• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 sisältää kehityskirjastoja, joiden avulla Kasperskyn virustorjuntamoduuli voidaan integroida kolmansien osapuolten laitteistoihin tai ohjelmistoihin. Kaspersky Labin palkittu haittaohjelmien estotekniikka takaa SDK v.8:n ylivertaisen luotettavuuden ja monipuolisuuden.

 • Kaspersky® Scan Engine

  Kaspersky Scan Engine on luokkansa paras uhkientunnistusratkaisu, jonka voi integroida miltei mihin tahansa sovellukseen.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II on ensimmäisen tason haittaohjelmien tarkistusteknologia, jota käytetään laitteiston hahmosovitusmoduuleissa. Se keskittyy yleisimpiin uhkiin, on erittäin suorituskykyinen sekä tarjoaa optimaalisen suojausalueen.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) on yhdistelmä uusimpia automatisoituja roskapostin estotekniikoita sekä asiantuntija-analyyseja. Se tarjoaa erinomaisen suojauksen roskapostia ja tietojenkalastelua vastaan sekä varmistaa välittömän reagoinnin uusiin roskapostihyökkäyksiin.

 • Kaspersky® Online File Reputation

  Voit käyttää Kaspersky Labin ylivertaista kokemusta ja huipputeknisiä ratkaisuja yrityksesi suojaamiseen ja toiminnan tehostamiseen. Turvallisia ja haitallisia tiedostoja voidaan luokitella ja analysoida nopeasti.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Kaspersky Mobile Security SDK suojaa EMM-toimittajien, sovelluskehittäjien, televiestintäyritysten, rahoituspalvelujen ja telelääketieteen tarjoajien mobiililaitteita tunnetuilta ja uusilta uhilta.

 • Kaspersky® Web Filter

  Kaspersky Web Filtering SDK -paketin ansiosta kolmansien osapuolten ratkaisut ja palvelut (kuten työpöytä-/mobiilisovellukset, verkon suodatusohjelmistot ja yhdyskäytävät) voivat suojata käyttäjiä tietojenkalastelulta, haitallisilta sivustoilta ja sopimattomalta sisällöltä.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed tarjoaa vahvistettujen tietojenkalastelua suorittavien URL-osoitteiden, peitteiden ja IP-osoitteiden päivitettyjä syötteitä reaaliaikaisesti. Kumppanimme saavat täten kattavia, erittäin tarkkoja ja luotettavia tunnistuksia entistä kehittyneemmistä tietojenkalasteluhyökkäyksistä.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Anti-Virus for UEFI (KUEFI) on EFI BIOS -tason päätepisteen tietoturvaratkaisu, joka suojaa tehokkaasti rootkit- ja bootkit-tekniikoilta sekä takaa turvallisen käyttöjärjestelmän latauksen.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed tarjoaa tarkkoja, luotettavia ja käyttökelpoisia tietoja asiakkaita vahingoittavista ja heidän liiketoimintaansa häiritsevistä haitallisista bottiverkoista.

 • Kaspersky® IoT Threat Data Feed

  Kaspersky Internet of Things Threat Data Feed tarjoaa luotettavia, yksityiskohtaisia ja säännöllisesti päivitettyjä tietoja uusimmista esineiden internetin (IoT) tuotteisiin ja laitteisiin kohdistuvista uhista.

 • Kaspersky® Vulnerability Data Feed

  Kaspersky Vulnerability Data Feed (Kasperskyn haavoittuvuustietosyöte) parantaa suojaustoimia tarjoamalla tietoja tietoturva-aukoista ja niihin liittyviä kyberuhkia koskevia tietoja vähentääkseen kyberriskejä ja virtaviivaistaakseen tutkimuksia ja reagointia.