Skip to main
Total Security
KasperskyTotal Security

Yksi tuote kaikkiin suojaustarpeisiin

Tiedät olevasi turvassa, kun käytät palkittua suojausta hakkereita, viruksia ja haittaohjelmia vastaan. Saat lisäksi maksujen suojauksen ja tietoturvatyökalut, joilla saat kattavan suojauksen. Sisältyvät Premium-ominaisuudet:

 • Maksuton VPN ja enintään 300 Mt liikennettä päivässä
 • Maksuton Kaspersky Password Manager Premium
 • Maksuton Kaspersky Safe Kids Premium
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Total Security
Total Security
KasperskyTotal Security
* Tarjous vain 1, 2, 3 ja 4 laitteelle.

Palkinnot ja suorituskyky

Kattava suojaus kyberuhkia vastaan

Luotettava yksityisyyden suojaus

Suojattu
verkko
Hanki yksityisyyden suojaus ja käytön vapaus VPN-palvelulla
 • Salaa tietosi riskialttiissa julkisissa Wi-Fi-verkoissa
 • Piilota IP-osoitteesi, myös Internet-palveluntarjoajaltasi
 • Varmista, ettei toimintaa verkossa kirjata lokeihin
 • Muodosta yhteys huippunopeisiin yksityisiin palvelimiin
Rahaturva
Suojaa rahasi, henkilöllisyytesi ja yksityisyytesi
 • Tee maksut salatun selaimen kautta
 • Pysäytä identiteettivarkaat verkkourkinnan eston avulla
 • Tallenna salasanasi yksityiseen säilöön
 • Lukitse Android-sovelluksesi lisäsuojauksella
Suojele lapsiasi verkossa ja tosielämässä
01
GPS-seuranta ja hälytykset
Etsi lapsesi kartalta, määritä heille turva-alue ja vastaanota hälytys, jos he poistuvat alueelta.
GPS tracking & alerts
badge
GPS-seuranta
02
YouTuben turvallinen hakutoiminto
03
Verkkosivustojen suodattimet
04
Ruutuaika ja sovellusten käyttö
GPS tracking & alerts
badge
GPS-seuranta
GPS tracking
YouTuben
turvallinen hakutoiminto
alerts
Verkkosivustojen
suodattimet
alerts
Lapsilukko

Mitä Kaspersky Total Security sisältää?

