Siirry pääsisältöön

Johtoryhmä

Alfonso Ramirez

Kasperskyn Euroopan-toimintojen toimitusjohtaja

Alfonso Ramirez

Kasperskyn Euroopan-toimintojen toimitusjohtaja

Alfonso Ramirez on Kasperskyn Euroopan-toimintojen toimitusjohtaja, ja hänen vastuullaan on määritellä ja toteuttaa yhtiön kuluttaja- ja yritysstrategiat ja johtaa niitä vastaavia työryhmiä.

Ramirez aloitti Kasperskylla vuonna 2008 kuluttajaliiketoiminnan johtajana, missä roolissa hän auttoi nostamaan yhtiön kuluttajatuotteet markkinoiden eturintamaan. Myöhemmin hänet nimitettiin yleisjohtajaksi, ja hänen vastuulleen annettiin yritysstrategian johtaminen Espanjan ja Portugalin markkinoilla.

Ennen aloittamistaan Kasperskylla Ramirez työskenteli lukuisissa kokemusta edellyttävissä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä monissa monikansallisissa yrityksissä. Hän opiskeli markinointia ja liikkeenjohtoa Madridin Escuela Superior de Ingenieros Comerciales (ESIC) -korkeakoulussa.

Tim De Groot

Territory Manager, Benelux and Nordics, Kaspersky

Tim De Groot

Territory Manager, Benelux and Nordics, Kaspersky

Tim nimitettiin Kasperskyn Benelux-maiden ja Pohjoismaiden aluepäälliköksi lokakuussa 2021. Hän vastaa Kasperskyn kanavanäkyvyyden kasvattamisesta Pohjoismaissa, yritysasiakkuuksien kasvattamisesta Beneluxin alueella ja strategisten yhteistyökumppanien rekrytoinnista Kasperskyn ei-EPP-portfolioon molemmilla alueilla.

Tim aloitti Kasperskyllä Hollannissa vuonna 2010, aluksi Benelux-maiden verkkomyyntipäällikkönä. Siitä lähtien hän on toiminut useissa eri tehtävissä myynnin, markkinoinnin ja verkkokaupan parissa. Viimeisimmässä tehtävässään Benelux-maiden ja Pohjoismaiden liiketoiminnan kehityspäällikkönä hän vastasi alueen liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinoinnista.

Ennen Kasperskylle tuloaan hän työskenteli muun muassa ASPA:lla, Samas NV:llä, ORTEC:llä ja IFF:llä.