Siirry pääsisältöön
Kaspersky Hybrid Cloud Security

Vaivatonta tietoturvaa pilvipalveluihin siirtymiseen

Välitön, automatisoitu pilven suojaus
 • Nauti kattavasta suojasta, joka on heti toimintavalmis
 • Hallitse kaikkia työmääriä yhdestä asiakkaan tiloissa tai pilvipalvelussa olevasta konsolista
 • Ota käyttöön suoraan Marketplacesta tai palveluna
 • Valitse kustannustehokkain vaihtoehto liiketoiminnallesi joustavalla lisensointimallillamme

Siirry helposti ja vaivatta pilvipalveluihin

Pilvesi tietoturva on tärkein prioriteettimme

Rentoudu – kaikesta pidetään huolta

Kaspersky Hybrid Cloud Security torjuu uusimmat kyberuhat heti käyttöönotosta lähtien ja suojaa välittömästi kaikki pilvipohjaiset tietosi ja työmäärät, niin että sinä, asiakkaasi ja kumppanisi voitte rentoutua ja olla huoletta.

Keskity tärkeimpään

Unohda konsolista toiseen siirtyminen – nyt voit hallita kaikkien pilvipohjaisten ja tiloissasi tapahtuvien toimintojesi tietoturvaa keskitetysti yhdestä paikasta, mikä vapauttaa enemmän aikaa ja energiaa muihin asioihin.

Seuraa visiotasi

Rakenna liiketoimintaasi ilman tietoturvarajoituksia ja tuettuna älykkäillä suojaustekniikoilla ja optimoinneilla, jotka auttavat hyödyntämään budjettiasi, resurssejasi ja infrastruktuuri-investointejasi parhaalla mahdollisella tavalla – pitäen sinut aina turvassa.

Turvatun pilvimaailmasi suojassa

Taattua suojaa luottavaiselle tulevaisuudelle

Monitasoinen suoja uhilta, koneoppimisalgoritmit ja reaaliaikaiset uhkatiedustelutiedot torjuvat yhdessä mitä erilaisimpia verkkouhkia, kuten lunnasohjelmia, haittaohjelmia, tietojenkalastelua ym.

Kätevät ja selkeät prosessit heti alusta alkaen

Yhtenäisellä konsolillamme – joko tiloissasi tai pilvipalvelussa – voit hallita koko pilvi-infrastruktuuria yhdestä paikasta sen sijaan, että vaihtaisit eri näyttöjen välillä, ja ennalta määritettyjen käytäntöjen ja agenttien automaattisen käyttöönoton ansiosta kaikki toimii nopeammin ja älykkäämmin.

Liiketoimintaan keskittyvät teknologiat, jotka on suunniteltu tukemaan aloitteitasi

Suora ohjelmointirajapinnan integrointi julkisten pilvien kanssa, kevyet virtualisointiagentit, kullekin käyttöjärjestelmälle optimoitu VDI ja älykkäät teknologiat, kuten jaettu välimuisti, ovat kaikki linjassa joustavan lisensointimallin kanssa, jotta saat budjetistasi ja resursseistasi parhaan mahdollisen hyödyn.

Suojaus aina ja laitteesta riippumatta

Kaspersky Hybrid Cloud Security on suunniteltu alusta alkaen suojaamaan kaikkia työmääriä – fyysisiä, virtualisoituja tai yksityisiin, julkisiin ja hybridipilviin perustuvia – ja se voidaan ottaa käyttöön suoraan Marketplacesta tai jopa palveluntarjoajan toimittamana.
Kaspersky Hybrid Cloud Security
Todistettua pilvipohjaista suojausta ja parasta suorituskykyä hybridiympäristöösi

Ihanteellinen palveluntarjoajille

MSP-, MSSP- tai CSP-palveluntarjoajana arvostat sitä, miten helposti voit integroida Kaspersky Hybrid Cloud Securityn infrastruktuuriisi ja tarjota sitä palveluna asiakkaillesi, mikä turvaa heidän pilvipalvelumatkansa kanssasi. Uusi vaiheittainen käyttöönotto-oppaamme tekee integrointiprosessista nopeamman ja yksinkertaisemman kuin koskaan.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Haluamme auttaa sinua itsellesi parhaiten sopivalla tavalla

 • Valitse lisenssisi

  Tutustu lisensointimalliimme ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva malli.
 • Kokeilut

  Kokeile rauhassa ennen ostopäätöstä.
 • Etsi kumppani

  Etsi lähin Kaspersky-suojauspalvelujen tarjoaja.
 • Ota yhteyttä

  Jätä yhteystietosi, jos haluat tietää.