Siirry pääsisältöön

KasperskyLinux Mail Server Security

Linux-pohjaisten sähköpostijärjestelmien kanssa yhteensopiva Kaspersky Security for Linux Mail Server on joustava ja helposti hallittava suojaussovellus, joka sisältää pilvipohjaisia tekniikoita.

Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server tarjoaa seuraavan sukupolven suojauksen tunnetuilta ja tuntemattomilta sähköpostiuhilta, kuten roskapostilta, tietojenkalastelulta ja haitallisilta liitteiltä. Ratkaisu käyttää monitasoista koneoppimiseen perustuvaa suojausta, kuten monimenetelmäistä heuristiikkaa, testiympäristöjä sekä sähköpostien ja liitteiden mainejärjestelmää, minkä vuoksi vääriä osumia on erittäin vähän.

 • Monitasoiset haittaohjelmien torjuntaominaisuudet

  • Parannettu! Edistynyt virustorjuntamoduuli käyttää Kaspersky Security Networkin pilvipalveluja

   Kaspersky Security for Linux Mail Server sisältää Kaspersky Labin palkitun haittaohjelmien torjuntamoduulin uusimman version. Se saa myös reaaliaikaisia tietoja pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network (KSN) -palvelusta. Voit siis hyödyntää Linux-postipalvelimen virustorjuntaratkaisua, joka tunnistaa ja poistaa entistä paremmin saapuvien sähköpostien haitallisia liitteitä, kuten hyökkäyksiä sekä tuntemattomia ja edistyksellisiä haittaohjelmia.

  • Uutta! Haitallisten URL-osoitteiden suodatus – pilvipohjaisesti Kaspersky Security Networkin kautta

   Kasperskyn haitallisten URL-osoitteiden suodatus estää pilvipohjaisten, reaaliaikaisten päivitysten avulla sähköpostit, jotka sisältävät linkkejä viruksia sisältäville sivustoille tai haitallisiin tiedostoihin.

  • Haitallisten makrojen / ActiveX-komponenttien tunnistus Office-tiedostoissa

   Haitallisten komentosarjojen upottaminen Office-tiedostoihin on yleisesti käytetty tekniikka erittäin vaarallisissa haittaohjelmissa, kuten ExPetr, Petya ja NotPetya. Kaspersky Labin uuden sukupolven haittaohjelmien torjunta antaa tehokkaan suojan kyseisiä uhkia vastaan.

  Roskapostin esto ja sisällön suodatus

  • Parannettu! Roskapostisuojamoduuli

   Kasperskyn roskapostisuojamoduulissa on kaksi tehokasta tekniikkaa:

   EASUS (Enforced Anti-Spam Updates Service), joka tekee päivitykset reaaliaikaisesti push-tekniikalla suoraan pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network -palvelusta. EASUS pienentää päivitysajan 20 minuutista alle 1 minuuttiin ja suojaa näin roskapostin nollapäivähaavoittuvuuksilta ja roskapostiepidemioilta.

   Pilvipohjainen Reputation Filtering -tekniikka arvioi epäilyttäviä sähköposteja, asettaa ne karanteeniin ja tarkistaa ne uudelleen, kun päivitettyjä tietoja on saatavilla. Tämä auttaa suojautumaan tuntemattomilta roskaposteilta ja myös vähentää väärien osumien määrää.

  • Uutta! Pilvipohjainen tietojenkalastelun esto

   Kasperskyn uusi tietojenkalastelun estomoduuli saa reaaliaikaisia päivityksiä pilvipohjaisesta Kaspersky Security Network -palvelusta, mikä parantaa tietojenkalastelusivustojen linkkejä sisältävien sähköpostien tunnistamista ja estämistä.

  • Uutta! Massapostien tunnistaminen

   Voit määrittää helposti käytäntöjä, jotka estävät ei-toivottujen massapostien lähettämisen loppukäyttäjille.

