Kaspersky Security for Mobile

Kaspersky Security for Mobilen avulla mobiilityöntekijät voivat hoitaa työtehtäviään puhelimilla ja tableteilla ilman, että heidän mobiililaitteensa vaarantavat arkiluonteisia yritystietoja tai kriittisiä liiketoimintaprosesseja.

Se mahdollistaa monitasoisen suojauksen, kuten haittaohjelmien torjunnan, roskapostisuojan, verkkoselauksen hallinnan, sovellushallinnan ja laitehallinnan. Lisäksi se sisältää varkaudenesto-ominaisuuksia. Hallintotehtävien hoitaminen myös yksinkertaistuu, sillä kaikkia toimintoja hallitaan yhdestä hallintakonsolista.

Lue lisää siitä, mitä asiakkaat sanovat tekniikoistamme ja yritysten aidosta kybersuojauksesta, täällä.

 • Kaikkien työntekijöiden työssään käyttämien mobiililaitteiden hallinta ja suojaus voi olla hankalaa ja aikaa vievää.

  Koska puhelimilla ja tableteilla pääsee yritysjärjestelmiin ja koska niihin voidaan tallentaa paljon arkaluonteisia yritystietoja, mobiililaitteiden suojaus on aivan yhtä tärkeää kuin yrityksen muiden päätepisteiden suojaaminen.

  Mobiililaitteiden suojaamisen lisäksi saat Kaspersky Security for Mobilen avulla näkyvyyden jokaiseen yritysjärjestelmiä ja -tietoja käyttävään puhelimeen ja tablettiin, ja voit myös hallita niitä ratkaisun avulla.

  • Suojaudu mobiiliuhilta

   Edistyneet haittaohjelmien torjuntatekniikat suojaavat mobiililaitteita erilaisilta uhilta, kuten kiristysohjelmilta, troijalaisilta ja tietojenkalastelulta. Joustavien määritystyökalujen ansiosta voit hallita yksityiskohtaisesti kussakin laitteessa käytettäviä sovelluksia. Lisäksi erilaisia käytäntöjä on helppo käyttää sen mukaan, kuka yksittäinen käyttäjä tai käyttäjäryhmä on.

  • Vähentää tietojen menettämisen riskiä

   Koska vuodessa jopa kolmasosa mobiililaitteista katoaa tai varastetaan, tietomurtojen esiintymisriski on merkittävä – kaikissa yrityksissä.

   Jos työntekijät käyttävät heikkoja salasanoja tai suorittavat suojaamattomia ja tartunnan saaneita sovelluksia, riskitekijät kasvavat.

   Kaspersky Security for Mobilen ansiosta yritysten on helppo edellyttää vahvojen salasanojen käyttämistä ja estää luvattomien tai suojaamattomien sovellusten käyttö. Järjestelmänvalvojat voivat lisäksi edellyttää tietojen salausta – tällä tavoin kadonneet tai varastetut tiedot ovat muodossa, jota ei voi lukea.

   Jos puhelin tai tabletti katoaa tai varastetaan, erityiset varkaudenesto-ominaisuudet suojaavat laitteeseen tallennettuja arkaluonteisia tietoja. Työntekijät voivat estää kadonneen laitteen sovellusten ja tietojen käytön, tyhjentää tiedot laitteesta sekä paikallistaa laitteen likimääräisen sijainnin. Kaikki tämä voidaan tehdä etäkäyttöisillä työkaluilla.

  • Yksinkertaistaa mobiilipäätepisteiden hallintaa

   Koska työntekijöillä on yleensä keskimäärin kolme mobiililaitetta, yritysten on suojattava valtava määrä puhelimia ja tabletteja.

   Kaspersky Security for Mobile auttaa hallitsemaan ja suojaamaan monenlaisia mobiililaitteita – myös Android- ja iOS-mobiililaitteita. Ratkaisussa on keskitetty hallintakonsoli, jolla voit hallita suurinta osaa Kaspersky Labin muita yritysten suojaustekniikoita. Tämä yhtenäinen keskitetty konsoli yksinkertaistaa hallintatehtäviä kaikissa päätepisteissä, myös mobiililaitteissa.

