Skip to main
Internet Security
KasperskyInternet Security

Suojaa verkon käyttö ja yksityisyys

Suojaa selailu, ostokset, keskustelut ja tiedot PC-, Mac- ja Android-laitteissa. Hanki palkittu virustorjunta sekä valikoima työkaluja, jotka on suunniteltu suojaamaan yksityiselämääsi ja henkilöllisyyttäsi. Tähän sisältyvät myös seuraavat:

 • Maksuton VPN ja enintään 300 Mt liikennettä päivässä
 • Rahaturva, joka salaa verkkomaksut ja -tapahtumat
 • Web-kameran suojaus estämään web-kameran luvaton käyttö
Windows®
macOS®
Android™
Internet Security
Internet Security
KasperskyInternet Security
* Tarjous vain 1, 2, 3 ja 4 laitteelle.

Palkinnot ja suorituskyky

Kattava suojaus kyberuhkia vastaan

Luotettava yksityisyyden suojaus

Suojattu
verkko
Hanki yksityisyyden suojaus ja käytön vapaus VPN-palvelulla
 • Salaa tietosi riskialttiissa julkisissa Wi-Fi-verkoissa
 • Piilota IP-osoitteesi, myös Internet-palveluntarjoajaltasi
 • Varmista, ettei toimintaa verkossa kirjata lokeihin
 • Muodosta yhteys huippunopeisiin yksityisiin palvelimiin
Rahaturva
Suojaa rahasi, henkilöllisyytesi ja yksityisyytesi
 • Tee maksut salatun selaimen kautta
 • Pysäytä identiteettivarkaat verkkourkinnan eston avulla
 • Estä näppäilyn tallentimia tallentamasta näppäinpainalluksiasi
 • Lukitse Android-sovelluksesi lisäsuojauksella

Mitä Kaspersky Internet Security sisältää?

