Kaspersky Linux Mail Server Security

Linux-pohjaisten sähköpostijärjestelmien kanssa yhteensopiva Kaspersky Security for Linux Mail Server on joustava ja helposti hallittava suojaussovellus, joka sisältää pilvipohjaisia tekniikoita.

Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server tarjoaa seuraavan sukupolven suojauksen tunnetuilta ja tuntemattomilta sähköpostiuhilta, kuten roskapostilta, tietojenkalastelulta ja haitallisilta liitteiltä. Ratkaisu käyttää monitasoista koneoppimiseen perustuvaa suojausta, kuten monimenetelmäistä heuristiikkaa, testiympäristöjä sekä sähköpostien ja liitteiden mainejärjestelmää, minkä vuoksi vääriä osumia on erittäin vähän.

 • Monitasoiset haittaohjelmien torjuntaominaisuudet

  • Parannettu! Edistynyt virustorjuntamoduuli käyttää Kaspersky Security Networkin pilvipalveluja

   Kaspersky Security for Linux Mail Server sisältää Kaspersky Labin palkitun haittaohjelmien torjuntamoduulin uusimman version. Se saa myös reaaliaikaisia tietoja pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network (KSN) -palvelusta. Voit siis hyödyntää Linux-postipalvelimen virustorjuntaratkaisua, joka tunnistaa ja poistaa entistä paremmin saapuvien sähköpostien haitallisia liitteitä, kuten hyökkäyksiä sekä tuntemattomia ja edistyksellisiä haittaohjelmia.

  • Uutta! Haitallisten URL-osoitteiden suodatus – pilvipohjaisesti Kaspersky Security Networkin kautta

   Kasperskyn haitallisten URL-osoitteiden suodatus estää pilvipohjaisten, reaaliaikaisten päivitysten avulla sähköpostit, jotka sisältävät linkkejä viruksia sisältäville sivustoille tai haitallisiin tiedostoihin.

  • Haitallisten makrojen / ActiveX-komponenttien tunnistus Office-tiedostoissa

   Haitallisten komentosarjojen upottaminen Office-tiedostoihin on yleisesti käytetty tekniikka erittäin vaarallisissa haittaohjelmissa, kuten ExPetr, Petya ja NotPetya. Kaspersky Labin uuden sukupolven haittaohjelmien torjunta antaa tehokkaan suojan kyseisiä uhkia vastaan.

  Roskapostin esto ja sisällön suodatus

  • Parannettu! Roskapostisuojamoduuli

   Kasperskyn roskapostisuojamoduulissa on kaksi tehokasta tekniikkaa:

   EASUS (Enforced Anti-Spam Updates Service), joka tekee päivitykset reaaliaikaisesti push-tekniikalla suoraan pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network -palvelusta. EASUS pienentää päivitysajan 20 minuutista alle 1 minuuttiin ja suojaa näin roskapostin nollapäivähaavoittuvuuksilta ja roskapostiepidemioilta.

   Pilvipohjainen Reputation Filtering -tekniikka arvioi epäilyttäviä sähköposteja, asettaa ne karanteeniin ja tarkistaa ne uudelleen, kun päivitettyjä tietoja on saatavilla. Tämä auttaa suojautumaan tuntemattomilta roskaposteilta ja myös vähentää väärien osumien määrää.

  • Uutta! Pilvipohjainen tietojenkalastelun esto

   Kasperskyn uusi tietojenkalastelun estomoduuli saa reaaliaikaisia päivityksiä pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network -palvelusta, mikä parantaa tietojenkalastelusivustojen linkkejä sisältävien sähköpostien tunnistamista ja estämistä.

  • Uutta! Massapostien tunnistaminen

   Voit määrittää helposti käytäntöjä, jotka estävät ei-toivottujen massapostien lähettämisen loppukäyttäjille.

  • Uutta! Roskapostikaranteeni

   Epäilyttävät viestit asetetaan verkkokäyttöliittymässä hallittavaan roskapostikaranteeniin. Nämä viestit voidaan tarkistaa myöhemmin uudelleen.

  • Uutta! Roskapostiluokitus

   MS Exchangea käyttävät organisaatiot voivat nyt käyttää roskapostiluokitusta (SCL), jonka avulla käyttäjät voivat määrittää viesteille toimenpiteitä SCL-raja-arvojen mukaan.

  • Parannettu merkkien tuki

   Sähköpostiosoitteissa voidaan käyttää kansainvälisiä (muita kuin latinalaisia) merkkejä.

  • Uutta! Unicode-toimialuehuijausten tunnistaminen

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server tunnistaa nyt viestit, jotka sisältävät Unicode-huijauksen. Tässä huijauksessa käytetään symboleja, jotka muistuttavat ulkonäöltään oikeissa sähköposti- ja URL-osoitteissa käytettäviä merkkejä.

