Siirry pääsisältöön
Kaspersky Endpoint Security for Business


Seuraavan sukupolven mukautuva suojaus kyberuhkia vastaan

Sopeutuvaa suojausta kehittyneitä kyberuhkia vastaan
 • Suojaa kaikki päätepisteet tehokkaasti ja edullisesti
 • Virtaviivaistaa keskitetyn suojauksen ja turvallisuuden hallinnan pilvi- tai verkkokonsolilla
 • Minimoi tapausten määrä automaattisella käsittelyllä
Yhteensopivuus:
 • Windows®
 • macOS®
 • Android™
 • iOS®
 • Linux®

Luotettavaa alustariippumatonta tietoturvaa

Monitasoinen suojausmallimme perustuu koneoppimiseen ja erinomaiseen Threat Intelligence -tekniikkaan. Suojaamme sinut tiedostottomilta uhkilta, hyväksikäytöiltä, rootkit-ohjelmilta ja monilta muilta uhkilta.

Automatisoi tavallisia tehtäviä

Automatisoi keskeiset mutta rasittavat rutiinitehtävät – kuten haavoittuvuuksien ja korjaustiedostojen hallinnan, salauksen hallinnan ja hyökkäyspinnan pienentämisen säännöt ja käytännöt – mutkattomalla tavalla.

Joustava käyttöönotto

Ota käyttöön nopeasti ja helposti pilvipalvelussa, paikan päällä ja hybriditilassa – tai jopa eristetyissä verkossa. Haluatko siirtää asennuksesi pilvipalveluun sen jälkeen, kun olet käyttänyt paikallista palvelua? Ohjattu ohjelma tekee sen puolestasi.

Valitse feature pack -lisäpaketti

Suojaus ja integrointi
Yhtenäinen päätepisteiden hallinta, koneoppimiseen perustuva suojaus Windowsille, Linuxille, Macille, Androidille ja iOS:lle sekä integrointi EDR-ratkaisuihin.
Select-ratkaisun kaikki ominaisuudet sekä sovellus­palvelinten laajennettu suojaus
Advanced-ratkaisun kaikki ominaisuudet sekä verkko- ja sähköposti­liikenteen suojaus yhdyskäytävän tasolla
Sovellusten, verkon ja laitteiden hallinta
Käytännön tarkennuksen ja tietomurron eston pilvitoiminnot
Select-ratkaisun kaikki ominaisuudet sekä poikkeavan toiminnan tunnistaminen PC:ille ja palvelinten hallinta­ominaisuudet
Advanced-ratkaisun kaikki ominaisuudet sekä liikenteen ja verkon hallinta­ominaisuudet yhdyskäytävän tasolla
Tehtävien kehittynyt automatisointi
Mahdollistaa tietoturvan delegoinnin, korjaus­tenhallinnan ja salauksen­hallinnan
Advanced-ratkaisun kaikki ominaisuudet sekä verkon ja sähköpostin yhdyskäytävän määrityksen helppo ja nopea toteuttaminen
Roskapostisuoja
Ryhtyy heti torjumaan roskapostia
EDR-ominaisuudet
Lisäosan ominaisuuksia ovat dynaaminen uhkien emulointi, vaarantumis­indikaattorien (IoC) automaattinen kerääminen ja paljon muuta…
Lisäosan ominaisuuksia ovat dynaaminen uhkien emulointi, vaarantumis­indikaattorien (IoC) automaattinen kerääminen ja paljon muuta…
Lisäosan ominaisuuksia ovat dynaaminen uhkien emulointi, vaarantumis­indikaattorien (IoC) automaattinen kerääminen ja paljon muuta…
Käyttöönotto
Ota Kaspersky Endpoint Security for Business etäyhteydellä käyttöön useissa laitteissa pilven tai verkkokonsolin avulla.
Katso video 

Viisas valinta suojaukseen

Valmistaudu – Kaspersky auttaa lieventämään hyökkäysten yritystoiminnallesi aiheuttamia riskejä.

Suorituskykyä ja monitasoista suojausta

Suojauksen ei pitäisi hidastaa menoasi, minkä vuoksi suojauksemme vaikuttaa järjestelmän suorituskykyyn mahdollisimman vähän. Jos joudut hyökkäyksen kohteeksi, korjausmoduuli kumoaa haitalliset toimet, jotta käyttäjät voivat jatkaa työskentelyä keskeytyksettä

Oikean perustan luominen

Luo perusjalka tulevaisuutta varten hyödyntämällä saumaton päivityspolku EDR-yhdyskäytävä- ja -pilviturvallisuusratkaisuun. Se yhdistää useat suojaustyökalut saman ratkaisun alle, joten käyttäminen on erittäin tehokasta ja helppoa

Monipuolinen konsoli

Pilvipalvelussa, omissa tiloissa vai kummassakin? Sinä päätät – me tarjoamme yhtenäisen hallinnan pilvipalvelukonsolin tai perinteisen konsolin käyttöönotolla paikan päällä, AWS- tai Azure-pilviympäristössä. Ota suojaus ja käytännöt käyttöön nopeasti ja vaivattomasti esimääritettyjen skenaarioiden avulla.

Edistynyt päätepisteiden suojaus

Se tunnistaa haavoittuvuudet ja käyttää uusimpia korjauksia hyökkäysten sisäänpääsykohtien poistamiseen, ja antaa valita, mitä sovelluksia saa käyttää yrityksen palvelimissa. Sitä täydentävät yritystason verkko- ja laitevalvontatoiminnot sekä poikkeavan käyttäytymisen havaitseminen, joka mukautuu käyttäjien toimiin koneoppimisen avulla ja tarjoaa entistäkin paremman suojan vaikuttamatta tuottavuuteen.

