Skip to main

Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Verkkokoulutusjärjestelmä, joka parantaa tietoisuutta kyberturvallisuudesta – paranna verkkosi turvallisuutta antamalla työntekijöillesi tiedot ja taidot toimia verkossa rajattomasti.
Tehokas ja helppo koulutuksen hallintaratkaisu kaikenkokoisille organisaatioille

 • Helppokäyttöinen ja tehokas oppimisjärjestelmä työntekijöille
 • Aikaa säästävä koulutusohjelman hallinta yrityksille
 • Koulutusohjelman käynnistys onnistuu vain muutamassa vaiheessa
desktop

Tehokas. Helppo. Vaikuttava.

Koulutukseen on koottu tärkein kybersuojaussisältö yli 25-vuotisen kybersuojauksen asiantuntemuksemme pohjalta. Voit valita tarpeesi mukaan pääkurssin tai pikakurssin. Rekisteröidy nyt, niin pääset heti kokeilemaan koulutusta maksutta!

 • Kattaa yli 350 tärkeää kybersuojaustaitoa
  Kaikki tärkeimmät kybersuojausaiheet – käytännöllisessä ja olennaisessa muodossa
 • Vuorovaikutteinen ja vaihteleva sisältö
  Oppitunnit, kokeet ja simuloidut tietojenkalasteluhyökkäykset ylläpitävät mielenkiintoa
 • Opettaa korkean tason taitoja
  Vaiheittainen intervalliopetus maksimoi taitojen omaksumisen
 • Helppokäyttöinen ja helppotajuinen
  Selkeä ja looginen rakenne helpottaa sisällön ymmärtämistä

Mitä Kaspersky ASAP sisältää?

Kaspersky ASAP (Automated Security Awareness Platform) sisältää pääkurssin ja pikakurssin, joten se soveltuu moniin erilaisiin koulutustarpeisiin

Pääkurssi

Kattava koulutus, jonka aihealueet on jaettu eri vaikeustasoille
Ihanteellinen käyttötilanne:
Organisaatiot, jotka haluavat järjestää työntekijöilleen yksityiskohtaisen ja kattavan koulutuksen. Pääkurssi on yhdistelmä taitoja vaiheittaisesti kerryttäviä koulutuksia, jotka toteutetaan monessa eri muodossa. Kaikki koulutuksen elementit – käytännön harjoitukset, opitun kertaus, kokeet ja simuloidut tietojenkalasteluhyökkäykset – toimitetaan automaattisesti.

Pikakurssi

Lyhyt mutta opiskelijaa tehokkaasti osallistava videomuotoinen koulutus
Ihanteellinen käyttötilanne:
Pikakurssi on mainio tapa opettaa kybersuojauksen tärkeät perustaidot nopeasti viihdyttävällä tavalla. Se sopii ihanteellisesti myös olemassa olevien tietojen kertaamiseen. Aihealueiden opetuksessa yhdistellään vuorovaikutteista teoriaopetusta, videoita ja kokeita. Kurssin pääkäyttäjä voi määrittää koulutukseen myös simuloituja tietojenkalastelukampanjoita.

Tietojenkalastelusimulaattori

Estä henkilöstöäsi lankeamasta tietojenkalasteluun
Ihanteellinen käyttötilanne:
On ratkaisevan tärkeää, että kaikki työntekijät ovat tietoisia tietojenkalasteluhyökkäyksistä ja osaavat torjua ne. Siksi koulutus on tärkeää myös käyttäjille, jotka tuntevat aiheen jo jossain määrin. Opiskelijoille automaattisesti lähetettävät tietojenkalasteluhyökkäykset ovat osa pääkurssia ja niitä voidaan määrittää lähetettäväksi myös ennen koulutusta tai sen jälkeen. Näin voidaan seurata työntekijöiden edistymistä ja arvioida heidän kykyään torjua näitä hyökkäyksiä.

Helppo tilausmalli

Usean vuokraajan tuki tytäryhtiöiden hallintaa varten on tärkeä ominaisuus suurille tai hajautetuille organisaatioille sekä hallittujen palvelujen tarjoajille ja holding-yrityksille.

