että verkon turvallisuus.

Adelante Zorggroep

Adelanten terveydenhuoltoyritys toimii pääasiassa aikuisten kuntoutuksen ja ammatillisen kuntoutuksen, lasten kuntoutuksen, eritysopetuksen, tuetun asumisen, audiologian ja viestinnän aloilla. Adelante käyttää kuntoutusprosessin hallinnassa sähköisiä potilastietoja, joita on suojattava kaikin tavoin.

Asiakkaiden arviot

Tunnettujen yritysten luottama

Uudenaikaiset terveydenhuoltolaitokset muistuttavat enemmän tutkimuslaboratoriota kuin perinteistä sairaalaa

Käyttö

 • Nopeuttaa suojauksen määritystä

  Autamme suojaamaan infrastruktuurin uhkia vastaan suojausominaisuuksilla, jotka sopivat yhteen yrityksen kyberympäristön ja kriittisten potilastietojen keruun, käsittelyn ja säilytyksen kanssa, seuraavilla ratkaisuilla:

  • Alan paras monitasoinen suojaus kiinteille päätepisteille ja mobiililaitteille.
  • Rajaton suojaus kaikille työmäärille yksityisessä palvelinkeskuksessa, julkisessa pilvipalvelussa tai molemmissa.
  • Edistyneet uhkien hallinnan ja torjunnan ominaisuudet, jotka auttavat estämään sekä yleisiä että kohdistettuja hyökkäyksiä ja reagoimaan niihin.
 • Helppo ja turvallinen digitalisaatio

  Yhdistämme parhaan asiantuntemuksen ja massadataan pohjautuvat uhkatiedot ja koneoppimisen, jotta voimme yksinkertaistaa ja suojata digitalisointiprosessin seuraavilla:

  • Ennakoiva ja monitahoinen lähestymistapa, jolla lievennetään tietojen menetyksen riskiä, joka voi vaarantaa potilaiden luottamuksen ja yrityksen maineen.
  • • Testatuin ja palkituin suojaus, jossa on uuden sukupolven haittaohjelmien tunnistuksen ja hallinnan tekniikat.
  • Tiukasti integroidut tekniikat, jotka suunnitellaan yrityksen sisällä, jotta vältetään haitalliset vaikutukset kriittisten järjestelmien suorituskykyyn ja toimintatehokkuuteen.
 • Suojaus täydentää IT-järjestelmiä

  Alalla, jolla käsitellään valtavia määriä kriittistä tietoa, IT-järjestelmien ja niiden suojauksen läpinäkyvyys ja integrointi määrittävät kybersuojauksen tason tunnettuja, tuntemattomia ja uusia uhkia vastaan.

  • Yrityksen infrastruktuurin ydintekniikoiden ja suojaustason integrointi tarjoaa potilaille paremman suojauksen.
  • Automatisoidun suojauksen määrityksen ansiosta voidaan ottaa turvallisesti käyttöön uusia tekniikoita, jotka auttavat maineen suojaamisessa.
  • Alan parhaiden kybersuojaustuotteiden ja -palvelujen tasapainoinen yhdistelmä ja yhtenäinen suuryritystason suojauksen orkestrointi.
24/7

PREMIUM-TUKI

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Riskit

Jotta kyberuhilta suojautumisen tason voi arvioida ja sitä voi korottaa, on tärkeää, että suojausratkaisujen valmistaja ymmärtää terveydenhuoltoalan eri toimijoiden päivittäisen toiminnan prosessit, suojattavien järjestelmien luonteen, niiden keskeisen sisällön ja sen, millaisia vaikutuksia onnistuneella hyökkäyksellä voisi olla.

 • Jos kybersuojaukseen ei kiinnitetä huomiota tai siihen ei investoida riittävästi, yritys ei välttämättä pysty noudattamaan infrastruktuurin ja tietojen suojaamisen hyväksyttäviä standardeja.

 • Se, että terveydenhuoltopalvelujen tarjoajat keräävät, jakavat ja säilyttävät erittäin arkaluonteisia henkilötietoja, tekee niistä erityisen kiinnostavan kohteen.

 • IT-infrastruktuurin monimutkaisuus ja epäyhtenäinen kyberturvallisuus voivat heikentää näkyvyyttä ja aiheuttaa tietoturva-aukkoja, joita kyberhyökkääjät pystyvät hyödyntämään nopeasti.

 • Yleisten hyökkäysten estäminen on hyvä yhdistää tehokkaiden suojaus-, havaitsemis- ja reagointimekanismien kehittämiseen kohdistettuja hyökkäyksiä varten.

Alliances

Together with our technology alliances, we make hybrid clouds more secure so your corporate digital transformation remains unstoppable.

Aiheeseen liittyvät tuotteet ja palvelut