Siirry pääsisältöön

KasperskyEndpoint Security for Mac

Kaspersky Endpoint Security for Mac suojaa uusimmilta uhilta ilman, että käyttäjät huomaavat järjestelmän hidastuvan tai että siitä on haittaa mobiiliominaisuuksia. Suojauksen käyttö ei aiheuta häiriöitä, joten käyttäjät voivat tehdä töitä turvallisesti, missä he sitten ovatkin.

Mac-tietokoneita käyttävät yritykset tarvitsevat suojauksen, joka ei katkaise luovaa työntekoa. Jos henkilökunta käyttää työssään paljon resursseja kuluttavia sovelluksia, he eivät halua suojausratkaisun heikentävän käsittelytehoa tai akun kestoa. He eivät myöskään missään tapauksessa halua, että huonosti ajoitettu päivitys keskeyttää kaiken toiminnan.

Kaspersky Endpoint Security for Mac suojaa Mac-pöytäkoneet ja kannettavat uusimmilta kyberuhilta työskentelyä häiritsemättä.

Kaspersky Endpoint Security for Macin avulla yritys voi

 • suojata kaksi tärkeintä resurssiaan: tiedot ja liiketoimintaprosessin jatkuvuuden
 • ylläpitää käyttäjien tuottavuutta, sillä suorituskyvyltään optimoitu suojaus on suunniteltu toimimaan päivittäisiä toimintoja häiritsemättä
 • tehostaa liiketoimintaa suojauksella, joka on helppo ottaa käyttöön ja jota voi hallita samasta konsolista kuin muita Kasperskyn ratkaisun suojaustoimintoja.

Mac-uhat voivat vaikuttaa koko liiketoimintaan

Vaikka muihin käyttöjärjestelmiin verrattuna macOS on suhteellisen turvallinen, Mac-tietokoneisiin kohdistuvien uhkien määrä on lisääntymässä, ja kyberrikollisuudessa Mac-tietokoneita pidetään usein laitteina, joiden kautta päästään sisälle muuhun yritysverkkoon.

Kaikki Mac -tietokoneet, joissa on internet-yhteys, altistuvat tietoturvaongelmille – ja tämä koskee siis kaikkia Mac-koneita. Ne altistuvat monille samoille uhille kuin Windows-järjestelmätkin, kuten kiristysohjelmille, troijalaisille ja takaoviohjelmille, sekä käyttäjävirheisiin ja ohjelmiston haavoittuvuuksiin liittyviin uhkiin. Monimuotoisten verkkojen suojaamattomat Mac-laitteet voivat olla haittaohjelmien sisäänpääsykohtia, jonka jälkeen haittaohjelma hyökkää yrityksen Windows- ja Linux-järjestelmiin.

Kaspersky Endpoint Security for Mac on suunniteltu ottamaan nämä haasteet huomioon ja tarjoamaan maailmanluokan suojauksen Mac-järjestelmää käyttäville yrityksille.

 • Suojautuminen tämänhetkisiltä kyberuhilta

  Kaspersky Endpoint Security for Mac -ratkaisun monitasoinen suojaus suojaa uudenaikaisilta uhilta.

  Ennakoivat suojaustekniikat minimoivat mahdollisuudet, joiden kautta uhat voivat päästä päätepisteisiin. Ne auttavat myös tunnistamaan ja estämään uhat, jotka pääsevät Mac-tietokoneisiin.

  • Uusi seuraavan sukupolven tietoturva suojaa liiketoimintaa entistä paremmin

   Kaspersky Labin HuMachine™-menetelmä hyödyntää massadatan uhkatietoja, koneoppimista ja ihmislähtöistä asiantuntemusta. Tämä yhdistelmä on näkyvissä uudessa käyttöliittymässä, joka nostaa tietoturvan entistä korkeammalle tasolle.

  • Pilvipohjaiset uhkatiedot tehostavat suojausta

   Miljoonat Kasperskyn asiakkaat eri puolilla maailmaa toimittavat Kaspersky Security Networkille vapaaehtoisesti heidän laitteistaan peräisin olevia nimettömiksi muutettuja uhkatietoja. Tämä pilvipohjainen uhkalaboratorio kerää ja tallentaa valtavia määriä metatietoja epäilyttävistä tiedostoista. Tällä tavoin se voi tehdä nopeasti oikeita päätelmiä tiedostojen ja verkko-osoitteiden turvallisuudesta ilman, että niiden koko sisältö olisi analysoitava. Tämä auttaa suojaamaan yrityksiä tuntemattomilta uhilta.

  • Hyökkäysten estäminen pitää verkon turvallisena

   Network Threat Protection auttaa estämään verkkouhkia, kuten verkkotiedustelua, palvelunestohyökkäyksiä ja puskurin ylivuotoja. Se seuraa koko ajan verkkotoimintoja, ja jos epäilyttävää toimintaa havaitaan, Network Threat Protection reagoi ennalta määritetyllä tavalla.

