Siirry pääsisältöön

Kaspersky SafeStream II

Kaspersky SafeStream II on ensimmäisen tason haittaohjelmien tarkistusteknologia, jota käytetään laitteiston hahmosovitusmoduuleissa. Se keskittyy yleisimpiin uhkiin, on erittäin suorituskykyinen sekä tarjoaa optimaalisen suojausalueen.
OTA YHTEYTTÄ

Kaspersky SafeStream ll

Kaspersky SafeStream II on yhdyskäytävätason striimipohjainen haittaohjelmien torjuntatekniikka, joka tunnistaa vaarallisimmat ja yleisimmät uhat (”vapaana olevat”) maksiminopeudella. Kattava tietoturva ja maksimaalinen suorituskyky ovat hyvässä tasapainossa.

Hyödyntämällä täysin Kaspersky Labin infrastruktuuria, kuten pilvipohjaisia tietoturvatietoja ja Kaspersky Security Network -palvelua, Kaspersky SafeStream II tunnistaa haittaohjelmat tehokkaasti kaikenlaisesta liikenteestä (verkko, sähköposti, P2P, pikaviestit jne.). Täten se suojaa käyttäjiä vaarallisimmilta kyberuhilta, kuten nollapäivä-, palvelin-, verkkohaittaohjelmilta, latauksilta ja muilta.

Sitä voidaan tehostaa laitteiston hahmosovitusmoduuleilla (käytetään yleisesti IDS-/IPS-pakettitarkistuksissa), joita valmistavat esimerkiksi Cavium Networks, Intel, Broadcom, LSI jne. Tämä mahdollistaa ylivertaisen maksiminopeuksisen yhdyskäytävätason suojauksen haittaohjelmia vastaan.

Kaspersky SafeStream II soveltuu hyvin sekä pieniin laitteisiin että suorituskykyisiin kriittisiin yhdyskäytäviin. Se on täysin riippumaton ohjelmiston tai laitteiston rakenteesta ja se voidaan ottaa käyttöön patentoiduissa (ei-x86/Linux) ympäristöissä.

SafeStream II käyttää seuraavien haittaohjelmatarkistustekniikoiden ”suojauskolmioita”:

  • Tarkistussummat: tarkka yksi yhteen -vertailu

  • URL-osoitteet: haitallisten URL-osoitteiden yksi moneen -vertailu verkkouhilta suojautumiseksi

  • Tavuallekirjoitukset: yksittäisten haittaohjelmien sekä haittaohjelmaperheiden löytäminen erityistä tavujen järjestyksen tunnistavaa haittaohjelmaa käyttämällä

SafeStreamII

Kaspersky SafeStream II hyödyntää monitasoista suojausta, jossa jokainen taso täydentää toista. Tämä takaa hyvän yleisen tietoturvan ja suojauksen kaikissa ympäristöissä. Ratkaisussa on yksityiskohtaisia ja jatkuvasti päivitettäviä tietoturvasyötteitä. Mukautetuilla tietosyötteillä voidaan myös lisätä ennaltaehkäisevää tietosuojaa.

Kaspersky SafeStream II:n keskeiset edut:

  • Kohteiden kaappausta ei tarvita.

  • Mahdollistaa maksiminopeuksisen haittaohjelmaliikenteen tarkistuksen.

  • Viive on minimaalinen myös haittaohjelmahyökkäysten aikana.

  • Mahdollistaa laitteen alkuperäisten tietojenkäsittelyrutiinien käytön.

  • Takaa maksimaalisen suorituskyvyn kohteen koosta ja liikenteen määrästä riippumatta.

  • Optimaalinen käyttö pienissä ja suurissa verkkolaitteissa.

  • Toimintaa voidaan nopeuttaa laitteiston hahmosovitusmoduuleilla.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja, napsauta alla olevaa OTA YHTEYTTÄ -painiketta ja kerro haluavasi lisää tietoja Kaspersky SafeStream ll -tekniikasta. Edustajamme ottaa sinuun pian yhteyttä.