  • Uutta! Roskapostikaranteeni

   Epäilyttävät viestit asetetaan verkkokäyttöliittymässä hallittavaan roskapostikaranteeniin. Nämä viestit voidaan tarkistaa myöhemmin uudelleen.

  • Uutta! Roskapostiluokitus

   MS Exchangea käyttävät organisaatiot voivat nyt käyttää roskapostiluokitusta (SCL), jonka avulla käyttäjät voivat määrittää viesteille toimenpiteitä SCL-raja-arvojen mukaan.

  • Parannettu merkkien tuki

   Sähköpostiosoitteissa voidaan käyttää kansainvälisiä (muita kuin latinalaisia) merkkejä.

  • Uutta! Unicode-toimialuehuijausten tunnistaminen

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server tunnistaa nyt viestit, jotka sisältävät Unicode-huijauksen. Tässä huijauksessa käytetään symboleja, jotka muistuttavat ulkonäöltään oikeissa sähköposti- ja URL-osoitteissa käytettäviä merkkejä.

  • Uutta! Monitasoinen arkiston suojaus

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server tunnistaa ja estää nyt tietyn tyyppiset arkistoissa ja yhdistelmäobjekteissa sijaitsevat tiedostot. Tällä tavoin tunnistaminen tapahtuukin huijareiden yleisesti käyttämissä monitasoisissa arkistoissa.

  Integrointituki

  • Suosittujen MTA-agenttien, kuten Postfix, Sendmail, Exim ja qmail, integrointi

   Voit valita integrointitavan MTA (Mail Transfer Agent) -agentin mukaan, joten integroinnin voi tehdä joko laajennuksena tai Milter-ohjelmointirajapintana.

  • Tiedostojen virustarkistus komentorivillä

   Kaspersky Anti-Virus On-Demand Scannerin avulla voit tarvittaessa tarkistaa kohteita, kuten hakemistoja sekä tavallisia tiedostoja ja laitteita, esimerkiksi kiintolevyjä, muistitikkuja ja DVD-levyjä.

  • AMaViS (A Mail Virus Scanner)

   Kaspersky Security for Linux Mail Server tukee integrointia Linux-sähköpostijärjestelmän kanssa tehokkaan AMaViS-käyttöliittymän avulla.

  • Uutta! Kaspersky Anti Targeted Attack Platform -integrointi

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server ja KATA (Kaspersky Anti Targeted Attack Platform) voidaan integroida. Sovellus lähettää integroinnin jälkeen viestin kopiot tarkistettavaksi KATA-ympäristöön. Sovellus voi sitten KATA-tarkistuksen tulosten perusteella estää yksittäiset viestit.

   Epäilyttävät viestit asetetaan verkkoliittymästä hallittavaan KATA-karanteeniin.

  • Uutta! Kaspersky Private Security Network -integrointi

   Jos organisaatio ei voi osallistua KSN (Kaspersky Security Network) -verkostoon, Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server voi nyt integroida KPSN (Kaspersky Private Security Network) -verkon.

   KPSN-integroinnin jälkeen sovellus voi käyttää KSN-mainetietokantoja paikallisesti ja hyödyntää uusimpia, maailmanlaajuisia uhkatietoja lähettämättä mitään tietoja organisaation ulkopuolelle.

  Valvontatiedot yhdellä silmäyksellä ja joustava raportointi

  • Uutta! Kaspersky Security Center -integrointi

   Kasperskyn helppokäyttöinen hallintakonsoli, Kaspersky Security Center, mahdollistaa kaikkien Linux-postipalvelimien, myös klustereiden, tietoturvan valvomisen yhdestä konsolista. Jos tietoturvahäiriö ilmenee, järjestelmänvalvoja saa automaattisesti tiedon viallisesta palvelimesta ja ongelman aiheuttajasta.

  • Uutta! Tukikeskustoiminnon tuki

   Tukikeskuksen asiantuntijat voivat käsitellä käyttäjän varmuuskopioita sekä henkilökohtaisia kumottujen/sallittujen luetteloita tavanomaisen verkkokäyttöliittymän kautta järjestelmänvalvojia ja loppukäyttäjiä häiritsemättä.

