Verkkosivustojen tietosuojakäytännön (”Käytäntö”) muutoshistoria

Palaa Verkkosivustojen tietosuojakäytännön sivulle

Maaliskuu 2020

  • Olemme päivittäneet Kaspersky Business Hub -palvelun tiedot ja julkaisseet ne erillisessä osassa.
  • Olemme päivittäneet Kaspersky Endpoint Security Cloud -palvelun kuvauksen, tiedot tallennettavista tiedoista ja säilytysajan.
  • Lisäksi olemme päivittäneet Kaspersky Security Center Cloud Console -palvelun kuvauksen, tiedot tallennettavista tiedoista ja säilytysajan.

Tammikuu 2020

  • Olemme päivittäneen Kaspersky CompanyAccount -osioon tiedot tilissä olevista lisäsähköpostiosoitteista.

Lokakuu 2019

  • Olemme lisänneet tietoja Kaspersky Security Center Cloud Console -palvelun käyttäjien henkilötietojen käsittelystä ja tietoturvasta.

Elokuu 2019

  • Tukiosiota on muutettu. Kun joissakin tapauksissa otat yhteyttä tekniseen tukeen, sinulta saatetaan pyytää tuotteiden ostamiseen käytetyn pankkikortin neljää viimeistä numeroa.
  • Päivitimme Kaspersky Lab VirusDesk -osioon tiedot uudelleen analysoitavien tiedostojen siirrosta.
  • Kaspersky Security for Office 365 -osioon on lisätty tiedot OneDrive-tuesta.

Tammikuu 2019

  • Olemme lisänneet kohtaan Evästeiden ja yhteisöpalvelumoduulien käyttö yleisiä tietoja evästeiden luonteesta ja siitä, miten ja mihin tarkoitukseen käytämme evästeitä ja jäljitteitä verkkosivustoissamme ja sähköpostiviesteissämme.

Heinäkuu 2018

  • Muutimme Käytännön rakennetta ja sisältöä, jotta se noudattaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia:
    • lisäsimme tiedot Kaspersky Labin edustajasta Euroopan unionissa
    • kuvasimme verkkosivustoissamme tapahtuvan henkilötietojen käsittelyn päätarkoitukset
    • lisäsimme kutakin verkkosivustoamme varten käsiteltyjen henkilötietoryhmien luettelon sekä vastaavat tietojen säilytysajat
    • lisäsimme henkilötietojen käsittelyyn osallistuvien maiden ja alueiden luettelon
    • laajensimme tietoja, jotka koskevat tietojen siirtoa ja pääsyn myöntämistä tietoihin
    • kuvasimme Kaspersky Labin suorittaman Henkilötietojen käsittelyn lainmukaiset perusteet
    • lisäsimme tietoja käyttäjien oikeuksista ja mahdollisuudesta tehdä valitus
  • Laajensimme verkkosivustoissamme käytettävien evästetiedostojen tyyppien luetteloa
  • Päivitimme verkkosivustoillamme käytettävien evästetiedostojen ja yhteisöpalvelujen widgetien luetteloa
  • Tarkensimme periaatteita, joita noudatamme henkilötietojen käsittelyssä.

Joulukuu 2017

  • Yhdistimme eri verkkosivustojen tietosuojakäytännöt ja Tietosuojalausunnon samaan asiakirjaan käytön helpottamiseksi.