Siirry pääsisältöön
TUOTE

Kaspersky Threat Attribution Engine

Verraton haittaohjelmien analysointityökalu, joka tarjoaa tietoja haittaohjelmien alkuperästä ja mahdollisista tekijöistä

Ennakkotiedot strategisena etuna

Tavallisesti hakkerit noudattavat toiminnassaan tiettyjä taktiikoita, tekniikoita ja käytäntöjä. Kyberturvallisuuden asiantuntijat pystyvät tunnistamaan uhkatoimijat perehtymällä näihin elementteihin. Toimivan ja tehokkaan määrityksen takana on aina taitava tiimi tutkijoita, joilla on kokemusta sähköisen todistusaineiston tutkinnasta ja useiden vuosien ajan kerättyä tietoa. Tällainen tietokanta on arvokas resurssi, joka voidaan jakaa työkaluna.
Uhkien määritys

Yhdistää uuden hyökkäyksen nopeasti tunnettuun APT (Advanced Persistent Threat) -haittaohjelmaan, jolloin vakava uhka on helpompi havaita vähäisempien tapahtumien joukosta ja suojaustoimet voidaan käynnistää ajoissa.

Oikea-aikainen reagointi

Mahdollistaa tehokkaan tutkinnan, eristämisen ja reagoinnin uhkaajalle tyypillisistä taktiikoista, tekniikoista ja käytännöistä saatujen tietojen perusteella.

Itseoppiva moduuli

Antaa tietoturvatiimeille mahdollisuuden lisätä omia tekijöitä ja kohteita tietokantaansa ja opettaa tuotetta havaitsemaan näytteitä, jotka ovat samanlaisia kuin heidän yksityisissä kokoelmissaan olevat tiedostot.

Tietosuoja ja säännöstenmukaisuus

Voidaan ottaa käyttöön suojatuissa, tiiviissä ympäristöissä järjestelmien ja tietojen suojaamiseksi sekä säännöstenmukaisuusvaatimusten noudattamiseksi.

Soveltuvat alat

Käyttö

  • Tunnista hyökkäyksen takana oleva uhkaaja

    Kaspersky Threat Attribution Engine sisältää APT-haittaohjelmanäytteiden tietokannan ja Kasperskyn asiantuntijoiden yli 22 vuoden ajalta keräämät puhtaat tiedostot. Seuraamme yli 600:tta APT-toimijaa ja -kampanjaa ja vuosittain julkaistavissa yli 120:ssä APT Intelligence -raportissa. Jatkuva tutkimus varmistaa tällä hetkellä yli 60 000 tiedostoa sisältävän APT-kokoelman relevanssin. Ainutlaatuinen näytteiden vertailemiseen ja samankaltaisuuksien etsimiseen perustuva menetelmämme takaa korkean määritysprosentin ja laskee väärien osumien määrän lähes nollaan.

  • Selvitä, oletko kohde – vai toissijainen uhri

    Keskimääräinen aika kehittyneiden uhkien havaitsemisesta reagointiin on liian pitkä, mikä johtuu monimutkaisista tutkimuksista ja takaisinmallinnusprosesseista. Digitaalisella aikakaudella organisaatioiden on välittömästi tutkittava ja priorisoitava kaikki hälytykset ja parannettava reagointiaikaa. Oikea ja hyvin ajoitettu määritys lyhentää häiriötapausten reagointiaikoja ja vähentää vääriä osumia ja auttaa priorisoimaan ongelmatilanteita niiden riskitason perusteella.

  • Ota käyttöön oikeat eristämis- ja reagointitoimenpiteet

    Kaspersky Threat Attribution Enginen voi täydentää Kasperskyn APT Intelligence Reporting -tilauksella, joka sisältää yksityiskohtaisia tietoja APT-toimijoista. Näiden yksilöllisten raporttien tilaajana saat käyttöösi APT-tutkimukset ja -löydöt, mukaan lukien tiedot uhista, joita ei julkisteta. Näiden tietojen avulla voit estää edistyneet hyökkäykset tunnettujen vektorien avulla, minimoida mahdolliset vahingot ja parantaa yleistä kyberturvallisuusstrategiaasi.

WHITE PAPERIT

Lue lisää maailmankuulujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Tuotteeseen liittyvät