Siirry pääsisältöön

KASPERSKY SCAN ENGINE

Kaspersky Scan Engine on luokkansa paras uhkientunnistusratkaisu, jonka voi integroida miltei mihin tahansa sovellukseen.
OTA YHTEYTTÄ

Kaspersky Scan Engine

Kaspersky Scan Engine (KSE) suojaa kokonaisvaltaisesti verkkosovelluksia, välityspalvelimia, verkkotallennustilaa ja sähköpostiyhdyskäytäviä. Sen hallinta ja käyttöönotto sujuu helposti HTTP:n ja ICAP:n välityksellä erillispalveluna, skaalautuvana klusterina tai Docker-pohjaisena säilönä.

KSE käyttää uusimpia uhkientunnistustapoja, joilla se poistaa ja havaitsee erilaisia haittaohjelmia, kuten troijalaisia, tietojenkalastelu-uhkia, matoja sekä rootkit-, vakoilu- ja mainosohjelmia.

Käyttötilanteet

Sisäisten järjestelmien suojaus loppukäyttäjien lataamien tiedostojen aiheuttamilta uhkilta. KSE mahdollistaa latausten tarkistusmenettelyn upottamisen mihin tahansa tiedostojen toimitusketjun osaan loppukäyttäjältä asiakkaalle riippumatta siitä, missä tiedostosäilö sijaitsee – asiakkaan sisäisessä verkossa vai pilvessä.

Sisäisestä verkosta käytettävien URL-osoitteiden ja verkosta ladattavien kohteiden automaattinen tarkistus on mahdollista ICAP-protokollan kautta tapahtuvan välityspalvelinten, verkko-/postipalvelinten sekä vastaavien ratkaisujen integroinnin ansiosta. Uhkat estetään ja torjutaan heti, ne tulevat verkkosi alueelle.

Ominaisuuksiltaan monipuolisen REST-tyyppisen ohjelmointirajapinnan avulla voit helposti integroida Kaspersky Scan Enginen melkein mihin tahansa verkkosi ratkaisuun. Näin johtavat haittaohjelmientorjuntateknologiat voidaan ottaa käyttöön millä tahansa infrastruktuurisi tasolla.

Kaspersky Scan Enginen keskeiset toiminnot

Kaspersky Scan Engine voi toimia Windows- ja Linux-ympäristöissä kahdessa eri tilassa:

REST-tyyppinen palvelu, joka vastaanottaa HTTP-pyyntöjä asiakassovelluksilta, tarkistaa näissä pyynnöissä välitetyt kohteet ja lähettää HTTP-vastaukset sekä tarkistusten tulokset.

ICAP-palvelin, joka tarkistaa välityspalvelimen / verkkotallennustilan (NAS) / verkkosovelluksen palomuurin / NGFW:n / kaikkien muiden sellaisten ratkaisujen läpi kulkevan liikenteen, jotka viestivät ICAP-protokollaa käyttävällä ratkaisulla. Tämän integrointimallin avulla voidaan tarkistaa myös käyttäjien pyytämät URL-osoitteet, jolloin haitallinen sisältö tai kalastelu- tai mainosohjelmasisältö suodattuu pois.

Kaspersky Scan Engine on saatavana myös Linux Docker -säilönä (HTTP- ja ICAP-tilassa). Sen voi ottaa käyttöön yksittäisenä säilönä Docker Swarm-, Kubernetes- tai AWS EKS ‑ympäristöön ja mihin tahansa vastaavaan pilviympäristöön.

Kaspersky Scan Enginessä on myös verkkopohjainen graafinen käyttöliittymä, jossa on helppo konfiguroida tuotteen toiminta sekä tarkistaa sen palvelutapahtumat ja tarkistusten tulokset.

Avaintoiminnot

  • Kasperskyn palkittu haittaohjelmientorjuntatekniikka tarjoaa luokkansa parhaan haittaohjelmien tunnistuksen ja pystyy reagoimaan uhkiin välittömästi.
  • Perustuu massadataan: Kaspersky Security Network antaa tietoa tiedostojen ja verkkoresurssien maineesta ja varmistaa näin nopeamman ja entistä tarkemman havaitsemisen.
  • Suodattaa haitalliset, tietoja kalastelevat ja mainosohjelmien URL-osoitteet.
  • Muodontunnistuskomponentti mahdollistaa ylimääräisen suodatustason. Voit käyttää tätä komponenttia tietyn muotoisten tiedostojen tunnistamiseen ja ohittamiseen tarkistusprosessin aikana. Kymmeniä muotoja tuetaan, mukaan lukien suoritettavat, office- ja mediatiedostot ja arkistot.
  • Kaspersky Scan Engine voi toimia klusteritilassa: useita Kaspersky Scan Enginen instansseja voidaan ottaa käyttöön samassa verkossa, ja niitä voidaan hallita verkkokäyttöliittymän avulla.
  • TLS-protokollan kautta tapahtuvaa viestintää tuetaan, kun ratkaisua käytetään REST-tyyppisessä palvelutilassa.
  • HTTP-palvelun/-asiakkaan ja ICAP-palvelun lähdekoodit annetaan jakelupaketissa räätälöintiä varten.
  • Kattava dokumentaatio ja käyttöympäristöjen välinen API-tuki. Samanlaiset API:t Linux/UNIX- ja Windows-versioihin.

