Siirry pääsisältöön

KASPERSKY ANTI-VIRUS
SOFTWARE DEVELOPMENT
KIT

Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 sisältää kehityskirjastoja, joiden avulla Kasperskyn virustorjuntamoduuli voidaan integroida kolmansien osapuolten laitteistoihin tai ohjelmistoihin. Kaspersky Labin palkittu haittaohjelmien estotekniikka takaa SDK v.8:n ylivertaisen luotettavuuden ja monipuolisuuden.
OTA YHTEYTTÄ

Kaspersky Anti-Virus Software Development Kit

Kaspersky Anti-Virus Software Development Kit (KAV SDK) perustuu Kasperskyn virustorjuntamoduulin, jonka ansiosta se voi tarjota kattavan suojauksen lukuisia haittaohjelmia, kuten viruksia, troijalaisia, matoja, rootkit-tekniikoita ja vakoiluohjelmia, vastaan.

Kaspersky Anti-Virus SDK -pakettia voidaan käyttää moniin käyttötarkoituksiin, kuten:

  • Useiden tuotteiden ja palvelujen integroimiseen palveluntarjoajien palvelinkeskuksista ja operaattoreiden tietojenkäsittelyratkaisuista työpöytä- ja upotettuihin ympäristöihin.
  • Erityyppisiin sähköpostijärjestelmiin (kuten SendMail, Qmail, Postfix ja Exim) ja välityspalvelimiin (myös integrointi ICAP:n kautta) integroimiseen.

Kasperskyn virustorjuntamoduuli tarjoaa oletusarvoisesti kattavan suojauksen kaikenlaisia haittaohjelmia, kuten älypuhelinten ja tablettien haittaohjelmia, vastaan. Sitä voidaan käyttää erinomaisten edistyksellisen haittakoodisuojauksen ja MMS-suodatuksen sisältävien verkkoratkaisujen kehittämiseen.

Erillisen työpöydän virustorjunnan kehittäminen

Kaspersky Anti-Virus SDK on yhteensopiva yleisimpien käyttöjärjestelmien (kuten Microsoft Windowsin, FreeBSD:n ja Linuxin) ja laitteistoympäristöjen (kuten ARM:n) kanssa. Se tarjoaa erinomaista skaalautuvuutta ja sitä voidaan käyttää monien pienten, keskisuurten ja suurten yritysten tuotteissa sekä tilauspohjaisissa palveluissa.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja, napsauta alla olevaa OTA YHTEYTTÄ -painiketta ja kerro haluavasi lisää tietoja Kaspersky Anti-Virus SDK -paketista. Edustajamme ottaa sinuun pian yhteyttä.