Skip to main

Johtoryhmä

Morten Lehn

Pohjois-Euroopan toimitusjohtaja, Kaspersky

Morten Lehn

Pohjois-Euroopan toimitusjohtaja, Kaspersky

Morten Lehn nimitettiin Pohjois-Euroopan toimitusjohtajaksi syyskuussa 2021. Hän vastaa tehtävässään yhtiön uusista mahdollisuuksista ja aloitteista markkinoilla sekä nykyisten suhteiden vahvistamisesta ja kumppaneiden tukemisesta.

Ennen tätä tehtävää Morten oli vuodesta 2014 lähtien Kasperskyn Italian & Välimeren alueen johtaja. Sitä ennen hän vastasi Italian liiketoiminnan myyntijohtajana yrityksen myyntiorganisaatiosta yritys- ja verkko-asiakkaille.

Morten on työskennellyt yrityksessä vuodesta 2013 saakka. Ennen Kasperskylle tuloaan hän työskenteli eri tehtävissä muun muassa Bludisilla, Unified Messaging Systems AS:llä ja Euroline AS:llä.

Tim De Groot

Territory Manager, Benelux and Nordics, Kaspersky

Tim De Groot

Territory Manager, Benelux and Nordics, Kaspersky

Tim nimitettiin Kasperskyn Benelux-maiden ja Pohjoismaiden aluepäälliköksi lokakuussa 2021. Hän vastaa Kasperskyn kanavanäkyvyyden kasvattamisesta Pohjoismaissa, yritysasiakkuuksien kasvattamisesta Beneluxin alueella ja strategisten yhteistyökumppanien rekrytoinnista Kasperskyn ei-EPP-portfolioon molemmilla alueilla.

Tim aloitti Kasperskyllä Hollannissa vuonna 2010, aluksi Benelux-maiden verkkomyyntipäällikkönä. Siitä lähtien hän on toiminut useissa eri tehtävissä myynnin, markkinoinnin ja verkkokaupan parissa. Viimeisimmässä tehtävässään Benelux-maiden ja Pohjoismaiden liiketoiminnan kehityspäällikkönä hän vastasi alueen liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinoinnista.

Ennen Kasperskylle tuloaan hän työskenteli muun muassa ASPA:lla, Samas NV:llä, ORTEC:llä ja IFF:llä.