Kaspersky Security Center

KasperskySecurity Center

Kaspersky Security Center yksinkertaistaa tietoturvan ja IT-järjestelmien hallintaa. Täysin skaalautuva konsoli tukee kasvavaa, tietoturvatarpeiltaan muuttuvaa liiketoimintaa ja helpottaa kattavaa järjestelmien ja tietoturvan hallintaa erottelemalla järjestelmänvalvojan vastuualueita. Kaiken tämän voi tehdä yhdistetyssä hallintakonsolissa, joka on saatavana myös verkkopohjaisena konsolina.

Kaspersky Security Centerissä on runsaasti ominaisuuksia:

 • Tehokas hallintakonsoli ja joustava verkkopohjainen käyttöliittymä, joka on käytännössä aina käytettävissä joko kiinteällä laitteella tai mobiililaitteella.
 • Keskitetyssä näkymässä voit tarkastella ja hallita tietoturvaa koko yritysympäristössä – pilvipalveluissa, fyysisissä laitteissa ja virtuaalikoneissa sekä mobiililaitteissa.
 • Käyttöönotto ja suojauksen hallinta on helppoa käyttövalmiiden yhtenäisten käytäntöjen ansiosta.

Riippumatta siitä, onko hallittavia työasemia satoja vai satojatuhansia ja onko infrastruktuuri keskitetty vai hajautettu vai molempia, Kaspersky Security Centerin avulla kattavat turvatekniikat on helppo asentaa, määrittää ja hallita. Skaalautuminen sekä uusien työkalujen ja ominaisuuksien aktivointi liiketoiminnan kehittyessä on nyt vaivatonta.

Lue lisää yrityksille tarkoitetusta aidosta kybersuojauksesta ja asiakkaidemme näkemyksiä tekniikoistamme täältä.

 • Automatisoi IT-suojaus ja hyödynnä kokonaisvaltaista näkymää

  Ympäristöjen, laitteiden, ohjelmistojen ja sovellusten moninaisuus hankaloittaa IT-tietoturvapäälliköiden elämää. Monimutkaisuus heikentää tietoturvaa, ja jos et tunne resurssejasi, miten voit suojata ne?

  Laitteiston tunnistus, ohjelmistoluettelo ja haavoittuvuuksien oikea-aikainen korjaaminen vaatii paljon työtä ja vie aikaa.

  Kaspersky Security Center yksinkertaistaa näitä haasteita. Fyysisiä, virtuaalisia ja pilvipohjaisia päätepisteitä, mobiililaitteita ja upotettuja järjestelmiä hallitaan samassa konsolissa, mikä tehostaa toimintaa ja pienentää kokonaiskustannuksia.

  • Hallitse resursseja ja pienennä kustannuksia

   Kaspersky Security Center antaa kattavan näkyvyyden verkon laitteistoihin ja ohjelmistoihin. Säästä käyttöoikeuskustannuksia seuraamalla ja valmistelemalla käyttöoikeudet keskitetysti. Automatisoitu laitteiden tunnistaminen, laitteiston havaitseminen ja ohjelmistoluetteloiden raportit auttavat resurssien optimoinnissa. Kaspersky Security Centerissä on helppo seurata ja hallita ohjelmistojen käyttöoikeuksia ja laitteistoresursseja.

  • Tunnista haavoittuvuudet ja hallitse niitä

   Kaspersky Security Centerissä hallittujen Vulnerability and Patch Management -toimintojen avulla tunnistetaan haittaohjelmien mahdolliset sisäänpääsykohdat verkkoon. Se tapahtuu tunnistamalla sovellusten ja käyttöjärjestelmien haavoittuvuudet ja estämällä ne, ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia.

   Automatisoitu haavoittuvuuksien arviointi perustuu reaaliaikaisiin hyväksikäyttötoimintoja käsitteleviin pilvipohjaisiin tietoihin, joiden ansiosta kriittiset korjaukset pysyvät ajan tasalla järjestelmiin tai käyttäjiin vaikuttamatta. Kaspersky Security Centerin yli 150 ohjelmistoa tukeva haavoittuvuuksien seuranta kattaa laajasti eniten käytetyt liiketoimintasovellukset. Tunnistetut haavoittuvuudet priorisoidaan, ja niistä vaarallisimmat käsitellään ensimmäisinä.

  • Automatisoi riskien hallinta

   Korjaustiedostot ladataan, jaetaan ja asennetaan automaattisesti niin fyysiseen, virtuaaliseen kuin pilvipohjaiseenkin koneeseen. Microsoft-päivitysten optimoidut algoritmit vähentävät liikennettä verkossa ja vähentävät levytilan tarvetta. 

   Seuraa korjaustiedoston asennuksen tilaa edistymisraporttien avulla. Seuraa myös kolmansien osapuolten sovellusten korjaustiedostojen tehoa raporttien avulla.

