Siirry pääsisältöön

KasperskySecure Mail Gateway

Kaspersky Secure Mail Gateway on täysin integroitu sähköpostijärjestelmä ja sähköpostien suojausratkaisu – yhdessä käyttövalmiissa virtuaalisessa laitteessa. Se perustuu suosittuun Kaspersky Security for Linux Mail Serveriin ja tarjoaa seuraavan sukupolven suojauksen tunnetuilta ja tuntemattomilta sähköpostiuhilta, kuten roskapostilta, tietojenkalastelulta ja yrityksen sähköpostien vaarantumiselta sekä kaikenlaisilta haitallisilta liitteiltä.

Asennus ja ylläpito on helppoa, mikä säästää aikaa päivittäisissä sähköpostin tietoturvatehtävissä. Saat käyttöösi palkitun tietoturvan, joka pitää yrityksesi suojattuna sekä parantaa käyttäjien tuottavuutta.

  • Käyttövalmis virtuaalinen laite

   Valmiit virtuaalisten laitteiden versiot kaikille suosituimmille ympäristöille, kuten VMware ESXi- ja Microsoft HyperV -ympäristöille.

  Monitasoinen haittaohjelmien torjunta

  • Monitasoinen suojaus uhilta – pilvipohjaisesti Kaspersky Security Networkin kautta

   Kaspersky Secure Mail Gateway sisältää Kasperskyn palkitun haittaohjelmien torjuntamoduulin uusimman version. Se saa myös reaaliaikaisia tietoja pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network (KSN) -palvelusta. Voit siis hyödyntää Linux-postipalvelimen virustorjuntaratkaisua, joka tunnistaa ja poistaa entistä paremmin saapuvien sähköpostien haitallisia liitteitä, kuten vakoiluohjelmia, kiristysohjelmia, wiper- ja miner-ohjelmia, hyökkäyksiä sekä tuntemattomia ja edistyksellisiä haittaohjelmia.

  • Haitallisten URL- ja IP-osoitteiden maineeseen perustuva suodattaminen – pilviavusteinen Kaspersky Security Networkin kautta

   Pilven reaaliaikaisten päivitysten avulla Kasperskyn haitallisten URL- ja IP-osoitteiden suodatin estää sähköpostit, jotka sisältävät linkkejä tartunnan saaneisiin sivustoihin tai haitallisiin tiedostoihin tai jotka on lähetetty roskapostilähteiksi tunnetuista lähteistä.

  • Haitallisten makrojen / ActiveX-komponenttien tunnistus Office-tiedostoissa

   Haitallisten komentosarjojen upottaminen Office-tiedostoihin on yleisesti käytetty tekniikka erittäin vaarallisissa haittaohjelmissa, kuten ExPetr, Petya ja NotPetya. Kaspersky Labin uuden sukupolven haittaohjelmien torjunta antaa tehokkaan suojan kyseisiä uhkia vastaan.

  Roskapostin esto ja sisällön suodatus

  • Roskapostisuojamoduuli

   Kasperskyn roskapostisuojamoduulissa on kaksi tehokasta tekniikkaa:

   EASUS (Enforced Anti-Spam Updates Service), joka tekee päivitykset reaaliaikaisesti push-tekniikalla suoraan pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network -palvelusta. EASUS pienentää päivitysajan 20 minuutista alle 1 minuuttiin ja suojaa näin roskapostin nollapäivähaavoittuvuuksilta ja roskapostiepidemioilta.

   Pilvipohjainen Reputation Filtering -tekniikka arvioi epäilyttäviä sähköposteja, asettaa ne karanteeniin ja tarkistaa ne uudelleen, kun päivitettyjä tietoja on saatavilla. Tämä auttaa suojautumaan tuntemattomilta roskaposteilta ja myös vähentää väärien osumien määrää.

  • Pilvipohjainen tietojenkalastelun esto

   Kasperskyn uusi tietojenkalastelun estomoduuli saa reaaliaikaisia päivityksiä pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network -palvelusta, mikä parantaa tietojenkalastelusivustojen linkkejä sisältävien sähköpostien tunnistamista ja estämistä.

  • Massapostien tunnistaminen

   Voit määrittää helposti käytäntöjä, jotka estävät ei-toivottujen massapostien lähettämisen loppukäyttäjille.

  • Roskapostikaranteeni

   Epäilyttävät viestit asetetaan verkkokäyttöliittymässä hallittavaan roskapostikaranteeniin. Nämä viestit voidaan tarkistaa myöhemmin uudelleen.

  • Roskapostiluokitus

   MS Exchangea käyttävät organisaatiot voivat nyt käyttää roskapostiluokitusta (SCL), jonka avulla käyttäjät voivat määrittää viesteille toimenpiteitä SCL-raja-arvojen mukaan.

  • Parannettu merkkien tuki

   Sähköpostiosoitteissa voidaan käyttää kansainvälisiä (muita kuin latinalaisia) merkkejä.

  • Unicode-toimialuehuijausten tunnistaminen

   Kaspersky Secure Mail Gateway tunnistaa Unicode-huijauksia sisältävät viestit, joissa käytetään luvallisissa sähköposti- ja URL-osoitteissa käytettäviä merkkejä visuaalisesti muistuttavia Unicode-symboleita.

  • Monitasoinen arkiston suojaus

   Kaspersky Secure Mail Gateway tunnistaa ja poistaa tietyntyyppisiä tiedostoja arkistoissa ja yhdistellyissä kohteissa, kuten huijareiden yleisesti käyttämissä monitasoisissa arkistoissa.