  • Uutta! Monitasoinen arkiston suojaus

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server tunnistaa ja estää nyt tietyn tyyppiset arkistoissa ja yhdistelmäobjekteissa sijaitsevat tiedostot. Tällä tavoin tunnistaminen tapahtuukin huijareiden yleisesti käyttämissä monitasoisissa arkistoissa.

  Integrointituki

  • Suosittujen MTA-agenttien, kuten Postfix, Sendmail, Exim ja qmail, integrointi

   Voit valita integrointitavan MTA (Mail Transfer Agent) -agentin mukaan, joten integroinnin voi tehdä joko laajennuksena tai Milter-ohjelmointirajapintana.

  • Tiedostojen virustarkistus komentorivillä

   Kaspersky Anti-Virus On-Demand Scannerin avulla voit tarvittaessa tarkistaa kohteita, kuten hakemistoja sekä tavallisia tiedostoja ja laitteita, esimerkiksi kiintolevyjä, muistitikkuja ja DVD-levyjä.

  • AMaViS (A Mail Virus Scanner)

   Kaspersky Security for Linux Mail Server tukee integrointia Linux-sähköpostijärjestelmän kanssa tehokkaan AMaViS-käyttöliittymän avulla.

  • Uutta! Kaspersky Anti Targeted Attack Platform -integrointi

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server ja KATA (Kaspersky Anti Targeted Attack Platform) voidaan integroida. Sovellus lähettää integroinnin jälkeen viestin kopiot tarkistettavaksi KATA-ympäristöön. Sovellus voi sitten KATA-tarkistuksen tulosten perusteella estää yksittäiset viestit.

   Epäilyttävät viestit asetetaan verkkoliittymästä hallittavaan KATA-karanteeniin.

  • Uutta! Kaspersky Private Security Network -integrointi

   Jos organisaatio ei voi osallistua KSN (Kaspersky Security Network) -verkostoon, Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server voi nyt integroida KPSN (Kaspersky Private Security Network) -verkon.

   KPSN-integroinnin jälkeen sovellus voi käyttää KSN-mainetietokantoja paikallisesti ja hyödyntää uusimpia, maailmanlaajuisia uhkatietoja lähettämättä mitään tietoja organisaation ulkopuolelle.

  Valvontatiedot yhdellä silmäyksellä ja joustava raportointi

  • Uutta! Kaspersky Security Center -integrointi

   Kasperskyn helppokäyttöinen hallintakonsoli, Kaspersky Security Center, mahdollistaa kaikkien Linux-postipalvelimien, myös klustereiden, tietoturvan valvomisen yhdestä konsolista. Jos tietoturvahäiriö ilmenee, järjestelmänvalvoja saa automaattisesti tiedon viallisesta palvelimesta ja ongelman aiheuttajasta.

  • Uutta! Tukikeskustoiminnon tuki

   Tukikeskuksen asiantuntijat voivat käsitellä käyttäjän varmuuskopioita sekä henkilökohtaisia esto- ja hyväksyntäluetteloita tavanomaisen verkkokäyttöliittymän kautta järjestelmänvalvojia ja loppukäyttäjiä häiritsemättä.

  • Parannettu! Raporttinäkymät

   Verkkoraporttinäkymä näyttää yhdellä silmäyksellä tila- ja valvontatiedot, kuten tiedot viimeksi löydetyistä haittaohjelmista.

  • Täysi SNMP (Simple Network Management Protocol) -tuki

   SNMP-tuki mahdollistaa kaikenlaisten tapahtumien valvomisen SNMP-tapahtumien ja -kohdistusten avulla.

  • Verkko- ja CLI-hallinta

   Sovelluksia voidaan hallita verkkokonsolilla tai komentorivillä (CLI).

  • Tarkat ja joustavat PDF-raportit

   Tietoturvaa ja käytäntöjä voidaan valvoa ja analysoida mukautettavien raporttien avulla.

  • Ilmoitusjärjestelmä

   Järjestelmänvalvojat ja tiedoston omistajat saavat tiedon käytäntöjen rikkomistapauksista, jolloin tapauksiin voidaan puuttua heti.

  • ksityiskohtaiset lokit

   Kaikki tuotteen toimintojen yksityiskohtaiset tiedot tallennetaan automaattisesti, mikä auttaa ongelman syyn tunnistamisessa.

  • Uutta! Laajennetut tukikeskusominaisuudet

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Serverin toiminnasta voidaan luoda tietoarkisto Kaspersky Labin tekniselle tuelle lähetettäväksi.