Virustorjunta
Monitasoinen suojaus, joka on suunniteltu estämään ja neutralisoimaan haittaohjelmat.
 • Reaaliaikainen virustorjuntaTarkistaa laitteitasi jatkuvasti virusten, matojen, troijalaisten, cryptolockerien, rootkitien ja vakoiluohjelmien varalta — suojaa sinua niin uusilta kuin vakiintuneiltakin uhkilta verkossa.
 • Automaattinen hyväksikäytön esto (vain Windows)Tunnistaa monimutkaiset verkkohyökkäykset PC-tietokoneessa. Se havaitsee myös EternalBlue- ja SMBloris-hyökkäykset, jotka voivat kaataa käyttöjärjestelmän ja tehdä tietokoneesta käyttökelvottoman.
 • Troijalaisten poistotoimintoHavaitsee ja poistaa troijalaiset ja Internet-madot, jotka hidastavat Windows-tietokoneita ja Android-laitteita. Tämä tehdään automaattisesti, joten sinun ei tarvitse muokata järjestelmätiedostoja käsin.
 • Välitön uhkien tunnistusSuorittaa reaaliaikaista ja jatkuvaa tiedostojen, sovellusten ja verkkosivustojen analysointia tietokoneessasi ja Android-laitteissasi sekä suojaa sinut ja tietosi tunnistamalla ja käsittelemällä uhat nopeasti.
Hakkeroinnin esto
Estä tietokoneesi ja mobiililaitteidesi luvaton käyttö ja kaappaaminen.
 • Kaksisuuntainen palomuuri (vain Windows)Auttaa sinua estämään hakkereiden hyökkäykset PC-tietokoneeseesi saapuvien ja lähtevien verkkopyyntöjen tunnistuksen avulla. Voit tarkastella, arvioida ja hallita kaikkia saapuvia ja lähteviä yhteyksiä.
 • Maksujen suojaus Toimii Mac- ja PC-tietokoneissa siirtämällä sinut pankkitason salausta käyttävään selaimeen, kun suoritat verkkomaksuja. Estää luottokorttitietojasi ja maksutietojasi joutumasta hakkerien käsiin.
 • Kiristysohjelmien torjunta (vain Windows)Valvoo PC-tietokonetta reaaliaikaisesti ja tunnistaa toiminnan, joka vastaa kiristysohjelmien toimintaa. Epäilyttävä toiminta voidaan estää välittömästi, jotta kiristysohjelmahyökkäys ei voi lukita sinua ulos tietokoneestasi.
 • Sovellusten lukitusVoit suojata Android-laitteidesi sovellukset lukitsemalla ne hakkeroinnin kestävällä suojauksella. Kun olet suojannut sovelluksen, sen lukituksen voi avata vain omalla PIN-koodilla, piirtämällä salaisen kuvion tai käyttämällä sormenjälkeä.
Huipputason suojaus
Edistynyt tarkistus tiedostottomien haittaohjelmien ja nollapäiväuhkien tunnistamiseen.
 • Haitallisten linkkien tunnistusToimii käyttämällä Kaspersky Security Networkin tietoja ja analysoimalla avaamillasi verkkosivuilla olevat linkit, ilmoittamalla sinulle haitallisista verkko-osoitteista ja värikoodaamalla yksittäiset URL-osoitteet niiden uhkatason mukaisesti.
 • Suojaus haittaohjelmilta (vain Windows)Suojaa PC-tietokonettasi monilta vaarallisilta ja kehittyneiltä haittaohjelmilta, kuten "tiedostottomilta" haittaohjelmilta, jotka kirjoitetaan kiintolevyn sijaan suoraan PC-tietokoneesi RAM-muistiin.
 • Sovellusten hallintaEstää epäluotettavia sovelluksia pääsemästä käsiksi kriittisiin järjestelmäprosesseihin ja henkilötietoihisi.
 • Mukautettava vahvistettu selainNäyttää varoituksen näytössä, jos yrität käydä sivustoilla, joita pidetään vaarallisina tai mahdollisesti vaarallisina. Se arvioi tilanteen käyttämällä aiemmin hyökkäyksen kohteeksi joutuneiden sivustojen luetteloa, ja kysyy, haluatko jatkaa.
Yksityisyyden suojaus
Salaa yksityiset ja selaustiedot, ja estä samalla kyberrikollisia vakoilemasta tietojasi.
 • Älykäs ja nopea VPNSuojaa lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot 256-bittisellä AES-salauksella ja estää rikollisia katsomasta sähköpostejasi, valokuviasi ja pankkitietojasi. Se myös piilottaa IP-osoitteesi, jotta edes Internet-palveluntarjoajasi ei voi seurata selailuasi.
 • Verkkourkinnan estoSuojaa sinua huijaussivustoilta ja -sähköposteilta, joiden avulla kyberrikolliset yrittävät varastaa henkilöllisyytesi. Se tunnistaa taitavat huijaukset ja lähettää sinulle hälytyksen, jos tietojenkalastelua havaitaan.
 • Yksityinen verkonkäyttöEstää Mac- tai PC-tietokoneella käyttämiäsi verkkosivustoja ja yhteisöpalveluja seuraamasta toimintaasi ja keräämästä yksityisiä tietojasi. Se estää niitä näyttämästä sinulle ärsyttäviä ja häiritseviä mainoksia.
 • Web-kameran suojausEstää web-kamerasi luvattoman käytön Windows-tietokoneissa ja Maceissa, jotta kukaan ei voi katsella sinua kotonasi. Se ilmoittaa sinulle, kun sovellus yrittää käyttää web-kameraasi, ja antaa sinun estää ei-toivotun käytön tai antaa luvan luotetuille sovelluksille.
Laajennettu suojaus
Suojausominaisuudet kotia, Wi-Fi-verkkoa ja oheislaitteita varten.
 • Password ManagerSuojaa salasanasi, pankkikorttitietosi ja luottamukselliset asiakirjasi salattuun säilöön, jonka lukituksen voi avata vain pääsalasanalla. Se myös luo vahvoja salasanoja, joiden avulla voit suojata tilisi yksityisyyden.
 • Network Attack DefenderTarkistaa saapuvan liikenteen toiminnot verkkohyökkäysten varalta tietokoneissasi. Havaittuaan hyökkäyksen se estää verkkotoiminnot hyökkäävästä tietokoneesta tunnin ajan ja lähettää sinulle varoituksen, jonka avulla voit estää toiminnan pidemmäksi aikaa.
 • Mainosten esto (vain Windows)Estää sivustojen ärsyttäviä mainosbannereita ja mahdollisesti haitallisia mainoksia näkymästä Windows-tietokoneessasi. Jos haluat nähdä tiettyjen sivustojen mainokset, voit määrittää ne sallittujen luetteloon, jotta näet mainokset, kun käyt sivustoilla.
 • Näppäilyn tallentimien esto (vain Windows)Estää automaattisesti näppäilyn tallentimia tallentamasta Windows-tietokoneesi näppäinpainalluksia ja auttaa suojaamaan salasanat, pankkitiedot ja muut luottamukselliset tiedot, kun kirjoitat ne näppäimistölläsi.
Lasten suojaus
Edistynyt lapsilukko, jonka avulla voit seurata, suodattaa ja suojata lastesi verkon käyttöä.
 • Aikuisille tarkoitetun sisällön estoVoit estää lapsiasi käymästä sivustoilla, jotka sisältävät sopimatonta sisältöä, kuten aikuisvideoita, uhkapelejä tai väkivaltaa. Voit valita, että estät käytön tai saat ilmoituksen, jos lapsesi käy ei-toivotuilla sivustoilla tietokoneillaan tai Android-laitteillaan.
 • Ruutuajan hallintaVoit hallita lastesi ruutuaikaa laitekohtaisesti ja estää tietokoneiden ja Android-laitteiden käytön, kun määrittämäsi aikaraja ylittyy. Lisäksi voit perehtyä raportteihin tavoista, joilla lapsesi käyttävät laitteitaan, jotta löydät mahdolliset huolenaiheet.
 • YouTuben turvallinen hakutoimintoVoit valvoa lastesi YouTube-hakuhistoriaa ja estää esimerkiksi alkoholiin, tupakkaan ja uhkapeliin liittyvät hakutulokset tietokoneissa ja Android-laitteissa.
 • Lasten GPS-paikanninVoit katsoa lastesi tarkan sijainnin reaaliaikaisesti digitaaliselta kartalta. Lisäksi voit määrittää turva-alueen, jolla lasten on pysyttävä, ja saada laitteisiisi hälytyksen, jos he poistuvat alueelta.
Yksi käyttöoikeus kattaa kaikki laitteesi
Valitse 1, 2, 3, 4, 5 tai 10 latteen käyttöoikeusvaihtoehdoista, jotta saat haluamasi kattavan suojauksen.
01
Asenna helposti mihin tahansa laitteeseen
Koska tietoturva on kevyt käyttää, se on helppo asentaa sekä vanhoihin että uusiin laitteisiin.
GPS tracking & alerts
02
Suojaa erilaiset laitteet
03
Hallitse suojaustasi yhdestä paikasta
GPS tracking & alerts
GPS tracking
alerts