Virustorjunta
Monitasoinen suojaus tunnistaa, eristää ja poistaa kaikentyyppiset haittaohjelmat.
 • Reaaliaikainen virustorjuntaTarkistaa laitteitasi jatkuvasti virusten, matojen, troijalaisten, cryptolockerien, rootkitien ja vakoiluohjelmien varalta — suojaa sinua niin uusilta kuin vakiintuneiltakin uhkilta verkossa.
 • Automaattinen hyväksikäytön esto (vain Windows)Tunnistaa monimutkaiset verkkohyökkäykset PC-tietokoneessa. Se havaitsee myös EternalBlue- ja SMBloris-hyökkäykset, jotka voivat kaataa käyttöjärjestelmän ja tehdä tietokoneesta käyttökelvottoman.
 • Troijalaisten poistotoimintoHavaitsee ja poistaa troijalaiset ja Internet-madot, jotka hidastavat Windows-tietokoneita ja Android-laitteita. Tämä tehdään automaattisesti, joten sinun ei tarvitse muokata järjestelmätiedostoja käsin.
 • Välitön uhkien tunnistusSuorittaa reaaliaikaista ja jatkuvaa tiedostojen, sovellusten ja verkkosivustojen analysointia tietokoneessasi ja Android-laitteissasi sekä suojaa sinut ja tietosi tunnistamalla ja käsittelemällä uhat nopeasti.
Hakkeroinnin esto
Estä hakkereita tunkeutumasta laitteisiisi ja hyödyntämästä tietojasi omiin tarkoituksiinsa.
 • Kaksisuuntainen palomuuri (vain Windows)Auttaa sinua estämään hakkereiden hyökkäykset PC-tietokoneeseesi saapuvien ja lähtevien verkkopyyntöjen tunnistuksen avulla. Voit tarkastella, arvioida ja hallita kaikkia saapuvia ja lähteviä yhteyksiä.
 • Maksujen suojaus Toimii Mac- ja PC-tietokoneissa siirtämällä sinut pankkitason salausta käyttävään selaimeen, kun suoritat verkkomaksuja. Estää luottokorttitietojasi ja maksutietojasi joutumasta hakkerien käsiin.
 • Kiristysohjelmien torjunta (vain Windows)Valvoo PC-tietokonetta reaaliaikaisesti ja tunnistaa toiminnan, joka vastaa kiristysohjelmien toimintaa. Epäilyttävä toiminta voidaan estää välittömästi, jotta kiristysohjelmahyökkäys ei voi lukita sinua ulos tietokoneestasi.
 • Sovellusten lukitusVoit suojata Android-laitteidesi sovellukset lukitsemalla ne hakkeroinnin kestävällä suojauksella. Kun olet suojannut sovelluksen, sen lukituksen voi avata vain omalla PIN-koodilla, piirtämällä salaisen kuvion tai käyttämällä sormenjälkeä.
Huipputason suojaus
Huipputeknologiaa käyttävä tarkistus löytää monimutkaiset uhat, kuten vaikeasti tunnistettavat tiedostottomat hyökkäykset.
 • Haitallisten linkkien tunnistusToimii käyttämällä Kaspersky Security Networkin tietoja ja analysoimalla avaamillasi verkkosivuilla olevat linkit, ilmoittamalla sinulle haitallisista verkko-osoitteista ja värikoodaamalla yksittäiset URL-osoitteet niiden uhkatason mukaisesti.
 • Suojaus haittaohjelmilta (vain Windows)Suojaa PC-tietokonettasi monilta vaarallisilta ja kehittyneiltä haittaohjelmilta, kuten "tiedostottomilta" haittaohjelmilta, jotka kirjoitetaan kiintolevyn sijaan suoraan PC-tietokoneesi RAM-muistiin
 • Sovellusten hallintaEstää epäluotettavia sovelluksia pääsemästä käsiksi kriittisiin järjestelmäprosesseihin ja henkilötietoihisi
 • Mukautettava vahvistettu selainNäyttää varoituksen näytössä, jos yrität käydä sivustoilla, joita pidetään vaarallisina tai mahdollisesti vaarallisina. Se arvioi tilanteen käyttämällä aiemmin hyökkäyksen kohteeksi joutuneiden sivustojen luetteloa, ja kysyy, haluatko jatkaa.
Tietoturvatyökalut
Salaa selaushistoriasi ja verkkotietosi, ja estä web-kameralla vakoilu ja vainoamissovellukset.
 • Älykäs ja nopea VPNSuojaa lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot 256-bittisellä AES-salauksella ja estää rikollisia katsomasta sähköpostejasi, valokuviasi ja pankkitietojasi. Se myös piilottaa IP-osoitteesi, jotta edes Internet-palveluntarjoajasi ei voi seurata selailuasi.
 • Verkkourkinnan estoSuojaa sinua huijaussivustoilta ja -sähköposteilta, joiden avulla kyberrikolliset yrittävät varastaa henkilöllisyytesi. Se tunnistaa taitavat huijaukset ja lähettää sinulle hälytyksen, jos tietojenkalastelua havaitaan.
 • Yksityinen verkonkäyttöEstää Mac- tai PC-tietokoneella käyttämiäsi verkkosivustoja ja yhteisöpalveluja seuraamasta toimintaasi ja keräämästä yksityisiä tietojasi. Se estää niitä näyttämästä sinulle ärsyttäviä ja häiritseviä mainoksia.
 • Web-kameran suojausEstää web-kamerasi luvattoman käytön Windows-tietokoneissa ja Maceissa, jotta kukaan ei voi katsella sinua kotonasi. Se ilmoittaa sinulle, kun sovellus yrittää käyttää web-kameraasi, ja antaa sinun estää ei-toivotun käytön tai antaa luvan luotetuille sovelluksille.
Kodin suojaus
Ominaisuuksia, jotka suojaavat sinua, kun käytät kotisi Wi-Fi-verkkoa ja oheislaitteita.
 • Etäkäyttötyökalujen esto Estää hakkereita ottamasta PC-tietokonettasi hallintaansa etäkäyttötyökalun (RAT, Remote Access Tool) kautta. Tunnistaa etäkäyttötyökalut, antaa määrittää luettelon luotetuista työkaluista ja estää kaikki muut.
 • Network Attack DefenderTarkistaa saapuvan liikenteen toiminnot verkkohyökkäysten varalta PC- ja Mac-tietokoneissa. Havaittuaan hyökkäyksen se estää verkkotoiminnot hyökkäävästä tietokoneesta tunnin ajan ja lähettää sinulle varoituksen, jonka avulla voit estää toiminnan pidemmäksi aikaa.
 • Mainosten esto (vain Windows)Estää sivustojen ärsyttäviä mainosbannereita ja mahdollisesti haitallisia mainoksia näkymästä Windows-tietokoneessasi. Jos haluat nähdä tiettyjen sivustojen mainokset, voit määrittää ne sallittujen luetteloon, jotta näet mainokset, kun käyt sivustoilla.
 • Näppäilyn tallentimien esto (vain Windows)Estää automaattisesti näppäilyn tallentimia tallentamasta Windows-tietokoneesi näppäinpainalluksia ja auttaa suojaamaan salasanat, pankkitiedot ja muut luottamukselliset tiedot, kun kirjoitat ne näppäimistölläsi.
Lisäominaisuudet
Työkaluja suojauksen, laitteiden suorituskyvyn ja digitaalisen käyttökokemuksen parantamiseen.
 • Sovellusten hallintaVoit helposti poistaa sovellukset, joita pidät sopimattomina. Asennusohjelma auttaa sinua asennuksen aikana verkossa ja varmistaa, ettet asenna muuta kuin valitsemasi ohjelmat.
 • Pelitila (vain Windows)Takaa häiriöttömän pelaamisen 24/7 hoitamalla suojauksen huomaamattomasti. Ja kun Älä häiritse -tila on käytössä, Kasperskyn tietoturvatuote ei tee tarkistuksia eikä näytä ilmoituksia. Voit siis katsoa elokuvia tai pelaa pelejä taikka käyttää sovelluksia koko näytön tilassa ilman häiriöitä.
 • Nopeaa ja kevyttä suojausta Kuormittaa tietokonetta 15 % vähemmän ja tarkistaa uhat laitteiden ulkopuolella, joten se ei vie liikaa resursseja. Suojaus on helppo asentaa sekä vanhoihin että uusiin laitteisiin, eikä se hidasta käyttöä.
 • Laitteiden suojauksen koontinäyttöVoit määrittää yksittäiset ominaisuudet ja asetukset My Kaspersky -tilisi kautta. Näin voit hallita tietoturvaasi mistä tahansa sekä taltioida aktivointikoodisi turvallisesti.
Yksi käyttöoikeus kattaa kaikki laitteesi
Valitse 1, 2, 3, 4, 5 tai 10 latteen käyttöoikeusvaihtoehdoista, jotta saat haluamasi kattavan suojauksen.
01
Asenna helposti mihin tahansa laitteeseen
Koska tietoturva on kevyt käyttää, se on helppo asentaa sekä vanhoihin että uusiin laitteisiin.
02
Suojaa erilaiset laitteet
03
Hallitse suojaustasi yhdestä paikasta
GPS tracking
alerts

