Siirry pääsisältöön
ALA

Rahoituspalvelujen kybersuojaus

Korota suojaustasoja ennakoimalla ja ehkäisemällä taloudellisesti motivoitunut tietoverkkorikollisuus ja reagoimalla siihen

Edistynyttä monitasoista suojausta rahoitusalalle

Digitalisoinnin ei pitäisi heikentää kybersuojauksen tehoa

Todellisten rahan ja toistuvien tapahtumien houkuttelevuus tekee rahoituspalveluista joidenkin vaarallisimpien kyberrikollisten ensisijaisen kohteen. On käymässä selväksi, että petoksiin liittyvien tekniikoiden kehittyessä kyberrikolliset siirtävät huomionsa ”helpoista” asiakkaista haastavampiin ja palkitsevampiin kohteisiin eli palveluntarjoajiin. Kaspersky Labin monitasoinen lähestymistapa auttaa rahoituspalvelujen tarjoajia ottamaan käyttöön sopeutuvan suojauksen strategian.
Järjestelmät ovat nyt yhteydessä toisiinsa, ja mobiililaitteita käytetään laajasti sekä etäkäyttöön että tietojen jakamiseen. Tämä digitalisaatio altistaa rahoitusalan organisaatiot sekä yleisille että kohdistetuille hyökkäyksille.

Sopeutuva suojaus rahoitusalan organisaatioille

Kaspersky Lab on edelläkävijä, joka auttaa yrityksiä niiden turvallisuusstrategioiden mukauttamisessa, jotta ne voivat suojata järjestelmiään ja tietojaan edistyneiltä uhilta ja kohdistetuilta hyökkäyksiltä. Tukena käytetään maailmanluokan suojaustietoja. Autamme yrityksiä hallitsemaan riskejä, havaitsemaan hyökkäykset varhaisessa vaiheessa, käsittelemään käynnissä olevat hyökkäykset ja parantamaan suojausta tulevien hyökkäysten osalta seuraavien avulla:

Kohdistettujen hyökkäysten havaitseminen

Edistyneiden uhkien ja kohdistettujen hyökkäysten kattava usean vektorin tunnistaminen ja riskien hallinta

Päätepisteiden, pankkiautomaattien ja kassajärjestelmien suojaus

Kattava suojaus erityisesti sulautettuja järjestelmiä, pankkiautomaatteja ja kassapäätteitä varten

Hybrid Cloud Security

Hybridipilviympäristöön suunniteltu rajaton suojaus

Eristettyjen verkkojen uhkatiedot

Näyttöön perustuvat kyberuhkia koskevat tiedot, mukaan lukien konteksti ja toteutettavat suositukset

Käyttö

 • Ylläpidä yritystoiminnan jatkuvuutta ja palvelujen saatavuutta

  Kyberriskien hallinnan ja parempien tietojen ansiosta yritys voi tarjota turvallisesti laajempia palveluja asiakkailleen ja turvata nykyisen tarjontansa. Kun vastassa ovat petosten ehkäisemisen ja APT-hyökkäysten havaitsemisen tekniikat, suurin osa kyberrikollisista siirtää huomionsa helpompiin ja heikommin suojattuihin kohteisiin. Yrityksestä tulee niin hyvin suojattu, että siihen ei kannata hyökätä.

 • Havaitse käynnissä olevat hyökkäykset nopeammin

  Kohdistetut hyökkäykset ovat kasvava maailmanlaajuinen tietoturvaongelma, ja rahoitusala on niiden tärkein kohde. Mitä nopeammin yritys tietää hyökkäyksestä, sitä nopeammin se voi estää vahingot. Siksi tarjoamme ennaltaehkäisevän suojauksen lisäksi innovatiivisen havaitsemisen, jonka avulla voi tunnistaa järjestelmässä käynnissä olevat hyökkäykset. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform tarjoaa sopeutuvan suojauksen strategian osana edistyneen havaitsemisen, joka menee perinteistä estämiseen keskittyvää suojausta paljon pidemmälle.

 • Adaptive Security Framework

  Ennakointi ja estäminen pysäyttävät tapahtuman ennen kuin se aiheuttaa vahinkoa. Havaitseminen ja reagointi määrittävät vahingon tunnistamisen ja korjaamisen. Tässä mallissa jokainen tuleva vaihe vaatii enemmän resursseja kuin edeltävä vaihe.

  Liian usein suojaukselle annetaan budjetti, jonka katsotaan riittävän, mutta ei budjettia, jonka se oikeasti tarvitsee. Suojaus on priorisoitava ja siihen on investoitava huomattavasti, jotta varmistetaan onnistunut käyttöönotto ja hyvä palautumisaika.

24/7

PREMIUM-TUKI

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky Lab -tuotteistasi.

WHITE PAPERIT

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Riskit

Kyberhyökkäykset kuuluvat liiketoiminnan vaarallisimpiin riskeihin rahoituspalvelualalla. Vaikka riskit – ja kyberrikollisten käyttämät tekniikat – kehittyvät jatkuvasti, liian monet yritykset luottavat siihen, että eilisen suojaustekniikoilla voi suojautua nykypäivän ja huomisen uhkia vastaan:

 • Yrityksesi järjestelmässä voi olla kohdistettuja hyökkäyksiä käynnissä tälläkin hetkellä

 • Haitallinen toiminta yrityksen sisällä on yleinen ongelma

 • Hyökkäykset palvelinkeskuksiin voivat aiheuttaa laajaa vahinkoa

 • Kiristyshaittaohjelmilla tehdyt hyökkäykset voivat lukita keskeisiä tietoja ja laitteita

 • Luottamuksellisten tietojen menetystä ei voi korvata vain rahalla

 • Vaatimustenmukaisuuden ja säännösten haasteisiin on vastattava kattavasti

Alaan liittyvät