  Sujuvoita tavallisia tehtäviä

  Kaspersky Security Centerissä on runsaasti IT-järjestelmien hallintaominaisuuksia, jotka sujuvoittavat tavallisten IT-tehtävien suorittamista monimuotoisissa verkoissa.

  Kaspersky Security Centerin laajennettava arkkitehtuuri sisältää kunkin ympäristön tietoturvatuotteiden hallintalaajennukset. Jos uusi (tai päivitetty) tietoturvatuote julkaistaan, vastaava laajennus voidaan asentaa Kaspersky Security Centeriin ilman konsolin uudelleenasennusta tai korjausta. Päätepisteohjelmiston jakaminen ja käyttöönotto on helppo tehdä Kaspersky Security Centerin asiakasohjelman hallintatyökaluilla. Roolipohjaiset käyttöoikeudet ja integroidut raporttinäkymät puolestaan täydentävät keskitettyä hallintaa, jolloin kullakin järjestelmänvalvojalla on vastuiden mukaiset työkalujen ja tietojen käyttöoikeudet.

  • Helppo skaalautuvuus

   Voit skaalata alkuperäistä asennusta muuttamatta. Kaspersky Security Centerin yhdellä palvelinasennuksella voidaan hallita yli 100 000 fyysistä, virtuaalista ja palvelinpohjaista päätepistettä. Yksi jakopiste voi käsitellä enintään 10 000 isäntää. Useille palvelimille voidaan myös luoda pää- ja toissijaiset hierarkiat, joissa jokainen toissijainen palvelin perii pääpalvelimelle annetut roolit ja oikeudet. Lisäksi pääpalvelin tietää jokaisen toissijaisen palvelimen hallitseman isännän.

  • Suojaa tietosi

   Keskitetysti hallitut salausominaisuudet lisäävät ylimääräisen suojauskerroksen, joka estää tietojen menettämisen haittaohjelmahyökkäyksen tai laitteen katoamisen vuoksi. Kaspersky Security Centerin ansiosta järjestelmänvalvojat voivat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä FileVault 2.0:n Mac OS®-käyttöjärjestelmässä, mobiililaitteen salauksen, Kaspersky Encryptionin ja Microsoft BitLockerin® Microsoft® Windowsissa®. Se myös seuraa salattujen laitteiden tilaa, ilmoittaa salattujen tiedostojen käytön estämisestä ja varmuuskopioi paikallisesti salausavaimet, joilla voi palauttaa unohtuneet käyttöoikeuden tunnistetiedot.

  • Optimoi etätuki

   Lyhennä vasteaikoja ja tehosta toimintaa sujuvalla etävianmäärityksellä ja tukitoiminnoilla. Kaspersky Security Centerin hallitsemaan asiakasohjelmaan tai etätietokoneisiin otetaan yhteys RDP:llä, mikä helpottaa minkä tahansa ohjelmiston diagnosointia ja vianmääritystä.

  • Saumaton käyttöönotto haarakonttoreissa

   Haarakonttoreiden uudet työasemat voidaan määrittää etätoiminnoin tai automaattisesti. Voit myös ottaa käyttöön ja aikatauluttaa uusien sovellusten automaattisen asennuksen työajan ulkopuolella. Tällä tavoin järjestelmän näköistiedostot voidaan luoda, tallentaa ja ottaa käyttöön keskitetysti, mikä sopii erinomaisesti esimerkiksi Microsoft® Windows® 10 -järjestelmään siirtymiseen.

  • Mobiililaitteiden hallinta eri järjestelmissä

   Kaspersky Security Centerin avulla voi hallita yrityksen ja työntekijöiden mobiililaitteita samassa konsolissa yhtä tehokkaasti. Työntekijät voivat käyttää mobiililaitteitaan turvallisesti työpaikan ulkopuolella ilman, että tietoturva vaarantuu.

  • Turvallinen työskentely mobiililaitteilla

   Hallitse mobiililaitteiden uhkien torjuntaa reaaliaikaisesti Kaspersky Security Centerissä. Saat myös kattavan näkyvyyden älykkäillä suojaustason ilmaisimilla. Erota yrityksen tiedot ja henkilökohtaiset tiedot käyttäjän laitteissa, myös vierailevissa laitteissa, ja edellytä salasanojen ja/tai salauksen käyttöä yritystietojen osalta. Tämä estää tietojen vuotamisen, jos laite varastetaan tai se katoaa.

  • Työntekijöiden omien laitteiden tuki

   Onko omien laitteiden käyttö sallittua? Kaspersky Security Centerissä on helppokäyttöisiä ohjattuja hallintatoimintoja, joilla suojaus voidaan ottaa käyttöön langattomalla valmistelutekniikalla. Käytössä on myös rekisteröitymiskonsoleita (Samsung KNOX).

  • Helpota järjestelmänvalvojien työkuormaa itsepalv