   Hyväksytyt tukikeskustilin käyttäjät voivat käyttää sovelluksen suorituskykyraportteja.

  • Uutta! Laajennetut ilmoitukset

   Käyttäjille voidaan ajoittaa ja määrittää ilmoituksia tarkistettujen viestien tuloksista. Ilmoituksissa on luettelo varmuuskopion uusimmista viesteistä.

  • Uutta! SIEM-integrointi

   SIEM-järjestelmissä lokit voidaan luoda CEF (Common Event Format) -muodossa, mikä parantaa käsitystä yrityksen sähköpostitapahtumien tietoturvasta.

  Helppo asennus ja ylläpito

  • Yksinkertainen asennus

   Kaspersky Security for Linux Mail Server toimitetaan käyttöjärjestelmäkohtaisina asennuspaketteina. Erityinen asennuksen jälkeinen komentosarja tekee sovelluksen käyttöönotosta ja käytössä olevaan sähköpostijärjestelmään integroimisesta helppoa.

  • Active Directory- ja OpenLDAP-integrointi

   Integrointi auttaa sääntöjen ja käytäntöjen määrityksessä. Kaspersky Security for Linux Mail Serverin ja LDAP-palvelimen välinen tiedonsiirto voidaan salata TLS- tai SSL-salauksella.

  • Monipuoliset sähköpostiliikenteen hallintasäännöt

   Kaspersky mahdollistaa ryhmäpohjaisten tarkistuskäytäntöjen ja -sääntöjen helpon käyttöönoton.

  • IPv6-tuki

   Internetosoitteille voidaan käyttää IPv6-nimeämistä, kun liikennesääntöjä luodaan.

  • Skaalautuva arkkitehtuuri

   Koko järjestelmä voidaan siirtää helposti testipalvelimesta tuotantoympäristöön, joten järjestelmä voidaan testata perusteellisesti ennen sen käyttöönottoa.

  • Yksinkertainen päivitys

   Virustorjunta-, roskapostisuojaus- ja tietojenkalastelun estomoduuleita voidaan päivittää manuaalisesti, mutta niille voidaan lisäksi määrittää täysin automaattiset päivityssäännöt.

  Lisensoinnin ja tilausten hallinta

  • Uutta! Laajennetut sovellusten lisensointiominaisuudet

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server voidaan ottaa käyttöön aktivointikoodilla. Tuote voidaan lisensoida myös tilauksella.

  • Parempi tunnistus parantaa käyttäjän tuottavuutta

   Kaspersky Labin Linux-postipalvelimen tietoturvaratkaisussa on edistyksellisiä roskapostin tunnistustekniikoita, jotka auttavat minimoimaan sähköpostijärjestelmään pääsevien roskapostiviestien määrän. Näin käyttäjille aiheutuu vähemmän häiriöitä ja keskeytyksiä.

   Kaspersky Security for Linux Mail Server tuottaa erittäin vähän vääriä osumia. Se suojaa sähköpostijärjestelmän kattavasti aiheuttamatta vaivaa ja keskeytyksiä, joita lukuisten vaarattomien sähköpostien virheellinen tunnistaminen roskaposteiksi ja niiden karanteeniin asettaminen aiheuttavat.

  • Parannettu pilvipohjainen suojaus roskaposteilta ja tietojenkalastelulta

   Kaspersky Security for Linux Mail Serverissä on EASUS (Enforced Anti-Spam Updates Service) -palvelu, joka pienentää sähköpostijärjestelmän altistumisaikaa uusille roskapostihyökkäyksille. KSN (Kaspersky Security Network ) -integrointi varmistaa, että sähköpostijärjestelmä saa reaaliaikaisia tietoja uusista roskaposteista heti, kun niitä on saatavilla Kasperskyn pilvipohjaisessa tietokannassa.

   Lisäksi Kasperskyn pilvipohjainen Reputation Filtering -tekniikka tunnistaa mahdollisen roskapostin kehittyneen sisältöanalyysitoiminnon avulla. Se myös "vertailee muistiinpanoja" muiden käyttäjien kanssa käyttämällä pilvipohjaisia ominaisuuksia. Tämän ansiosta käyttäjä voi hyödyntää Linux-postipalvelimen tietoturvaratkaisua, joka käsittelee viestejä viiveettä, vähentää vääriä osumia entisestään sekä parantaa kokonaistunnistustarkkuutta.

   Kasperskyn uusin tietojenkalastelun estomoduuli saa myös reaaliaikaisia päivityksiä pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network -palvelusta. Tämä parantaa tunnistusta ja suojaa yrityksen sähköpostijärjestelmää sekä käyttäjiä tietojenkalastelusivustojen linkkejä sisältäviltä sähköposteilta.

