Kaspersky Endpoint Security for Windows

KasperskyEndpoint Security for Windows

Kannettaville, pöytäkoneille, tableteille ja palvelimille


Windowsin valta-asema tekee siitä jatkuvan kohteen kyberrikollisille.

Sisäiset suojausominaisuudet eivät riitä suojaamaan yritystäsi uuden sukupolven kyberuhilta. Jo useiden erillisten tekniikoiden lisääminen monimutkaistaa kuitenkin hallintaa ja heikentää tehoa.
Kaspersky Endpoint Security for Windows on maailman testatuin ja palkituin suojaussovellus, joka perustuu uuden sukupolven tekniikoihin ja suojaa kaikki Windows-päätepisteet ja niissä olevat tiedot.

  Siinä yhdistyvät uuden sukupolven monitasoinen suoja uhilta, muut ennakoivat tekniikat, kuten sovellusten, verkkoselauksen ja laitteiden hallinta, haavoittuvuuksien ja korjausten hallinta, tietojen salaus ja kattavat järjestelmänhallinnan työkalut, joista muodostuu EDR-valmis päätepisteagentti. Kasperskyn lippulaivatuote tarjoaa kattavat ominaisuudet ja edut:

 • Suojaa yrityksen tärkeintä omaisuutta – tietojasi, mainettasi ja liiketoimintaprosessiesi jatkuvuutta.
 • Takaa tehokkuuden – helppo ottaa käyttöön ja hallita samalla konsolilla ja yhtenäisillä käytännöillä.
 • Tarjoaa asiakkaille parhaan mahdollisen suojauksen, mikä on todettu puolueettomissa testeissä.
 • Tulevaisuuteen panostava tuotekehitysstrategia – kaikki tekniikat kehitetään yrityksen sisällä aitoa integrointia ja innovointia silmällä pitäen.
 • Sopii olemassa oleviin infrastruktuureihin.

Lue lisää yrityksille tarkoitetusta aidosta kybersuojauksesta ja asiakkaidemme näkemyksiä tekniikoistamme täältä.

 • Koneoppimiseen perustuva suojaus, joka on tehokas myös ilman säännöllisiä päivityksiä

  Kattavat ja puolueettomasti testatut ratkaisumme perustuvat monitasoiseen uuden sukupolven suojaukseen, joka minimoi uhkien mahdollisuuden saavuttaa päätepisteet sekä tunnistaa ja torjuu luotettavasti ne, jotka pääsevät päätepisteisiin.

  Useat allekirjoittamattomat komponentit, kuten HIPS, Kaspersky Security Network, Toiminnan tunnistus ja Hyväksikäytön esto, auttavat uhkien tunnistuksessa myös ilman säännöllisiä päivityksiä. Suojaus perustuu staattiseen koneoppimiseen hyökkäysketjua edeltävissä vaiheissa ja dynaamiseen koneoppimiseen käytön jälkeisissä vaiheissa. Toiminnan tunnistus analysoi prosessin toimintaa reaaliaikaisesti ja, jos se havaitsee haitallisen prosessin, ongelmasta hälytetään, prosessi lopetetaan ja korjausmoduuli kumoaa mahdolliset muutokset.

  • Edistyneen suojauksen, havaitsemisen ja reagoinnin integrointi

   Kaspersky Endpoint Security for Windows voi integroitua Kaspersky Sandbox- ja Kaspersky EDR Optimum -ohjelmiin edistynyttä suojausta, havaitsemista ja reagointia varten.

   Kaspersky EDR Optimum

   Kaspersky Endpoint Security for Business -ohjelman tehoa voidaan parantaa uudella Kaspersky EDR Optimum -ohjelmalla. Tuloksena on täysi näkyvyys ja mahdollisuus analysoida perussyy, jotta saadaan kattava käsitys yrityksesi suojauksen tilasta. Tietoturva-asiantuntijasi saa kaikki tiedot, jotka tarvitaan tehokkaaseen tutkintaan ja nopeaan, tarkkaan reagointiin ennen mahdollisia vahinkoja – sekä uhkien etsinnän perusominaisuudet (IoC-tarkistus).

   Kaspersky Sandbox

   Kaspersky Sandbox suojaa automaattisesti edistyneiltä uhilta, jotka on suunniteltu ohittamaan päätepisteiden suojaus. Dynaamiseen uhkien emulointitekniikkaan perustuva Kaspersky Sandbox hyödyntää parhaita käytäntöjämme taistelussa monimutkaisia uhkia ja APT-tason hyökkäyksiä vastaan ja varmistaa näin automaattisen reagoinnin kaikissa päätepisteissä.

  • Pienennä kokonaiskustannuksia

   Matemaattinen mallimme analysoi yli 100 000 esimerkkiominaisuutta ja käyttää 10 miljoonaa lokia mallien opettamiseen samalla kevyellä 2 Mt:n asiakaspuolen paketilla. Laajassa pilviuhkien tietokannassamme on 50 Tt tietoa ja yli 4 miljardia hajautusarvoa, eivätkä ne hidasta resurssejasi tai suorituskykyäsi.

