Kaspersky Labin ratkaisut ja palvelut

Liiketoimintastrategiamme kulmakivenä on maailmanluokan suojaustietojemme muuntaminen todelliseksi suojaukseksi asiakkaitamme varten, jotta voimme reagoida nykyisiin ja tuleviin uhkiin.

Valikoimassamme on ratkaisuja erilaisille asiakkaille. Suojaamme kuluttajia, pienyrityksiä, keskikokoisia yrityksiä ja suuryrityksiä erityyppisiltä uhilta ja tarjoamme kaikille helppokäyttöiset työkalut suojauksen käyttöön ja hallintaan.

Tarjoamme kuluttajille valikoiman tuotteita, joilla he voivat suojata kaiken elämäänsä liittyvän kyberrikoksilta. Ymmärrämme pienyritysten tarpeet ja meillä on erityisesti niitä varten ainutlaatuinen monitasoinen ratkaisu, jossa yhdistyvät helppo hallittavuus ja tehokas suojaus. Vastaamme suuryritysten kaikkiin tarpeisiin täydellä yritysympäristöllä, joka auttaa estämään kaikentyyppiset kyberuhat, tunnistamaan edistyneimmätkin hyökkäykset, reagoimaan tietoturvapoikkeamiin ja ennakoimaan uhkaympäristön kehityksen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen valikoiman ratkaisuja ja palveluja, joiden suojaus kattaa koko yritysverkon sen kaikista koneista, mobiililaitteista ja kannettavista laitteista palvelinkeskuksiin ja kokonaisiin teollisuusympäristöihin.

Kaspersky Lab on toiminut kyberturvallisuuden alalla yli 20 vuotta ja nähnyt sinä aikana monenlaista kehitystä. Nykypäivän tietoturva on jatkuva prosessi, jossa uhkiin vastataan holistisesti kattavalla valikoimalla ratkaisuja ja monitasoisilla suojaustekniikoilla. Tämä tarkoittaa, että on mentävä pelkkää kyberturvallisuushäiriöiden torjuntaa pidemmälle. Monimutkaiset hyökkäykset on tunnistettava, uhkiin reagoiminen on välttämätöntä ja yritykset tarvitsevat myös tietoja tulevien hyökkäysten ennakointiin. Tämän moniulotteisen ja monimuotoisen prosessin tehokkuus riippuu monista tekijöistä. Meidän nimityksemme sille on True Cybersecurity. Se ei ainoastaan estä häiriöitä, vaan myös ennakoi ja havaitsee ne ja reagoi niihin tehokkaasti, joustavasti ja luotettavasti.

Kattava ratkaisuvalikoimamme pystyy kaikkeen tähän, koska siinä yhdistyvät HuMachine® Intelligence ja sopeutuva menetelmä, jotka suojaavat yrityksiä tehokkaasti uuden sukupolven uhilta ja minimoivat vahingot, joita häiriö voisi aiheuttaa.

Teknologiavetoisena yrityksenä panostamme merkittävästi tutkimukseen ja kehitykseen, jotta voimme tukea innovatiivisia ideoita, joihin uskomme. Siksi noin kolmasosa yrityksen työntekijöistä on tutkimuksen ja kehityksen asiantuntijoita, jotka kehittävät ja ylläpitävät kaikkia ratkaisujamme yrityksen sisällä. Tämä on tärkeää, jotta voidaan tarjota holistinen lähestymistapa suojaukseen.

Kaspersky Lab saa jatkuvasti huipputuloksia useammissa puolueettomissa testeissä kuin mikään muu valmistaja.