Mitä asiakkaamme sanovat

Testatuin ja palkituin

Testatuin. Palkituin.

Voit luottaa siihen, että Kasperskyn tuotteet saavat huipputulokset ja asettavat alan edistyneen tietoturvan standardit.
Näytä kaikki palkinnot

Asiakkaan valinta

Kaspersky on vuoden 2021 Gartner Peer Insightsin Customers’ Choice -voittaja päätepisteiden suojausalustojen kategoriassa jo neljättä vuotta peräkkäin.

Enimmäismäärä vuosittaisia palkintoja

Paras suojaus- ja suoritustehon sekä käytettävyyden luokissa koko vuoden 2021 ajan. AV-TEST-instituutti palkitsi Kasperskyn suojausratkaisujen korkean luotettavuuden kyberuhkia vastaan. Palkinnot kertovat suuresta arvostuksesta ja ylistyksestä, joita Kasperskyn työ ja tutkimus entistä parempaa kyberuhkien torjuntaa varten on ansainnut.

Hyväksytty yritystuote

"Ratkaisu saa säännöllisesti merkinnän ""Hyväksytty"" AV-Comparatives-järjestön yritysten päätestisarjassa. Tuotteella on osoitettu olevan korkea suojaustaso tosimaailman uhkia vastaan ja alhaisin määrä virheellisiä positiivisia tuloksia. "

Korkeimmat luokittelut

Kaspersky Endpoint Security on saanut korkeimman TopRated-luokituksen heti vuodesta 2017 lähtien. Kaspersky on saanut eniten vuosittaisia palkintoja koko 11 vuoden ajan, jona palkintoja on myönnetty: yhteensä 44 kappaletta, joista 22 kappaletta on annettu kuluttajatuotteille, 21 yritystuotteille ja 1 parhaista innonvaatioista.

Paras yrityspäätepiste

Ratkaisu voitti SE Labsin vuosittain jaettavan "Best Enterprise Endpoint 2020" -palkinnon jatkuvan julkisen testaamisen, yksityisten arviointien ja asiakkaiden palautteen onnistuneesta yhdistelmästä. Vuoden 2021 aikana tuote sai korkeimman "AAA"-luokituksen kaikissa vuosineljänneksittäin tehtävissä sertifioinneissa sekä korkeimman kokonaisvaltaisen tarkkuusluokituksen (Total Accuracy Rating) kolmessa testissä ja TOP3-tuloksen neljännessä testissä.

Usein kysytyt kysymykset

Haluatko tarjota tämän tuotteen hallittujen palvelujen tarjoajana (MSP)?

 • Kasvata Kaspersky Endpoint Security for Businessin avulla liiketoimintaasi lisäarvoa tuottavilla IT-tietoturvaratkaisuilla ja erinomaisella palvelulla, joka päihittää kilpailijat ruuhkaisilla MSP-markkinoilla.

 • Tarjoa tietoturvapalveluita, jotka on räätälöity vastaamaan asiakkaittesi tarpeisiin ja sisältävät yksityiskohtaiset asetukset.

 • Tarjoa asiakkaillesi parasta mahdollista arvoa monipuolisilla yritystason tuotteittemme ominaisuuksilla.

 • Hyödyt ennakoitavasta kuukausittaisesta tulovirrasta, paremmasta kannattavuudesta ja tarjoamasi lisäarvon ansiosta paremmin säilyvistä asiakassuhteista sekä helpottuneesta uusien asiakkaiden houkuttelemisesta.

Tarvitsetko apua seuraavaan vaiheeseen?

Haluamme auttaa sinua itsellesi parhaiten sopivalla tavalla

 • Valintavinkit

  Etkö ole varma, mikä suojaratkaisu on sinulle paras?
 • Kokeilut

  Kokeile rauhassa ennen ostopäätöstä.
 • Etsi kumppani

  Etsi lähin Kaspersky-suojauspalvelujen tarjoaja.
 • Ota yhteyttä

  Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja tuotteistamme.

Gartnerin vastuuvapauslauseke.
GARTNER on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki ja palvelumerkki Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti ja sen käyttöön tässä on saatu lupa. Kaikki oikeudet pidätetään. Gartner, Inc. julkaisi tämän kuvan osana laajempaa tutkimusta, ja sitä tulee arvioida koko tutkimuksen valossa. Gartner ei tue mitään sen tutkimusjulkaisuissa mainittua toimittajaa, tuotetta tai palvelua eikä neuvo käyttäjiä valitsemaan nimenomaan parhaan arvion saaneita toimittajia. Gartnerin tutkimusjulkaisuissa on Gartnerin tutkimusorganisaation näkemyksiä, joita ei pidä tulkita tosiasioiksi. Gartner sanoutuu irti kaikista nimenomaisista tai oletetuista takuista tähän tutkimukseen liittyen, mukaan lukien takuista, jotka koskevat myyntikelpoisuutta tai sopivuutta tiettyyn tarkoitukseen. GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS’ CHOICE -merkki on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki ja palvelumerkki, ja sen käyttöön tässä on saatu lupa. Kaikki oikeudet pidätetään. Gartner Peer Insights Customers’ Choice ovat yksittäisten loppukäyttäjien omiin kokemuksiin perustuvia subjektiivisia mielipiteitä, arvioita ja dokumentoituihin menetelmiin sovellettuja tietoja. Ne eivät edusta Gartnerin tai sen tytäryhtiöiden kantaa eivätkä ole osoitus antamastamme tuesta.