Siirry pääsisältöön

KASPERSKY ANTI-SPAM SDK

Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) on yhdistelmä uusimpia automatisoituja roskapostin estotekniikoita sekä asiantuntija-analyyseja. Se tarjoaa erinomaisen suojauksen roskapostia ja tietojenkalastelua vastaan sekä varmistaa välittömän reagoinnin uusiin roskapostihyökkäyksiin.
OTA YHTEYTTÄ

Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit 6.0

Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) on yhdistelmä uusimpia automatisoituja roskapostin estotekniikoita sekä asiantuntija-analyyseja. Se tarjoaa erinomaisen suojauksen roskapostia ja tietojenkalastelua vastaan sekä varmistaa välittömän reagoinnin uusiin roskapostihyökkäyksiin.

Kaspersky Anti-Spam SDK:n arkkitehtuurin joustavuuden, erinomaisen tarkkuuden ja vaikuttavan vakauden ansiosta siihen perustuvat ratkaisut täyttävät kaikenlaisten asiakkaiden vaatimukset, pk-yrityksistä suuryrityksiin ja palveluntarjoajiin.

Hybridirakenteen ansiosta Kaspersky Lab voi käyttää pilvipohjaisia tietoja ja tietojen jakelua sekä täydentää Kasperskyn roskapostin estomoduulissa käytettäviä edistyksellisiä suojaustekniikoita. Kaspersky Security Networkin satojen miljoonien käyttäjien ansiosta kaikki uudet roskapostiviestit merkitään roskaposteiksi sekunneissa ja vastaava allekirjoitus lisätään roskapostitietokantoihin seuraavassa päivityksessä. Tehokas, lukuisiin tunnistusmenetelmiin perustuva roskapostisuojamoduuli tuo pilvipohjaisuuteen älykkäitä ominaisuuksia ja takaa roskapostien ja tietojenkalasteluyritysten ylivertaisen tunnistustarkkuuden vain minimaalisella väärien hälytysten määrällä.

Kaspersky Anti-Spam SDK 6.0:n edut

Kasperskyn tiimi on ollut johtava teknologioiden lisensoija yli 19 vuoden ajan ja se on parantanut OEM- ja teknologiakumppaneidensa palvelunlaatua jokaisessa vaiheessa. Tiedämme, mikä on tärkeää kumppaneillemme:

Hyvä tunnistus ja vähäinen väärien osumien määrä

 • Tunnistustarkkuus 99,9+ % ja nolla väärää osumaa (vuoden 2015 VB-testin mukaan)
 • Ympärivuorokautinen asiantuntija-analyysi ja uusimmat roskapostin estotekniikat yhdessä pilvisuojauksen kanssa
 • Virus Bulletinin sertifioima (koskee versiota KAS SDK v.5)

Helppo integrointi

 • Kaiken kattava, valmis ohjelmistokehityspaketti (kirjastot, mallit, asiakirjat)
 • Kevyt ja joustava ohjelmointirajapinta takaa nopean integroinnin
 • Automaattisesti ladattavat ohjelmistopäivitykset

Kevyt ja tehokas moduuli

 • Hybridi: pilvessä ja asiakkaan tiloissa
 • Minimaalinen järjestelmän kuormitus
 • Uutta! IP-maine: täysin pilvipohjainen tekniikka varmistaa lähes kaikkien roskapostien tunnistuksen lähettäjän IP-osoitteen perusteella jo ennen kehittyneempien tunnistustekniikoiden käyttöä
 • Uutta! Tietojenkalastelua estävä heuristiikka parantaa kalastelun tunnistamista

Tekniset tiedot

 • Estää kaikenkieliset roskapostit
 • Kaikkia tavanomaisia ympäristöjä ja MTA-agentteja tuetaan, sisältää myös alkuperäisen 64-bittisen tuen
 • HTTP-palvelutila (asiakas/palvelin/arkkitehtuuri)
 • Usean uhan käsittely: satoja viestejä uhkaa kohden

Kattava tuki

 • Asiantunteva ympärivuorokautinen tekninen tuki
 • Nimetyt yritys- ja teknisistä asioista vastaavat henkilöt
 • Markkinointituki

Hybridi 3-in1-suojaus: Anti-Spam Labin verkko- ja itsenäiset tekniikat yhdessä pilvikomponenttien kanssa

Miksi kannattaa valita Kaspersky Anti-Spam SDK 6.0?

Pääset mukaan upeaan yritykseen

KAS SDK -käyttöönoton jälkeen tuotteesi sisältää maailmanlaajuisesti tunnetun ja johtavan brändin teknologioita. Autamme ja neuvomme jokaisessa vaiheessa, aina teknologian arvioimisesta sen integroimiseen saakka. Tarjoamme myös tukea koko tuotteen elinkaaren ajan (kuten asiakaspalvelua ja asemointia) ja apua uuteen versioon siirtymiseen. Ammattilaistiimi tukee ratkaisuasi. He haluavat sinun menestyvän ja antavat apua ja tukea aina niitä tarvittaessa. Kasperskyn roskapostitiimistä tulee oman tiimisi jatke!

Pienet kustannukset ilman piilokuluja

Teknologiamme on uskomattoman kustannustehokas. Lisenssimme ei kerrytä teknologian käytöstä tai tuesta mitään piilokuja. Tarjoamme lisenssin, johon sisältyy maksuton tuki ja joka auttaa pysymään ajan tasalla kaikista merkittävistä päivityksistä, julkaisuista ja uutisista.

Nopea ja laadukas

KAS SDK on alan nopeimpia roskapostisuojamoduuleita, joten se vastaa nykyisiin nopean sähköpostikäsittelyn vaatimuksiin. Autamme unohtamaan roskapostien olemassaolon ja keskittymään omaan ydinliiketoimintaasi.

Kertamääritys sekä x86- että x86-64-ympäristöille

Mitään koodivaihtoja ei tarvita kummankaan käyttöjärjestelmäversion suorittamiseen yhtenäisen monikäyttöympäristön ohjelmointirajapinnan ansiosta (sama SDK-ohjelmointirajapinta*nix- ja Windows-ympäristöille).

Nopea ja helppo integrointi

Helppokäyttöinen ja selkeä ohjelmointirajapinta ja koodimallit lyhentävät merkittävästi henkilöstön KAS SDK:n viestijärjestelmään integroimiseen kuluvaa aikaa. Tuotantoympäristöä ei tarvitse päivittää eikä tiimille tarvitse opettaa uusia ohjelmointikieliä, joten myöskään aikaa ei hukata.

Suojaa kaikenlaiselta roskapostilta

KAS SDK yhdistää tehokkaimman, ennakoivimman ja edistyksellisimmän roskapostiestomoduulin lukuisiin roskapostisuodattimiin ja -tasoihin kaikenlaisen roskapostin estämiseksi.

Joustava tekniikka ja pienet ylläpitokustannukset

Erinomainen päivitettävyys: uudet roskapostin suodatusmenetelmät voidaan toimittaa säännöllisissä päivityksissä ja ne voidaan ottaa käyttöön huomaamattomasti ja automaattisesti. Mitään ylimääräisiä toimia ei tarvita.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja, napsauta alla olevaa OTA YHTEYTTÄ -painiketta ja kerro haluavasi lisää tietoja Kaspersky Anti-Spam SDK -paketista. Edustajamme ottaa sinuun pian yhteyttä.