Kaspersky Embedded Systems Security

Sulautetut Windows-järjestelmät ovat kyberrikollisille entistä suositumpi kohde. Nämä laitteet toimivat yleensä yrityksen verkon sisällä, sijaitsevat useilla maantieteellisillä alueilla ja käsittelevät tavallisesti kriittisiä tietoja, usein luotto- ja pankkikortteihin liittyen. Elinkaarensa loppuun tullut Windows XP on edelleen yleinen monissa tällaisissa järjestelmissä, ja niissä käytetään usein edullisia laitteistoja.

Kaspersky Embedded Systems Security on suunniteltu suojaamaan erityisesti tällaisia järjestelmiä hyökkäyksiltä, jotka kohdistuvat niiden sisältöön ja käyttävät hyväksi niiden rajoituksia.


 • Sovellusten ja laitteiden hallinta

  Sulautettujen järjestelmien tehokkaan suojauksen perusta, jossa kaikki käyttö (sovellusohjaimet, kirjastot, USB-asemat), jota ei erikseen sallita, estetään.

 • Haittaohjelmien torjunta ja muistin suojaus

  Luotettu suojaus alan johtavalla virustorjuntamoduulilla, joka pystyy tunnistamaan jopa aggressiivisimmat hyökkäykset.

 • Tiedostojen eheyden valvonta ja lokien seuranta

  Yhdistää kriittisten tiedostojen suojauksen ja muutosten seurannan säännöstenmukaisuuden vaatimuksiin

Soveltuvat alat

Tämä ratkaisu soveltuu erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin:

Käyttö

 • Sulautettujen järjestelmien suojaus

  Sulautetuissa järjestelmissä on erityisiä ja ainutlaatuisia tietoturvahaasteita. Niitä on usein monilla maantieteellisillä alueilla, niiden hallinta voi olla hankalaa ja niitä päivitetään harvoin. Kaspersky Embedded Systems Security auttaa hallitsemaan sulautetuissa järjestelmissä tyypillisiä tietoturvariskejä. Se on suunniteltu erityisesti pankkiautomaatti-/kassapäätejärjestelmiä käyttäville organisaatioille ja uhkaympäristöihin, joissa ne toimivat. Se suojaa näille arkkitehtuureille tyypillisiä hyökkäyspintoja ja ottaa huomioon niiden ainutlaatuiset toiminnot ja käyttöjärjestelmä, kanava- ja laitteistovaatimukset.

 • Vanhojen järjestelmien suojaus

  Kaspersky Embedded Systems Security on kehitetty toimimaan tehokkaasti erityisesti edullisissa laitteistoissa. Tehokas ratkaisu tarjoaa suojauksen ilman järjestelmän ylikuormittumisen riskiä. Vähimmäisvaatimuksena on 256 Mt RAM-muistia Windows XP -tuotteissa, ja järjestelmän kiintolevyllä on oltava noin 50 Mt tilaa, jos käytetään oletusarvoisen kieltämisen käytäntöä.

  Haittaohjelmien torjunta tarjotaan valinnaisena, mutta erittäin suositeltuna, moduulina, jotta voidaan toimittaa perinteinen suojausmenetelmä vanhoihin järjestelmiin.

 • Säännöstenmukaisuus

  Ainutlaatuiset, kattavat suojauskomponentit – haittaohjelmien torjunta, sovellusten ja laitteiden hallinta, palomuurin hallinta, tiedostojen eheyden valvonta ja lokien seuranta – Kaspersky Embedded Systems Security -ohjelmassa tunnistavat ja estävät järjestelmääsi suunnattuja haitallisia toimia ja havaitsevat erilaisia tietomurtojen indikaattoreita, mikä auttaa asiakkaita täyttämään säännösten, kuten PCI/DSS:n ja SWIFTin, säännöstenmukaisuusvaatimukset.

24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

Uhat

Sulautettuja järjestelmiä on nykyään kaikkialla: lippuautomaateissa, pankkiautomaateissa, kioskeissa, maksupäätteissä ja lääketieteellisissä laitteissa. Kaspersky Embedded Systems Security suojaa tällaisia Windows-pohjaisia laitteita valtuuttamattomalta käytöltä ja kyberhyökkäysten aiheuttamilta jatkuvilta haitoilta, ja suojaa yritystä seuraavilta:

 • Scan

  Asiakkaiden tunnistetietojen ja luottamuksellisten tietojen varkaudet ja hyväksikäyttö

 • Scan

  Kohdistetut hyökkäykset, jotka tehdään sulautettujen Windows-järjestelmien kautta

 • Scan

  Kaikki maineen ja tuotemerkin vahingoittumiseen liittyvät kustannukset

 • Scan

  Kopioiduilla luottokorteilla tehdyt varkaudet, joissa on käytetty kassapäätteiden ja pankkiautomaattien muistivedoksia

 • Scan

  Yksittäisten pankkiautomaattien hakkeroinnin takia menetetty käteinen raha

 • Scan

  Tarve uusia laitteisto ja käyttöjärjestelmä päivitettäessä suojausta

Voit keskustella asiantuntijamme kanssa siitä, miten aito kybersuojaus voi tukea yrityksesi turvallisuusstrategiaa. Ota yhteyttä.

Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

HYVÄKSY JA SULJE