Tarkat kuvaukset tuotteiden ominaisuuksista saat Kaspersky Scan Engine -tietoarkista, jonka voit ladata napsauttamalla tästä.

Ympäristöjen integrointi

Kaspersky Scan Enginen voi integroida useisiin kolmansien osapuolten pilvitallennusratkaisuihin ja -tuotteisiin, joita ovat Amazon S3, Kubernetes/Docker, Nextcloud, ownCloud ja monet muut. Tuettujen alustojen luettelo kasvaa jatkuvasti.

Kubernetes ja Docker

Kaspersky Scan Engine voidaan toimittaa asiakkaille Docker-kuvina, joita voi tuoda ja käyttää Dockerin ja Kubernetesin kaltaisissa palveluissa. Jakelupaketti sisältää myös YAML-tiedostoja, joista on hyötyä käyttöönotossa.

Myös pilvipalvelut, kuten Amazon Web Services, tukevat Kaspersky Scan Enginen Docker-kuvien käyttöönottoa.

Voit pyytää Kaspersky Scan Enginen Docker-kuvia ottamalla yhteyttä Kasperskyyn alla olevalla palautelomakkeella.

Amazon S3

Kaspersky Scan Engine tukee Amazon S3 -pilvitallennustilan lukemista Kasperskyn kehittämän Amazon Lambda -toiminnon kautta.

Jos haluat pyytää tätä ratkaisua, ota yhteyttä Kasperskyyn alla olevan palautelomakkeen avulla.

Nextcloud

Kaspersky Scan Engine on nyt saatavana Nextcloud Hubin yrityskäyttäjille. Nextcloud Hub on yksi suosituimmista asiakkaan tiloihin asennettavista pilvipohjaisista sisällön yhteiskäyttöalustoista. Asiakkaiden pitää asentaa Nextcloud Antivirus -sovellus ja määrittää se käyttämään Kaspersky Scan Engineä, joka tarkastaa kaikki tiedostot, kun ne ladataan Nextcloud Hubiin.

Tarkan kuvauksen Kasperskyn ja Nextcloudin yhteisestä ratkaisusta, sekä asennusohjeet löydät napsauttamalla tätä.

Nextcloud Antivirus -sovellus löytyy napsauttamalla tästä.

ownCloud

Kaspersky Scan Engine on integroitu ownCloud Enterpriseen ICAP-protokollaa käyttäen. Jos haluat ryhtyä käyttämään Kasperskyn suojausta ownCloudissa, asiakkaiden on asennettava ownCloud Anti-Virus App, ostettava Kaspersky Scan Engine -käyttöoikeus ja otettava se käyttöön palvelimessa sekä määritettävä ownCloud Anti-Virus App toimimaan Kaspersky Scan Enginen kanssa. Ota yhteyttä ownCloud-tukeen, kun tarvitset Anti-Virus App ‑sovelluksen asennus- ja määritysohjeita.

Voit ladata ownCloud Anti-Virus App ‑sovelluksen napsauttamalla tästä.

F5 ASM

ICAP-tilassa toimiva Kaspersky Scan Engine tukee valmiiksi integrointia F5 ASM -ratkaisun kanssa.

Integroinnin asennusopas löytyy osoitteesta https://support.kaspersky.com/ScanEngine/2.1/en-US/221109.htm.

Rspamd

HTTPS-tilassa toimiva Kaspersky Scan Engine tukee valmiiksi integrointia Rspamd-ratkaisun kanssa.

Integroinnin asennusopas löytyy osoitteesta https://rspamd.com/doc/modules/antivirus.html.

Squid

ICAP-tilassa toimiva Kaspersky Scan Engine tukee valmiiksi integrointia Squid-ratkaisun kanssa.

Integroinnin asennusopas löytyy osoitteesta https://support.kaspersky.com/ScanEngine/2.1/en-US/179904.htm.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja, napsauta alla olevaa OTA YHTEYTTÄ -painiketta ja kerro haluavasi lisää tietoja Kaspersky Scan Engine -tekniikasta. Edustajamme ottaa sinuun pian yhteyttä. Voit myös pyytää Kaspersky Scan Enginen maksuttoman kokeiluversion napsauttamalla PYYDÄ KOKEILUVERSIO -painiketta.