  • Tehokas haittaohjelmien torjuntamoduuli ja hyökkäyksien tunnistus

   Uusin virustorjuntamoduuli parantaa Kaspersky Security for Linux Mail Serverin tunnistustarkkuutta ja nopeuttaa tarkistuksia. Se tarjoaa Linux-postipalvelimen virustorjuntaominaisuudet, jotka tunnistavat epäilyttävät sähköpostiliitteet nopeasti ja tarkasti.

  • Tehokas suorituskyky

   Kaspersky Security for Linux Mail Server on tehokas sovellus, joka ei vaikuta järjestelmien suorituskykyyn merkittävästi. Tämä parantaa yrityksen tehokkuutta.

  • Helppo käyttöönotto ja hallinta säästävät aikaa ja rahaa

   Tehokkaat sähköpostiliikenteen säännöt sekä OpenLDAP- ja Active Directory -tuki auttavat yrityksen käytäntöjen käyttöönottamisessa. Käyttäjät voivat myös määrittää itse henkilökohtaiset esto- ja hyväksyntäluettelonsa sekä hallita omia karanteenikohteitaan. Tämä vähentää tukikeskuspalvelujen tarvetta.

   Kaspersky Security for Linux Mail Serverin raportointi- ja valvontaominaisuudet voidaan integroida nykyiseen SNMP-valvontajärjestelmään tai sovellusta voidaan hallita Kaspersky Security Centerin, eli Kasperskyn helppokäyttöisen hallintakonsolin, avulla.

  • Integrointi helpottaa käyttöä

   Kaspersky Security for Linux Mail Server voidaan integroida suosituimpiin Linux-pohjaisiin MTA (Mail Transfer Agents) -agentteihin, kuten Postfixiin, Sendmailiin, Eximiin, qmailiin. Sovellus voidaan integroida myös Linux-pohjaisiin AMaViSia käyttäviin sähköpostijärjestelmiin, joten päivitys avoimen lähdekoodin virustorjuntaohjelmistosta Kaspersky Security for Linux Mail Serverin tarjoamaan kattavaan suojaukseen on helppoa. Sovellus tukee myös IPv6-protokollaa.

  • Tuetut ympäristöt

   Sovellusta voidaan käyttää suojattuna sähköpostin yhdyskäytävänä (MTA:n kanssa). Se tarjoaa Linux-postipalvelimille suojauksen viruksia, roskapostia ja tietojenkalastelua vastaan.

  • Laitteiston vähimmäisvaatimukset

   • Suoritin vähintään Intel® Xeon 3040 tai Core 2 Duo 1,86 GHz
   • 2 Gt RAM-muistia
   • Vähintään 4 Gt vapaata muistia vaihtoa varten
   • 4 Gt vapaata kiintolevytilaa sovelluksen asennusta sekä tilapäistiedostojen ja lokitiedostojen tallentamista varten
  • Ohjelmistovaatimukset

   Jokin seuraavista 64-bittisistä käyttöjärjestelmistä:

   • Red Hat Enterprise Linux 7.3 Server
   • SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2
   • CentOS-6.9
   • CentOS-7.3
   • Ubuntu Server 14.04.2 LTS
   • Ubuntu Server 16.04 LTS
   • Debian GNU / Linux 8.8, 9.0
   • FreeBSD 11

   Seuraavien 64-bittisten käyttöjärjestelmien 32-bittisten kirjastojen käytettävyys:

   • ia32-libs: Debian ja Ubuntu
   • libgcc.i686, glibc.i686: RHEL ja CentOS
   • libgcc-32bit, glibc-32bit: SUSE
   • lib32: FreeBSD 64bit
   • compat9x: FreeBSD 11

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server edellyttää Perl 5 -ohjelmointikielen versiota 5.8.5 tai uudempaa.

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server voidaan integroida seuraaviin sähköpostipalvelimiin:

   • exim-4.86 tai uudempi
   • postfix-2.6 tai uudempi
   • sendmail-8.14 tai uudempi
   • qmail-1.03 tai uudempi

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server -verkkokäyttöliittymän käyttö edellyttää, että tietokoneeseen on asennettu jokin seuraavista selaimista:

   • Mozilla Firefox 53 tai uudempi
   • Microsoft Internet Explorer 11 tai uudempi
   • Google Chrome 58 tai uudempi

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server -verkkokäyttöliittymän käyttö edellyttää, että verkkokäyttöliittymää isännöivään tietokoneeseen on asennettu Apache 2.4 -verkkopalvelin.

KUULUU TUOTEVALIKOIMAAN

  Etkö ole varma, mikä suojausratkaisu sopii yrityksellesi parhaiten?

  Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

  HYVÄKSY JA SULJE