  • Verkkoturva ja verkkourkinnan esto estävät haitalliset komentosarjat ja uhat

   Network Threat Protectionin ansiosta uhat tunnistetaan lähes 100-prosenttisesti saapuvassa ja lähtevässä liikenteessä, minkä lisäksi haitalliset komentosarjat voidaan estää.

   Heuristinen analyysi tarkistaa, onko verkko-osoitteissa tietojenkalastelusivustoille ominaisia piirteitä. Tämä auttaa estämään käyttäjien vahingossa tapahtuvat vierailut haitallisilla sivustoilla, joissa he voisivat paljastaa arvokkaita liiketoimintatietoja.

  • Verkkoselauksen hallinta estää ajanhaaskauksen

   Verkkoselauksen hallintakomponentti voi rajoittaa tai estää tiettyjen verkkoresurssiluokkien käyttöä. Tämä estää ajanhaaskauksen ja mahdolliset tietovuodot sosiaalisessa mediassa ja pikaviestipalveluissa.

  • Reaaliaikainen tarkistus suojaa jo varhaisessa vaiheessa

   Koska tiedostot tarkistetaan reaaliaikaisesti, uhat tunnistetaan ja tehdään vaarattomaksi, ennen kuin ne pääsevät IT-järjestelmään aiheuttamaan vahinkoa. Tiedostot siis tarkistetaan ennen niiden avaamista, kopioimista, suorittamista tai tallentamista.

  • Mac-ympäristöä laajempi suojaus auttaa pysäyttämään uhkien leviämisen muihin järjestelmiin

   Mac-tietokoneisiin kohdistettujen uhkien tunnistamisen ja estämisen lisäksi Kaspersky Endpoint Security for Mac seuraa myös Windows- ja Linux-järjestelmiä koskevia uhkia, joita voi esiintyä Mac-tietokoneissa. Vaikka nämä uhat eivät vahingoita Mac-koneita, ne voivat vahingoittaa muita verkon koneita. Nämä uhat voidaan estää ennen kuin ne leviävät Mac-järjestelmästä PC-koneisiin ja Windows- tai Linux-palvelimiin.

  Ei juuri vaikutusta käyttäjiin ja järjestelmiin

  Kaspersky Endpoint Security for Macin maailmanluokan suojaus ei juuri vaikuta resursseihin eikä käyttäjien tuottavuuteen.

  • Tehokas suorituskyky nopeuttaa toimintaa ja pidentää akun kestoa

   Kaspersky Endpoint Security for Mac on suunniteltu toimimaan tehokkaasti siten, että se käyttää avainjärjestelmien resursseja kuten suoritinta ja levyä, mahdollisimman vähän.

  • Älykäs tarkistustekniikka tehostaa toimintaa

   Oman älykkään iSwift-/iChecker-tekniikan ansiosta usein käytettyjä tiedostoja ei tarvitsee tarkistaa useita kertoja uudelleen, mikä vähentää merkittävästi järjestelmän kuormitusta.

  Keskitetty hallinta yksinkertaistaa suojauksen hallintaa

  Erilaiset ennalta määritetyt suojaustilanteet ja valmiiksi määritetyt suojauskäytännöt tehostavat suojauskäytäntöjen käyttöönottoa, minkä lisäksi voit joustavasti säätää parametreja omien erityistarpeittesi mukaisesti.

  Kaikkia suojaustoimintoja on helppo hallita samassa hallintakonsolissa, Kaspersky Security Centerissä, jossa voi hallita keskitetysti myös muita Kasperskyn suojaussovelluksia.

  • Etäkäyttöönotto säästää aikaa ja rahaa

   Järjestelmänvalvojat voivat asentaa, hallita ja poistaa Kaspersky Endpoint Security for Mac -ratkaisun etätoiminnoilla.

  • Keskitetty konsoli yksinkertaistaa hallintatehtäviä

   Kaspersky Security Centerissa voi kätevästi määrittää, ottaa käyttöön, päivittää ja hallita suojaustoimintoja. Se helpottaa ryhmätehtävien, käytäntöjen ja käytäntöprofiilien käyttöä sekä raporttien luontia. Valittavissa on kolme hallintavaihtoehtoa:

   • Kaspersky Security Center MMC -konsoli
   • Kaspersky Security Centerin verkkokonsoli
   • Kaspersky Security Center Cloud Console
  • Sisäinen salauksen hallinta suojaa arvokkaat tiedot

   Järjestelmänvalvojat voivat hallita Kaspersky Security Center -konsolissa eri ympäristöjen tietojen salausta, kuten Macin FileVault 2 -ratkaisua.

  Ostaminen

  Kaspersky Endpoint Security for Mac sisältyy seuraaviin tuotteisiin:

  Edellä olevat tuotteet voidaan ostaa myös joustavana kuukausikäyttöoikeuden sisältävänä tilauksena. Tarkista paikalliselta kumppanilta tilauksen maakohtainen saatavuus ja tarvittavat järjestelmävaatimukset täällä

KUULUU TUOTEVALIKOIMAAN