Siirry pääsisältöön

Aloita perustason pakettimme maksuto 30 päivän kokeilu


Kaspersky Standard
Antivirus
30 päivää maksutta
Vakiosuojausratkaisumme sisältää parhaan kybersuojausmoottorin viruksia, haittaohjelmia ja kiristysohjelmia vastaan. Lisäksi siinä on laitteidesi toimintaa nopeuttavia ja sujuvoittavia suorituskykytyökaluja, jotka poistavat turhia ohjelmistoja ja pitävät sovellukset ajan tasalla.

Miten se toimii?

Tänään
Maksuton 30 päivän ajan
10.06.2024
Lähetämme muistutuksen 7 päivää ennen kokeilujakson päättymistä
17.06.2024

Näin kokeilutilaus toimii

Maksuton kokeilujakso kestää 30 päivää. Lähetämme muistutuksen 7 päivää ennen kokeilujakson päättymistä. Jos et peruuta tilaustasi kokeilujakson aikana, maksullinen vuositilaus alkaa.

Kun kokeilujakso päättyy, sinulta veloitetaan erityinen 12 kuukauden tutustumishinta. Kunkin seuraavan vuositilausjakson loppupuolella sinulta veloitetaan normaali vuosittainen uusimishinta. Ilmoitamme tulevasta automaattisesta uusimisesta sähköpostitse. Yritämme veloitusta 15 päivää ennen vuositilausjakson päättymistä, jotta suojaus ei pääse keskeytymään. Jokaisen seuraavan tilausjakson tilaus uusitaan automaattisesti edeltävän tilausjakson päättyessä, kunnes peruutat tilauksen.

Uusimishinnat voivat muuttua. Ilmoitamme sinulle tilauksesi uusimihinnasta sähköpostitse ennen uusimispäivää. Huomaa, että seuraavan uusimispäiväsi aikaan voi olla saatavana verkkoalennuksia ja -tarjouksia, jotka eivät koske sinua.

Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen automaattisen uusimisen.

Jos teet peruutuksen, suojaus toimii täysimääräisesti maksetun jakson päättymiseen saakka. Tämän päivämäärän jälkeen tilauksesi päättyy, eikä tulevia jaksoja veloiteta.

Voit peruuttaa tilauksesi automaattisen uusimisen My Kaspersky -tilin kautta. Peruuttaminen:

  • Kirjaudu sisään osoitteessa my.kaspersky.com/fi
  • Siirry Tilaus-sivulle
  • Valitse Tilauksen hallinta
  • Valitse Peruuta tilaus ja vahvista peruutus noudattamalla ohjeita

Voit myös peruuttaa automaattisen uusimisen ottamalla yhteyttä Kasperskyn asiakastukeen.

Jos seuraava tilausjakso on jo veloitettu, voit pyytää täyttä hyvitystä uusintamaksusta 30 päivän kuluessa laskutuspäivästä.

Jos haluat pyytää hyvitystä, ota yhteyttä Kasperskyn asiakastukeen.