Crypto-Exchange Security

Turvaa tapahtumat ja varat

Kryptopörssi on verkkoympäristö, jossa käyttäjät ostavat ja myyvät kryptovaluuttaa. Suurimpien kryptopörssien yhteenlaskettu kuukausittainen kaupankäynnin määrä on yli satoja miljardeja dollareita. Sitä kyberrikolliset eivät voi ohittaa. He kohdistavat usein hyökkäyksiä kryptopörsseihin, ja monet hyökkäyksistä onnistuvat. Esimerkiksi vuoden 2018 alkupuoliskolla vähintään neljästä hyökkäyksestä aiheutui yli 750 miljoonan dollarin menetykset.

Hakkerit eivät yleensä yritä käyttää hyväksi kryptovaluutoissa olevia haavoittuvuuksia, koska niitä on vaikea hakkeroida. Lisäksi he hyökkäävät harvoin suoraan lompakoihin. Useimmissa tapauksissa heitä kiinnostavat juuri kryptopörssit, koska ne ovat nykyisin keskitettyjä järjestelmiä, joissa on yksittäinen vikaantumispiste, ja haitalliset komentosarjat voidaan sisällyttää verkkoympäristöjen lähdekoodiin. Ne ovat myös alttiita 51 prosentin hyökkäyksille ja tietojenkalastelulle.

Opi hallitsemaan riskejä, jotka liittyvät kaupankäyntiohjelmiin sovelluksina ja kryptopörssien verkkotoimintoihin.


 • Kyberturvallisuushäiriöihin reagointi

  Suorita korjaukset, tiedonkeruu ja tietojen perusteellinen tutkinta. Kokeneet tietoturva-analyytikot ja tutkijat auttavat varmistamaan tietoturvapoikkeamien tehokkaan ratkaisemisen.

 • Kaupankäyntiympäristöjen kestävyys

  Saat lähdekoodin kattavan tarkistuksen, raportin ympäristössä havaituista haavoittuvuuksista ja suositukset niiden korjaamiseen. Lievennä tunkeutumisen ja tietoihin tai järjestelmiin kohdistuvien häiriöiden riskiä ratkaisemalla tietoturvaongelmat.

 • Kyberhygieniakoulutus

  Sekä muille kuin ammattilaisille että tekniselle henkilöstölle tarkoitettu vuorovaikutteinen verkkokoulutus kyberturvallisuusosaamisen parantamiseen. Näiden perustaitojen avulla kehittäjät ja ylläpitotiimi voi hallita uhkia entistä tehokkaammin.

 • Estä tietomurrot ja tunkeutumiset

  Suojaa käyttäjiä tileihin liittyviltä petoksilta suojaamalla tapahtumat ja todennus. Estä koodi-injektiot ja tietomurrot. Käytä penetraatiotestausta infrastruktuurin vahvuuden tarkistamiseen.

Käyttö

 • Sovellusten tietoturva-analyysi

  Turvalliset ja kestävät järjestelmät voivat perustua käännettyihin ohjelmointikieliin, joita ovat C++, C# ja Java, sekä verkkoteknologioihin. Kummankin avulla voi tuottaa erittäin tehokkaita ja turvallisia ohjelmia, mutta niissä voi myös olla hyödynnettäviä haavoittuvuuksia, jotka voidaan tunnistaa ja raportoida. Teemme täydellisen järjestelmäarvioinnin ja annamme suositukset uhkien käsittelyyn.

 • Häiriöihin reagointi

  Pienennä tietomurtojen tai hyökkäysten vaikutusta IT-ympäristöön. Voit pyytää asiantuntijoitamme suorittamaan tutkimuksia, etsimään ja eristämään vaarantuneet moduulit, estämään uhkien leviämisen ja tutkimaan tietoturvaloukkaukset. Tietojenkalastelun jatkuvien automaattisten analyysien ja kyberturvallisuuden asiantuntijoiden tuen avulla saat välittömät ilmoitukset, jotka auttavat sinua suojautumaan taloudellisilta ja mainetta koskevilta menetyksiltä.

 • Käyttäjätilien haltuunoton estäminen

  Tapahtumia ja verkkoon yhteydessä olevia lompakoita käsittelevät käyttäjät voivat joutua petoksen uhriksi. Sivun JavaScript-koodiin voidaan lisätä haitallisia komentosarjoja korvaamaan tapahtuman parametrit, hakkerit voivat saada käsiinsä käyttäjän yksityiset avaimet ja käyttäjien manipulointi ja tietojenkalastelu ovat edelleen tehokkaita keinoja. Näiden ja monien muiden uhkien takia on tärkeää, että käyttäjätilit suojataan. Tarjoamme suojausratkaisut verkko- ja mobiilikanaviin tilien turvallisuuden takaamiseksi.

24/7

Tietomurto?

Asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Hyödynnä Premium-tukipakettejamme tai ota yhteyttä asiantuntijapalveluihimme, jotta saat parhaan hyödyn Kaspersky-tuotteistasi.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Riskit

Heti projektin alkuvaiheista alkaen, kun hoidat PR-toimintaa ja markkinointia, arvioit keskeisiä välitavoitteita ja etsit strategisia kumppanuuksia, myös hyökkääjät keräävät samaan aikaan tietoja sinusta. Kohdistettuja hyökkäyksiä, kuten palvelunestohyökkäyksiä, voidaan käynnistää suunnittelu- ja beetatestausvaiheissa tai projektin maailmanlaajuisen käyttöönoton jälkeen. Joskus näitä hyökkäyksiä rahoittavat häikäilemättömät kilpailijat. Ennen tunkeutumista hakkerit tutkivat ympäristön tekniset ja suunnitteluheikkoudet perusteellisesti. Useimmissa tapauksissa tässä keskitytään verkkotasoon, koska se voi olla epävakaa ja suojaamaton. Beetatestaajina, kumppaneina tai kehitystiimeinä esiintyvät huijarit voivat pyrkiä saamaan käyttöoikeudet projektin ympäristöön. He käyttävät käyttöoikeuksiaan virheiden etsimiseen ja niiden hyödyntämiseen.

 • Scan

  Projektitiimiin kohdistuvat haittaohjelmat, tietojenkalastelu tai käyttäjien manipulointi.

 • Scan

  Kohdistetuilla hyökkäyksillä pyritään tunkeutumaan projektin lähdekoodiin ja lisäämään siihen haittakoodia.

 • Scan

  Asiakkaiden lompakoista voidaan varastaa salaiset avaimet.

 • Scan

  Pyrkimykset päästä sisään ja lisätä takaportti tai varastaa kirjautumistiedot etäkäyttöä varten.

 • Scan

  Kolmansien osapuolten, kuten beetatestaajiksi tekeytyvien huijarien, tekemät hyökkäykset.

 • Scan

  Kryptovaluuttaohjelmissa voi olla haittakoodia.