  • Parannettu! Raporttinäkymät

   Verkkoraporttinäkymä näyttää yhdellä silmäyksellä tila- ja valvontatiedot, kuten tiedot viimeksi löydetyistä haittaohjelmista.

  • Täysi SNMP (Simple Network Management Protocol) -tuki

   SNMP-tuki mahdollistaa kaikenlaisten tapahtumien valvomisen SNMP-tapahtumien ja -kohdistusten avulla.

  • Verkko- ja CLI-hallinta

   Sovelluksia voidaan hallita verkkokonsolilla tai komentorivillä (CLI).

  • Tarkat ja joustavat PDF-raportit

   Tietoturvaa ja käytäntöjä voidaan valvoa ja analysoida mukautettavien raporttien avulla.

  • Ilmoitusjärjestelmä

   Järjestelmänvalvojat ja tiedoston omistajat saavat tiedon käytäntöjen rikkomistapauksista, jolloin tapauksiin voidaan puuttua heti.

  • ksityiskohtaiset lokit

   Kaikki tuotteen toimintojen yksityiskohtaiset tiedot tallennetaan automaattisesti, mikä auttaa ongelman syyn tunnistamisessa.

  • Uutta! Laajennetut tukikeskusominaisuudet

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Serverin toiminnasta voidaan luoda tietoarkisto Kaspersky Labin tekniselle tuelle lähetettäväksi.

   Hyväksytyt tukikeskustilin käyttäjät voivat käyttää sovelluksen suorituskykyraportteja.

  • Uutta! Laajennetut ilmoitukset

   Käyttäjille voidaan ajoittaa ja määrittää ilmoituksia tarkistettujen viestien tuloksista. Ilmoituksissa on luettelo varmuuskopion uusimmista viesteistä.

  • Uutta! SIEM-integrointi

   SIEM-järjestelmissä lokit voidaan luoda CEF (Common Event Format) -muodossa, mikä parantaa käsitystä yrityksen sähköpostitapahtumien tietoturvasta.

  Helppo asennus ja ylläpito

  • Yksinkertainen asennus

   Kaspersky Security for Linux Mail Server toimitetaan käyttöjärjestelmäkohtaisina asennuspaketteina. Erityinen asennuksen jälkeinen komentosarja tekee sovelluksen käyttöönotosta ja käytössä olevaan sähköpostijärjestelmään integroimisesta helppoa.

  • Active Directory- ja OpenLDAP-integrointi

   Integrointi auttaa sääntöjen ja käytäntöjen määrityksessä. Kaspersky Security for Linux Mail Serverin ja LDAP-palvelimen välinen tiedonsiirto voidaan salata TLS- tai SSL-salauksella.

  • Monipuoliset sähköpostiliikenteen hallintasäännöt

   Kaspersky mahdollistaa ryhmäpohjaisten tarkistuskäytäntöjen ja -sääntöjen helpon käyttöönoton.

  • IPv6-tuki

   Internetosoitteille voidaan käyttää IPv6-nimeämistä, kun liikennesääntöjä luodaan.

  • Skaalautuva arkkitehtuuri

   Koko järjestelmä voidaan siirtää helposti testipalvelimesta tuotantoympäristöön, joten järjestelmä voidaan testata perusteellisesti ennen sen käyttöönottoa.

  • Yksinkertainen päivitys

   Virustorjunta-, roskapostisuojaus- ja tietojenkalastelun estomoduuleita voidaan päivittää manuaalisesti, mutta niille voidaan lisäksi määrittää täysin automaattiset päivityssäännöt.

  Lisensoinnin ja tilausten hallinta

  • Uutta! Laajennetut sovellusten lisensointiominaisuudet

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server voidaan ottaa käyttöön aktivointikoodilla. Tuote voidaan lisensoida myös tilauksella.

KUULUU TUOTEVALIKOIMAAN