Kuukausitilauksellinen joustava lisensointimalli ja mahdollisuus hallita useita asiakkaita yhdellä tilillä on merkittävä etu hallittujen palvelujen tarjoajille ja verkkokoulutuskeskuksille.

Käynnistä koulutusohjelma neljässä helpossa vaiheessa


Siirry osoitteeseen asap.kaspersky.com ja napsauta Try now (Kokeile nyt) -painiketta.

Valitse tietojen säilytyspaikka. Jos et näe omaa aluettasi vaihtoehtona, valitse Eurooppa.

Täytä rekisteröintilomake, niin verkkoavustaja opastaa sinut järjestelmän läpi, kun kirjaudut siihen ensimmäisen kerran.

Katso video

Voit lisätä työntekijäluettelon manuaalisesti, käyttämällä Active Directory -synkronointia tai tuomalla tiedot .xlsx-tiedostosta.

Koulutus järjestetään ryhmissä. Koulutusohjelma määräytyy ryhmän perusteella pääkäyttäjän sille määrittämän tavoitteen mukaan. Voit myös luoda sääntöjä työntekijöiden automaattiselle ryhmittelemiselle määrittämiesi ehtojen perusteella.


Aseta seuraavaksi kunkin ryhmän koulutuksen alkamispäivä, niin kaikki on valmista. Koulutusjärjestelmä huolehtii kaikesta muusta!

Kaspersky Automated Security Awareness Platformin edut

Kukaan ei osaa kertoa tuotekokemuksistaan paremmin kuin todelliset käyttäjät

”Valitsimme Kaspersky Automated Security Awareness Platformin, koska sen koulutus on relevanttia työntekijöidemme jokapäiväisessä työssä. Siinä annetaan esimerkkejä oikeista tilanteista, jotka työntekijät tunnistavat. Se auttaa ymmärtämään opetusta paremmin ja pitämään tiedot mielessä. Kun koulutusjärjestelmä oli ollut käytössä kolme kuukautta, henkilöstöstä lähtöisten tapausten määrä laski.”
Päätöksentekijä. Toimiala: vähittäiskauppa
”COVID toi mukanaan uusia haasteita, erityisesti työntekijöidemme vaatimusten noudattamisessa. Kaspersky ASAP:n ansiosta voimme nyt parantaa heidän Internet-turvallisuuteen liittyviä tietojaan ja käytännön taitoja. Tietojenkalastelusimulaatiot ovat nerokkaasti tehtyjä! Se on paras tapa selvittää kollegojemme osaaminen.”
Tietohallintojohtaja. Toimiala: valtionhallinto
”Olen käyttänyt Kaspersky Automated Security Awareness Platform -järjestelmää pääkäyttäjänä noin vuoden ajan. Kun valitsimme koulutusjärjestelmää, resurssimme olivat rajalliset. Meillä ei ollut järjestelmänvalvojia tai palvelimia vapaana. Siksi tarvitsimme kattavan verkkojärjestelmän, jota varten ei tarvittu erillistä järjestelmänvalvojaa. Kaspersky ASAP täytti kaikki vaatimuksemme. Järjestelmävaatimusten puuttumisen lisäksi se on helposti hallittava ja ohjattava. Ratkaisu on täysin automatisoitu, joten minun ei tarvitse käyttää paljon aikaa sen määrittämiseen. Tekemieni määritysten jälkeen ratkaisu toimiikin ilman mitään pääkäyttäjän toimien tarvetta.”
Tietoturvallisuusteknikko. Toimiala: raideliikenne

Anna työntekijöille vapaus suoriutua.

Aloita turvallisuustietoisuuden parantaminen muutamalla helpolla vaiheella

Palveluun liittyvät

Kaspersky Security Awareness
Yrityksen turvallisen kyberympäristön luominen pelillistetyn koulutuksen avulla
Lisätietoja
Kaspersky Endpoint Security Cloud
Kaspersky Endpoint Security Cloud
Säästä resursseja Kasperskyn parannetuilla kyberuhkien vastaisilla yritysratkaisuilla
Lisätietoja
Kaspersky Optimum Security
Hallittu suojaus ja pilvipohjainen päätepisteiden tunnistus ja reagointi
Lisätietoja
Kaspersky Small Office Security
Erityisesti mikroyrityksille suunniteltu räätälöity tietoturva
Lisätietoja