Siirry pääsisältöön

KasperskyVulnerability and Patch Management

Paranna suojausta ja vähennä monimutkaisuutta
automaattisilla päivityksillä

Kyberrikolliset hyödyntävät korjaamattomien käyttöjärjestelmien ja yleisten sovellusten (kuten Javan, Adoben, Internet Explorerin ja Microsoft Officen) haavoittuvuuksia tekemällä kohdistettuja hyökkäyksiä kaikenkokoisiin yrityksiin.

IT:n monimutkaisuus moninkertaistaa riskit, sillä jos et tunne järjestelmääsi, et pysty myöskään suojaamaan sitä.

Keskittämällä ja automatisoimalla suojaus- ja hallintatehtävät, kuten haavoittuvuuksien arvioinnin, korjausten ja päivitysten jakelun, laitteiston ja ohjelmistojen luetteloinnin sekä sovellusten käyttöönoton Kaspersky Vulnerability & Patch Management minimoi tietoturvariskit ja yksinkertaistaa IT-toimintoja. Kaikki yhdestä integroidusta hallintakonsolista.

  • Parantunut näkyvyys ja riskien hallinta

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management sisältää kattavasti tietoja omassa verkossa käytössä olevista laitteista ja sovelluksista. Se kerää tietoja ohjelmistoversioista ja tarkistaa, onko käytössä tarvittavat päivitykset ja onko haavoittuvuuksia korjattava. Tunnistetut haavoittuvuudet voidaan priorisoida automaattisesti siten, että kriittisimmät korjaukset tehdään ensimmäisenä ja tärkeiden päivitysten käyttöönotto priorisoidaan Saat kokonaisvaltaisen näkymän käytössä olevista laitteistoista ja sovelluksista, liittyvistä riskeistä ja työkaluista, joilla niitä voidaan hallita.

  • IT-hallinnan yksinkertaistaminen

   Windows-pohjaisiin päätepisteisiin suunniteltu Kaspersky Vulnerability & Patch Management sisältää joukon asiakasohjelmien hallintatyökaluja, joilla voi automatisoida suuren määrän IT-hallinnan tehtäviä – mikä säästää aikaa ja resursseja. Sovellusten ja käyttöjärjestelmän automatisoitu valmistelu sekä etäkäyttö ja vianmääritys minimoivat ajan ja resurssit, joita tarvitaan uusien työasemien määrittämiseen tai uusien sovellustenkäyttöönottamiseen.

  • Vaikutus järjestelmiin ja käyttäjiin on entistä pienempi

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management käsittelee päivitysten ja korjaustiedostojen jakelun keskitetysti, joten päivitysaikataulut voidaan optimoida. Näin voidaan varmistaa, että päivitykset eivät kuormita verkkoa tai heikennä järjestelmän suorituskykyä. Päivitykset voidaan ajastaa työajan jälkeen keskeytysten minimoimiseksi. Kun uusi tai päivitetty ohjelmisto otetaan käyttöön etätoimipisteessä, kaikki toimipisteen laitteet voivat toimia koko etätoimiston jakopisteenä.

  OSTAMINEN

  Asiakkaille, joilla ei ole Kaspersky Endpoint Security for Business -ratkaisua, tarjolla on kohdennettu ratkaisu, Kaspersky Vulnerability & Patch Management.

  Kaspersky Endpoint Security for Business Select -asiakkaille se on saatavilla lisäpalveluna

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management sisältyy myös seuraaviin tuotteisiin:

  Kaspersky Total Security for Business, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced ja Kaspersky Endpoint Security for Business Select voidaan ostaa myös joustavana kuukausikäyttöoikeuden sisältävänä tilauksena. Tarkista paikalliselta kumppanilta tilauksen maakohtaiset vaihtoehdot ja katso tarvittavat järjestelmävaatimukset täällä.

TEKNISET TIEDOT
SISÄLTYVÄT SOVELLUKSET

LISÄTIETOJA