Siirry pääsisältöön
TUOTTEET

Kaspersky Private Security Network

Kattava uhkatietokanta erillistetyille verkoille ja tiukat tietojen jakamisen rajoitukset

Private Security Network

Maailmanlaajuiset uhkatiedot

Monimutkaiset ja kohdistetut uhat aiheuttavat usein tuntuvasti suurempaa vahinkoa kuin laajemmin levitetyt haittaohjelmat. Tällaisessa uhkaympäristössä Kaspersky Security Network -palvelun tarjoamien suojaustietojen arvoa ei voi yliarvioida. Se käyttää maailmanlaajuisesti 80 miljoonasta anturista saatuja reaaliaikaisia tietoja, ja jokainen kohde, joka kulkee Kaspersky Labin ratkaisulla toteutetun suojauksen läpi, analysoidaan oleellisimpien uhkatietojen perusteella.

Mukautettu kriittisten verkkojen eristämiseen

Kaspersky Private Security Network -palvelun voi asentaa yrityksen omaan palvelinkeskukseen, ja yrityksen IT-asiantuntijat pitävät järjestelmän hallinnassaan. Näin IT-infrastruktuuri ja tietoturvavalvomo saavat kaikki pilviavusteisen suojauksen hyödyt tinkimättä tietosuojasta, ja voivat noudattaa säännösten vaatimuksia, joiden mukaan mikään tieto ei saa poistua yrityksestä.

Reaaliaikaiset uhkatiedot

Kaspersky Labin maailmanlaajuiset uhkatiedot tarjoavat reaaliaikaisesti kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voi hallita päivittäisiä tietoturvapoikkeamia ja tutkia mahdollisia hyökkäyksiä.

Nopea uhkien havaitseminen

Tavallisilta suojausratkaisuilta vie jopa neljä tuntia havaita ja estää uusi haittaohjelma. Kaspersky Private Security Network tekee saman alle 60 sekunnissa ilman, että mikään tieto poistuu yrityksen paikallisesta verkosta

Välitön reagointi

Välittömän reagoinnin ominaisuudet, jotka perustuvat uusimpiin pilvipohjaisiin uhkatietoihin ja jotka tarjotaan hallitussa paikallisessa verkossa

Soveltuvat alat

Kaspersky Private Security Network soveltuu seuraaville:

Käyttö

 • Uhkatiedot toimitetaan hallittuun paikalliseen verkkoon

  Tavalliselta suojausratkaisulta kestää jopa neljä tuntia havaita, kirjata ja estää ne yli 305 000 uutta haittaohjelmaa, jotka Kaspersky Labin tutkijat havaitsevat joka päivä. Kaspersky Private Security Network toimittaa tiedot uusista uhista suojausratkaisuihin 60 sekunnin sisällä ilman, että mikään tieto poistuu yrityksen paikallisesta verkosta.

 • Tietoturva- ja tietosuojastandardien noudattaminen

  Kaspersky Private Security Network asennetaan kokonaan organisaation sisälle. Lähtevää liikennettä ei ole, ja yksisuuntainen saapuva tiedonsiirto mahdollistaa suojaustietokannan eheyden ylläpitämisen jatkuvilla päivityksillä. Tämän ansiosta organisaatiot, joilla on tiukkoja tietosuojaa koskevia vaatimuksia, kuten rahoituspalvelut tai valtion virastot, voivat hyödyntää pilviavusteista suojausta tietosuojaa vaarantamatta.

 • Räätälöidyt URL-osoitteiden ja tiedostojen mainetietojen syötteet

  Sen lisäksi, että yritys voi määrittää URL-osoitteiden ja tiedostojen mainetiedot, se voi käyttää ulkoisten kolmannen osapuolen järjestelmien tarjoamia mainetietoja ja muita tietoja, jotka syötetään suoraan KPSN-palveluun ilman välivaiheita ohjelmointirajapinnan kautta. Myös uutta tiedostojen mainetietojen muotoa tuetaan, jotta varmistetaan yhteensopivuus Kaspersky Endpoint Securityn tulevien versioiden kanssa.

24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

Järjestelmävaatimukset

Uhat

Tietojen jakamista koskevien määräysten ei pitäisi aiheuttaa suojauksen vaarantumista, joka johtuu siitä, että tehokkaita suojaustietokantoja ja keskeisiä tietoja ei voida käyttää reaaliaikaisesti. Yritys toimia ilman tällaisia tietoja voi johtaa seuraaviin:

 • Vaikeudet noudattaa tiukkoja tietojen käytön sääntely-, tietoturva- ja tietosuojastandardeja

 • Fyysisesti eristetyt verkot eivät saa pilvipohjaisia mainetietoja

 • Allekirjoitusten päivitykset vievät suhteettoman kauan (jopa 3–4 tuntia)

 • Vähäisempi tunnistustarkkuus ja uhkatietojen jakaminen

 • Huomattavia uusien kyberuhkien ja nollapäivähyökkäysten aiheuttamia vahinkoja

 • Tietojen jakamista koskevien kansallisten ja maantieteellisten rajoitusten noudattamatta jättäminen

Tuotteeseen liittyvät