• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 sisältää kehityskirjastoja, joiden avulla Kasperskyn virustorjuntamoduuli voidaan integroida kolmansien osapuolten laitteistoihin tai ohjelmistoihin. Kaspersky Labin palkittu haittaohjelmien estotekniikka takaa SDK v.8:n ylivertaisen luotettavuuden ja monipuolisuuden.

 • Kaspersky® Scan Engine

  Kaspersky Scan Engine (Kasperskyn tarkistusmoduuli) on palvelinpuolen tietoturvaratkaisu, joka tarjoaa virustorjuntasuojan, HTTP-liikenteen tarkistuksen sekä tiedostojen ja URL-osoitteiden maineen tarkistuksen kolmansien osapuolten asiakaspuolen ratkaisuille.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II on ensimmäisen tason haittaohjelmien tarkistusteknologia, jota käytetään laitteiston hahmosovitusmoduuleissa. Se keskittyy yleisimpiin uhkiin, on erittäin suorituskykyinen sekä tarjoaa optimaalisen suojausalueen.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) on yhdistelmä uusimpia automatisoituja roskapostin estotekniikoita sekä asiantuntija-analyyseja. Se tarjoaa erinomaisen suojauksen roskapostia ja tietojenkalastelua vastaan sekä varmistaa välittömän reagoinnin uusiin roskapostihyökkäyksiin.

 • Kaspersky® Online File Reputation

  Voit käyttää Kaspersky Labin ylivertaista kokemusta ja huipputeknisiä ratkaisuja yrityksesi suojaamiseen ja toiminnan tehostamiseen. Turvallisia ja haitallisia tiedostoja voidaan luokitella ja analysoida nopeasti.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Kaspersky Mobile Security SDK suojaa EMM-toimittajien, sovelluskehittäjien, televiestintäyritysten, rahoituspalvelujen ja telelääketieteen tarjoajien mobiililaitteita tunnetuilta ja uusilta uhilta.

 • Kaspersky® Web Filter

  Kaspersky Web Filtering SDK -paketin ansiosta kolmansien osapuolten ratkaisut ja palvelut (kuten työpöytä-/mobiilisovellukset, verkon suodatusohjelmistot ja yhdyskäytävät) voivat suojata käyttäjiä tietojenkalastelulta, haitallisilta sivustoilta ja sopimattomalta sisällöltä.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed tarjoaa vahvistettujen tietojenkalastelua suorittavien URL-osoitteiden, peitteiden ja IP-osoitteiden päivitettyjä syötteitä reaaliaikaisesti. Kumppanimme saavat täten kattavia, erittäin tarkkoja ja luotettavia tunnistuksia entistä kehittyneemmistä tietojenkalasteluhyökkäyksistä.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Anti-Virus for UEFI (KUEFI) on EFI BIOS -tason päätepisteen tietoturvaratkaisu, joka suojaa tehokkaasti rootkit- ja bootkit-tekniikoilta sekä takaa turvallisen käyttöjärjestelmän latauksen.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed tarjoaa tarkkoja, luotettavia ja käyttökelpoisia tietoja asiakkaita vahingoittavista ja heidän liiketoimintaansa häiritsevistä haitallisista bottiverkoista.

 • Kaspersky® IoT Threat Data Feed

  Kaspersky Internet of Things Threat Data Feed tarjoaa luotettavia, yksityiskohtaisia ja säännöllisesti päivitettyjä tietoja uusimmista esineiden internetin (IoT) tuotteisiin ja laitteisiin kohdistuvista uhista.

 • Kaspersky® Vulnerability Data Feed

  Kaspersky Vulnerability Data Feed (Kasperskyn haavoittuvuustietosyöte) parantaa suojaustoimia tarjoamalla tietoja tietoturva-aukoista ja niihin liittyviä kyberuhkia koskevia tietoja vähentääkseen kyberriskejä ja virtaviivaistaakseen tutkimuksia ja reagointia.

Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

HYVÄKSY JA SULJE