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka sovellus ladataan ja asennetaan?

Ohjelmisto ladataan suoraan verkkosivuiltamme. Kun olet tehnyt ostoksen, latauslinkki tulee näkyviin tilauksen vahvistussivulle. Samainen latauslinkki toimitetaan sinulle sähköpostitse lähetettävässä tilauksen vahvistusviestissä. Huomaathan, että tarvitset aktivointikoodin tietoturvasovelluksen käyttämiseen. Koodi näkyy tilauksen vahvistussivulla, ja se lähetetään myös sinulle sähköpostitse.

Kuinka monta laitetta voin suojata?

Valitse käyttöoikeutta ostaessasi, kuinka monta laitetta haluat suojata. Käyttöoikeuden voimassaolojakson aikana voit suojata niin monta eri laitetta kerralla kuin käyttöoikeutesi kattaa. Esimerkiksi kolmen laitteen käyttöoikeudella voit suojata Windows-tietokoneen, Macbookin ja Android-mobiililaitteen. Voit myös vaihtaa suojauksen laitteesta toiseen milloin tahansa, esimerkiksi poistaa suojauksen Macbookista ja lisätä sen iPadiin.

Saanko käyttööni uusimman version?

Kyllä, saat käyttöösi ohjelmiston uusimman version ja kaikki tilausjaksosi aikana julkistettavat uudet päivitykset.

Kuinka pian voin ryhtyä käyttämään sovellusta?

Voit ladata, asentaa ja aktivoida ohjelmiston sekä käyttää sitä heti oston jälkeen.

Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Meillä käyvät maksutavaksi Maestro, Visa, Mastercard, American Express ja Paypal. Kaikki maksutapahtumat verkkosivuillamme ovat täysin turvallisia.

Valitse sopiva suojaus

Tutustu kunkin tuotteen suojausominaisuuksiin alla

Olennainen ohjelmistopaketti
Edistynyt ohjelmistopaketti
Windows®
macOS®
Android™
Ensisijainen ohjelmistopaketti
Windows®
macOS®
Android™
iOS®

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmä
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7
 • Mac OS X 10.12 tai uudempi
 • Android 5.0 tai uudempi
 • iOS 12.0 tai uudempi
Tekniset vaatimukset
 • Internet-yhteys
 • Muisti (RAM): vähintään 1 Gt (PC) tai 2 Gt (Mac)
 • Levytila: vähintään 1,5 Gt (PC) tai 2,6 Gt (Mac)
Kielet
 • suomi