Siirry pääsisältöön
TUOTE

Kaspersky DDoS Protection

Kattava suojaus kaikkia palvelunestohyökkäyksiä vastaan

Tuote

Kaspersky DDoS Protection tarjoaa kattavan integroidun palvelunestohyökkäysten hallinnan, jolla voi varmistaa kriittisten verkkoresurssien ja infrastruktuurin käytön jatkuvuuden. Verkkoliikenteen jatkuva analysointi, mahdollisista hyökkäyksistä ilmoittaminen, uudelleenohjatun liikenteen vastaanottaminen, sen puhdistaminen ja palauttaminen – Kaspersky DDoS Protection tarjoaa kaiken, mitä organisaatio tarvitsee, jotta se voi suojautua erilaisilta palvelunestohyökkäyksiltä ja lieventää niiden vaikutuksia.

Tuotteemme

Jotta yritystä voi suojata palvelunestohyökkäyksiltä, tarvitaan ratkaisu, joka havaitsee hyökkäykset mahdollisimman nopeasti. Kaspersky DDoS Protection torjuu hyökkäyksiä kahdella tavoin: DDoS-tietojen avulla ja Kaspersky Labin erityisen suojausinfrastruktuurin kautta. Security Intelligence -tiimimme käyttävät kehittyneitä menetelmiä, joilla ne valvovat palvelunestohyökkäysten uhkaympäristöä ja pysyvät rikollisten edellä, jotta voimme tunnistaa palvelunestohyökkäykset entistä nopeammin. Yrityksen suojaamiseen käytettäviä tekniikoita on sekä toimipisteessä että muualla:

Jatkuva liikenteen analysointi

Ainutlaatuinen anturitekniikka reaaliaikaiseen liikenteen valvontaan

Aina käytössä tai tarvittaessa käytettävä

Pysyvä tai tarvittaessa käytettävä liikenteen uudelleenohjaus puhdistuskeskukseen

EU:ssa sijaitsevat skaalautuvat puhdistuskeskukset

Skaalautuvat ja vikasietoiset puhdistuskeskukset Amsterdamissa ja Frankfurtissa

Emergency Response Team 24/7

Kaspersky Labin asiantuntijoiden tiimi on tavoitettavissa joka päivä kellon ympäri poikkeamien valvontaa, hyökkäysten hallintaa ja asiakastukea varten

Soveltuvat alat

Tämä ratkaisu soveltuu erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin.

Käyttö

 • Security Intelligence

  Kaikkien alojen yrityksillä on pulaa ajantasaisista ja oleellisista tiedoista, joiden avulla ne voivat hallita tietoturvauhkiin liittyviä riskejä. Koska meillä Kaspersky Labissa on kybersuojauksen kaikkiin osa-alueisiin liittyvää asiantuntemusta ja syvällistä tietoa, toimimme maailman tärkeimpien lainvalvontaviranomaisten ja valtion virastojen luotettuna kumppanina ja työskentelemme jatkuvasti palvelunestohyökkäysten tunnistamisen ja torjunnan parantamiseksi.

 • Toiminta

  Joko DDoS Protection Cloud -palveluumme tai yrityksen tiloihin asennettu anturi kerää liikennetietoja ja kokoaa profiilit vierailijoiden tyypillisestä toiminnasta ja erilaisista liikennemalleista. Liikennettä seurataan reaaliaikaisesti, jotta mahdolliseen hyökkäykseen viittaava poikkeama voidaan tunnistaa ja siihen voidaan reagoida välittömästi.

  Samaan aikaan kybersuojauksen asiantuntijamme valvovat jatkuvasti palvelunestohyökkäysten uhkaympäristöä ja pyrkivät tunnistamaan suunnitellut hyökkäykset, jotka voivat kohdistua yritykseesi.

 • Kattava palvelu havaitsemisesta hyökkäyksen jälkeiseen raportointiin

  Kaspersky DDoS Protection kattaa yrityksen palvelunestohyökkäyksiltä suojaamisen kaikki vaiheet:

  • Internet-liikenteen analysointi 24/7
  • Ilmoitus mahdollisesta hyökkäyksestä
  • Liikenteen uudelleenohjaus puhdistuskeskukseen
  • ”Puhtaan” liikenteen palauttaminen yrityksen verkkoon
24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

Uhat

Puutteet palvelunestohyökkäyksiä vastaan suojautumisessa jättävät kriittiset IT-palvelut alttiiksi riskeille:

 • Palvelut voidaan kaataa

 • Hyökkäys voi aiheuttaa yritykselle vakavia taloudellisia seurauksia

 • Hyökkäys voi olla hämäystä ja paljastaa jotakin vakavampaa

 • Palvelunestohyökkäyksen aiheuttama mainehaitta voi olla merkittävä

Tuotteeseen liittyvät