   Jokainen uuden sukupolven tekniikan osa suunnitellaan tuottamaan nopeimmat reagointiajat, pienimmät väärien osumien määrät ja parhaat suojaustasot, kuten puolueettomissa testeissä on vahvistettu. Nämä optimoidut suorituskykytasot käyttävät vähemmän resursseja ja energiaa, ja pienentävät näin ollen kokonaiskustannuksia.

   Kaspersky Endpoint Security for Windows -ratkaisussa otettiin käyttöön suojauskomponenttien pilvitila, jolla on seuraavanlaiset vaikutukset:

   • Asennusaika puolittuu ja käyttöönotto nopeutuu
   • Levytilan ja RAM-muistin kulutus vähenee
   • Verkon kuormitus pienenee
  • Selvitä selailun uhat reaaliaikaisesti

   Pelkästään <a href="https://securelist.com/it-threat-evolution-q3-2018-statistics/88689/">vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä</a> yli 250 miljoonaa yksilöityä URL-osoitetta tunnistettiin haitallisiksi Kasperskyn tekniikoilla. Jopa tunnettu suosikkisivusto tai yrityksen kone voi vaarantua ja tehdä jokapäiväisistä toimista vaarallisia.
   Kaspersky Endpoint Security for Windows perustuu pilvipohjaiseen uhkatietojen Kaspersky Security Network (KSN) -verkostoomme. Miljoonat eri puolilla maailmaa sijaitsevat koneet syöttävät todellisia uhkatietoja järjestelmiimme ja varmistavat lähes reaaliaikaisen reaktion jopa uusimpiin tuleviin ja kehittyviin uhkiin – myös massahyökkäyksiin.

   KSN tuo lisätason päätepisteen suojaukseen ja mahdollistaa nopeat ja tarkat päätökset URL-osoitteiden tai tiedostojen turvallisuudesta ilman koko sisällön analyysia. Vasteaika voi olla jopa 0,02 sekuntia, merkittävästi nopeampi kuin perinteisillä suojausmenetelmillä.

   Verkkouhkien suojauskomponentti tutkii HTTPS-liikenteen ja pysäyttää, tunnistaa ja estää uusimmat uhat, myös ne, jotka käyttävät salausta tunkeutuakseen järjestelmään huomaamattomasti. Käyttökokemus on saumaton ja keskeytyksetön.

  • Pienennä huomattavasti verkkoon liittyvää altistumista

   Network Threat Protection tunnistaa ja estää yrityksesi verkkoon kohdistuvat hyökkäykset. Se on komponentti, joka voi estää tartuntojen leviämisen puskurin ylivuotohyökkäyksen avulla, kun haittakoodi suoritetaan muokkaamalla prosessia, joka on jo ladattu muistiin. Uusi Network Attack Blocker -toiminto suojaa hyökkäyksiltä, jotka käyttävät ARP-protokollan haavoittuvuuksia laitteen MAC-osoitteen väärentämiseen.

  • Estä kiristysohjelmat, tiedostottomat hyökkäykset ja hallintatilien haltuunotto

   Kyberrikolliset keräävät järjestelmänvalvojan salasanoja työkalujen ja komentosarjojen avulla, jotta voivat hallita tartunnan saaneita isäntäkoneita etäyhteyden kautta. He käynnistävät myös tiedostottomia hyökkäyksiä luvallisilla apuohjelmilla – jolloin niitä ei voi estää perinteisillä suojausmoduuleilla. Kasperskyn Toiminnan tunnistus suojaa uusilta, edistyneiltä uhilta, myös kiristyshaittaohjelmilta. Suojautuminen perustuu työasemissa, jaetuissa kansiossa ja tiedostopalvelimissa tapahtuvan epäilyttävän toiminnan tunnistamiseen ja analysointiin sekä kehittyvien uhkien tunnistamiseen toiminta-analyysilla. Analyysi tunnistaa uhat tunkeutumisen estovaiheessa sen perusteella, miten ne oikeasti toimivat – analyysi ei siis perustu emuloituun toimintaan. Jos hyökkäys havaitaan, haittaohjelma estetään ja automaattinen kumoamistoiminto kumoaa mahdollisesti jo tehdyt haitalliset toimet.

  • Kehitä ja suorita avoimen lähdekoodin sovelluksia riskittömästi

   Windows Subsystem for Linux (WSL) on suosittu alijärjestelmä, jolla *NIX-/Linux-sovelluksia voi käyttää Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Alijärjestelmän suojauksena on nyt WSL-tiedostojen, -sovellusten ja -liikenteen tarkistus.

  • Suojaa yleiset ohjelmistot nollapäivähyökkäyksiltä

   Kaspersky Labin hyökkäysten eston ansiosta haittaohjelma ei voi käyttää hyväkseen ohjelmiston tai käyttöjärjestelmän haavoittuvuuksia. Usein kohteeksi joutuvia sovelluksia, joita ovat esimerkiksi Adobe® Reader, Microsoft® Internet Explorer®, Microsoft® Office® ja Java, seurataan, ja tällä tavoin muodostetaan ylimääräinen suojaustaso tuntemattomia nollapäiväuhkia vastaan.

  • Tutustu seura