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka sovellus ladataan ja asennetaan?

Ohjelmisto ladataan suoraan verkkosivuiltamme. Kun olet tehnyt ostoksen, latauslinkki tulee näkyviin tilauksen vahvistussivulle. Samainen latauslinkki toimitetaan sinulle sähköpostitse lähetettävässä tilauksen vahvistusviestissä. Huomaathan, että tarvitset aktivointikoodin tietoturvasovelluksen käyttämiseen. Koodi näkyy tilauksen vahvistussivulla, ja se lähetetään myös sinulle sähköpostitse.

Kuinka monta laitetta voin suojata?

Valitse käyttöoikeutta ostaessasi, kuinka monta laitetta haluat suojata. Käyttöoikeuden voimassaolojakson aikana voit suojata niin monta eri laitetta kerralla kuin käyttöoikeutesi kattaa. Esimerkiksi kolmen laitteen käyttöoikeudella voit suojata Windows-tietokoneen, Macbookin ja Android-mobiililaitteen. Voit myös vaihtaa suojauksen laitteesta toiseen milloin tahansa, esimerkiksi poistaa suojauksen Macbookista ja lisätä sen iPadiin.

Saanko käyttööni uusimman version?

Kyllä, saat käyttöösi ohjelmiston uusimman version ja kaikki tilausjaksosi aikana julkistettavat uudet päivitykset.

Kuinka pian voin ryhtyä käyttämään sovellusta?

Voit ladata, asentaa ja aktivoida ohjelmiston sekä käyttää sitä heti oston jälkeen.

Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Meillä käyvät maksutavaksi Maestro, Visa, Mastercard, American Express ja Paypal. Kaikki maksutapahtumat verkkosivuillamme ovat täysin turvallisia.

Valitse sopiva suojaus

Tutustu kunkin tuotteen suojausominaisuuksiin alla

Olennainen ohjelmistopaketti
Edistynyt ohjelmistopaketti
Windows®
macOS®
Android™
Ensisijainen ohjelmistopaketti
Windows®
macOS®
Android™
iOS®

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmä
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7
 • Mac OS X 10.12 tai uudempi
 • Android 5.0 tai uudempi
 • iOS 12.0 tai uudempi
Tekniset vaatimukset
 • Internet-yhteys
 • Muisti (RAM): vähintään 1 Gt (PC) tai 2 Gt (Mac)
 • Levytila: vähintään 1,5 Gt (PC) tai 3,1 Gt (Mac)
Kielet
 • suomi