  Integrointituki

  • Kaspersky Anti Targeted Attack Platform -integrointi

   Kaspersky Secure Mail Gateway ja KATA – Kaspersky Anti Targeted Attack Platform voidaan integroida. Sovellus lähettää integroinnin jälkeen viestin kopiot tarkistettavaksi KATA-ympäristöön. Sovellus voi sitten KATA-tarkistuksen tulosten perusteella estää yksittäiset viestit.

   Epäilyttävät viestit asetetaan verkkoliittymästä hallittavaan KATA-karanteeniin.

  • Kaspersky Private Security Network -integrointi

   Organisaatiot, jotka eivät voi käyttää Kaspersky Security Network (KSN) -palvelua, voivat integroida Kaspersky Secure Mail Gatewayn Kaspersky Private Security Network -palvelun kanssa.

   Kaspersky Private Security Network -integroinnin jälkeen sovellus voi käyttää KSN-mainetietokantoja paikallisesti ja hyödyntää uusimpia, maailmanlaajuisia uhkatietoja lähettämättä mitään tietoja organisaation ulkopuolelle.

  Valvontatiedot yhdellä silmäyksellä ja joustava raportointi

  • Kaspersky Security Center -integrointi

   Kasperskyn helppokäyttöinen hallintakonsoli, Kaspersky Security Center, mahdollistaa kaikkien Linux-postipalvelimien, myös klustereiden, tietoturvan valvomisen yhdestä konsolista. Jos tietoturvahäiriö ilmenee, järjestelmänvalvoja saa automaattisesti tiedon viallisesta palvelimesta ja ongelman aiheuttajasta.

  • Tukikeskustoiminnon tuki

   Tukikeskuksen asiantuntijat voivat käsitellä käyttäjän varmuuskopioita sekä henkilökohtaisia sallittujen/kumottujen luetteloita tavanomaisen verkkokäyttöliittymän kautta järjestelmänvalvojia ja loppukäyttäjiä häiritsemättä.

  • Raporttinäkymät

   Verkkoraporttinäkymä näyttää yhdellä silmäyksellä tila- ja valvontatiedot, kuten tiedot viimeksi löydetyistä haittaohjelmista.

  • Täysi SNMP (Simple Network Management Protocol) -tuki

   SNMP-tuki mahdollistaa kaikenlaisten tapahtumien valvomisen SNMP-tapahtumien ja -kohdistusten avulla.

  • Verkko- ja CLI-hallinta

   Sovelluksia voidaan hallita verkkokonsolilla tai komentorivillä (CLI).

  • Tarkat ja joustavat PDF-raportit

   Tietoturvaa ja käytäntöjä voidaan valvoa ja analysoida mukautettavien raporttien avulla.

  • Ilmoitusjärjestelmä

   Järjestelmänvalvojat ja tiedoston omistajat saavat tiedon käytäntöjen rikkomistapauksista, jolloin tapauksiin voidaan puuttua heti.

  • Yksityiskohtaiset lokit

   Kaikki tuotteen toimintojen yksityiskohtaiset tiedot tallennetaan automaattisesti, mikä auttaa ongelman syyn tunnistamisessa.

  • Laajennetut tukikeskusominaisuudet

   Sovelluksen toiminnasta voidaan luoda tietoarkisto Kaspersky Labin tekniselle tuelle lähetettäväksi.

   Hyväksytyt tukikeskustilin käyttäjät voivat käyttää sovelluksen suorituskykyraportteja.

    

  • Laajennetut ilmoitukset

   Käyttäjille voidaan ajoittaa ja määrittää ilmoituksia tarkistettujen viestien tuloksista. Ilmoituksissa on luettelo varmuuskopion uusimmista viesteistä.

  • SIEM-integrointi

   SIEM-järjestelmissä lokit voidaan luoda CEF (Common Event Format) -muodossa, mikä parantaa käsitystä yrityksen sähköpostitapahtumien tietoturvasta.

  Helppo asennus ja ylläpito

  • Yksinkertainen asennus

   Kaspersky Secure Mail Gatewayn käyttöönottaminen on yhtä helppoa kuin virtuaalisen laitteen käyttöönottaminen mallista. Kaikki komponentit on määritetty saumatonta yhteensopivuutta varten. Integrointi IT-infrastruktuuriin edellyttää vain perusmäärityksen.

  • Active Directory- ja OpenLDAP-integrointi

   Integrointi auttaa sääntöjen ja käytäntöjen määrityksessä. Kaspersky Secure Mail Gatewayn ja LDAP-palvelimen välinen tiedonsiirto voidaan salata TLS- tai SSL-salauksella.

  • Monipuoliset sähköpostiliikenteen hallintasäännöt

   Kaspersky mahdollistaa ryhmäpohjaisten tarkistuskäytäntöjen ja -sääntöjen helpon käyttöönoton.

  • IPv6-tuki

   Internetosoitteille voidaan käyttää IPv6-nimeämistä, kun liikennesääntöjä luodaan.

  • Skaalattava klusteriarkkitehtuuri

   Klusteriarkkitehtuuri tukee ratkaisujen täyttä skaalattavuutta. Se pystyy hallitsemaan kaikkia palvelimia keskitetysti klusterina ohjelman verkkokäyttöliittymästä. Tämä auttaa kasvavan liikenteen kuormituksen käsittelyssä ja odottamattomien solmuvirheiden vähentämisessä.

  • Yksinkertainen päivitys

   Haittaohjelmien esto-, roskapostisuojaus- ja tietojenkalastelun estomoduuleita voidaan päivittää manuaalisesti, mutta niille voidaan lisäksi määrittää täysin automaattiset päivityssäännöt.

  Lisensoinnin ja tilausten hallinta

  • Laajennetut sovellusten lisensointiominaisuudet

   Kaspersky Secure Mail Gateway voidaan ottaa käyttöön aktivointikoodilla. Tuote voidaan lisensoida myös tilauksella.

KUULUU TUOTEVALIKOIMAAN