TUOTE

Kaspersky Embedded Systems Security

Ainutlaatuinen monitasoinen suojaus uusimmilta uhilta upotetuille järjestelmille.

Kaspersky Embedded Systems Security

Sulautetut Windows-järjestelmät ovat kyberrikollisille entistä suositumpi kohde. Nämä laitteet toimivat yleensä yrityksen verkon sisällä, sijaitsevat useilla maantieteellisillä alueilla ja käsittelevät tavallisesti kriittisiä tietoja, usein luotto- ja pankkikortteihin liittyen. Elinkaarensa loppuun tullut Windows XP on edelleen yleinen monissa tällaisissa järjestelmissä, ja niissä käytetään usein edullisia laitteistoja. Kaspersky Embedded Systems Security on suunniteltu suojaamaan erityisesti tällaisia järjestelmiä hyökkäyksiltä, jotka kohdistuvat niiden sisältöön ja käyttävät hyväksi niiden rajoituksia.

Sovellusten ja laitteiden hallinta

Sulautettujen järjestelmien tehokkaan suojauksen perusta, jossa kaikki käyttö (sovellusohjaimet, kirjastot, USB-asemat), jota ei erikseen sallita, estetään.

Haittaohjelmien torjunta ja muistin suojaus

Luotettu suojaus alan johtavalla virustorjuntamoduulilla, joka pystyy tunnistamaan jopa aggressiivisimmat hyökkäykset.

Suojaus verkkouhilta

Valvoo verkkotoimintaa ja estää verkkouhkia, kuten verkkotiedustelua, palvelunestohyökkäyksiä ja puskurin ylivuotoja.

Tiedostojen eheys ja lokien seuranta

Valvoo kriittisten tiedostojen muutoksia säädöstenmukaisuusvaatimusten mukaisesti.

Soveltuvat alat

Tämä ratkaisu soveltuu erityisen hyvin vastaamaan näiden suuryritysten toimialojen suojausvaatimuksiin, huolenaiheisiin ja rajoituksiin:

Käyttö

 • Sulautettujen järjestelmien suojaus

  Sulautetuissa järjestelmissä on erityisiä ja ainutlaatuisia tietoturvahaasteita. Niitä on usein monilla maantieteellisillä alueilla, niiden hallinta voi olla hankalaa ja niitä päivitetään harvoin. Kaspersky Embedded Systems Security auttaa hallitsemaan sulautetuissa järjestelmissä tyypillisiä tietoturvariskejä. Se on suunniteltu erityisesti pankkiautomaatti-/kassapäätejärjestelmiä käyttäville organisaatioille ja uhkaympäristöihin, joissa ne toimivat. Se suojaa näille arkkitehtuureille tyypillisiä hyökkäyspintoja ja ottaa huomioon niiden ainutlaatuiset toiminnot ja käyttöjärjestelmä, kanava- ja laitteistovaatimukset.

 • Myös heikot järjestelmät tarvitsevat suojausta

  Kaspersky Embedded Systems Security on kehitetty toimimaan tehokkaasti erityisesti edullisissa laitteistoissa (alkaen 256 Mt RAM-muistia ja Pentium III -suoritin) ja vanhoissa ohjelmistoissa (alkaen Windows XP) ilman järjestelmän ylikuormittumisen riskiä. Myöskään heikot viestintäkanavat (jopa 56 kbps) eivät ole ongelma silloinkaan, kun ainoa tiedonsiirtovaihtoehto on mobiilimodeemi, joka toimii 2G-verkossa heikon signaalin takia.

 • Säännöstenmukaisuus

  Kaspersky Embedded Systems Securityn ainutlaatuiset, kattavat suojauskomponentit – haittaohjelmien torjunta, sovellusten ja laitteiden hallinta, palomuurin hallinta, tiedostojen eheyden valvonta ja lokien seuranta – tunnistavat ja estävät järjestelmääsi suunnattuja haitallisia toimia ja havaitsevat eri tietomurtojen indikaattoreita. Tämä auttaa asiakkaita täyttämään säännösten, kuten PCI/DSS:n ja SWIFTin, säännöstenmukaisuusvaatimukset.

24/7

Premium-tuki

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

Uhat

Sulautettuja järjestelmiä on nykyään kaikkialla: lippuautomaateissa, pankkiautomaateissa, kioskeissa, maksupäätteissä ja lääketieteellisissä laitteissa. Kaspersky Embedded Systems Security suojaa tällaisia Windows-pohjaisia laitteita valtuuttamattomalta käytöltä ja kyberhyökkäysten aiheuttamilta jatkuvilta haitoilta, ja suojaa yritystä seuraavilta:

 • <p>Asiakkaiden tunnistetietojen ja luottamuksellisten tietojen varkaudet ja hyväksikäyttö</p>

  Asiakkaiden tunnistetietojen ja luottamuksellisten tietojen varkaudet ja hyväksikäyttö

 • <p>Kohdistetut hyökkäykset, jotka tehdään sulautettujen Windows-järjestelmien kautta</p>

  Kohdistetut hyökkäykset, jotka tehdään sulautettujen Windows-järjestelmien kautta

 • <p>Kaikki maineen ja tuotemerkin vahingoittumiseen liittyvät kustannukset</p>

  Kaikki maineen ja tuotemerkin vahingoittumiseen liittyvät kustannukset

 • <p>Kopioiduilla luottokorteilla tehdyt varkaudet, joissa on käytetty kassapäätteiden ja pankkiautomaattien muistivedoksia</p>

  Kopioiduilla luottokorteilla tehdyt varkaudet, joissa on käytetty kassapäätteiden ja pankkiautomaattien muistivedoksia

 • <p>Käteisen rahan menetykset suorana seurauksena yksittäisten pankkiautomaattien hakkeroinnista</p>

  Käteisen rahan menetykset suorana seurauksena yksittäisten pankkiautomaattien hakkeroinnista

 • <p>Tarve uusia laitteisto ja käyttöjärjestelmä päivitettäessä suojausta</p>

  Tarve uusia laitteisto ja käyttöjärjestelmä päivitettäessä suojausta

Tuotteeseen liittyvät