  Ostaminen

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile sisältyy seuraaviin tuotteisiin:

  Edellä olevat tuotteet voidaan ostaa myös joustavana kuukausikäyttöoikeuden sisältävänä tilauksena. Tarkista paikalliselta kumppanilta tilauksen maakohtainen saatavuus ja tarvittavat järjestelmävaatimukset täällä.

 • Mobiiliuhkien torjunta

  Kaspersky Lab tunnisti 12 viime kuukauden aikana yli 5,8 miljoonaa mobiililaitteiden haitallista asennuspakettia. Mobiilipankkiohjelmien troijalaisten määrä vuoden 2018 neljänneksillä Q1–Q3 oli yli 40 % korkeampi kuin vuonna 2017 yhteensä.

  • Mobiililaitteiden haittaohjelmien torjunta suojaa uusimmilta uhilta

   Perinteisen allekirjoituspohjaisen suojauksen lisäksi Kaspersky Security for Mobile sisältää heuristisen analyysin, jonka pilvipilvipohjaiset uhkatiedot toimittaa Kaspersky Security Network. Yrityksesi voikin käyttää monitasoista, reaaliaikaista suojautumista uusilta mobiiliuhilta. Langattomat päivitykset auttavat suojauksen hallinnassa, sillä niiden avulla voidaan varmistaa, että kaikkien työntekijöiden mobiililaitteisiin on asennettu uusin suojaus.

  • Verkkoturva suojaa internetin vaaroilta

   Käyttäjät voivat käyttää suojattua mobiiliselausta Android-laitteissa.

   Riippumatta siitä, onko käytössä Chrome-pohjainen selain, Kaspersky Safe Browser tai Samsung Internet Browser, sivustot tarkistetaan ennen avautumista – ja tietojenkalastelusivut ja tartunnan saaneet sivut estetään automaattisesti.

   Järjestelmänvalvojien on helppo estää sellaisten sivustojen käyttö, jotka eivät noudata yrityksen käyttökäytäntöjä. Tällaisia sivustoja ovat esimerkiksi sosiaalinen media, uhkapeli-, vähittäismyynti- ja aikuisviihdesivustot sekä välityspalvelimet.

  • Toimintaympäristöjen murtosuojaus estää mahdollisesti vaaralliset laitteet

   Kun käyttäjät murtavat mobiililaitteen toimintaympäristön suojauksen, se voi vaarantaa tietoturvan ja altistaa laitteen hyökkäyksille. Kaspersky Security for Mobilen järjestelmänvalvojien on helppo:

   • Estää laitteet, joiden toimintaympäristön suojaus on murrettu, jolloin näillä laitteilla ei voi käyttää yrityksen tietoja tai sovelluksia
   • Poistaa tiedot laitteista, joiden toimintaympäristön suojaus on murrettu.
  • Varkaudenesto-ominaisuudet auttavat suojaamaan arkaluonteiset tiedot

   Mobiililaitteen katoaminen tai varastaminen voi vaarantaa yrityksen arkaluonteisten tietojen turvallisuuden. Tämän vuoksi Kaspersky Security for Mobilessa on otettu käyttöön useita varkaudenesto-ominaisuuksia, joita voi käyttää etätoiminnoilla. Käyttäjät voivat:

   • Lukita kadonneen laitteen
   • Tyhjentää laitteen tiedot
   • Paikantaa laitteen likimääräisen sijainnin
   • Käynnistää laitteessa hälytyksen
   • Ottaa valokuvan luvattomasta käyttäjästä
   • Vastaanottaa automaattisesti laitteen uuden numeron, jos laitteen SIM-kortti on vaihdettu.

   Googlen FCM (Firebase Cloud Messaging)- ja APN (Apple Push Notification) -palvelu auttavat varmistamaan, että näissä ympäristöissä toimivat laitteet vastaanottavat varkaudenestokomennot nopeasti.

  • Sovellusten hallinta

   Järjestelmänvalvojat voivat hallita sitä, minkä sovellusten asennus ja käynnistäminen on sallittua niissä laitteissa, joissa voidaan käyttää yritysjärjestelmiä tai -tietoja. Helposti määritettävät työkalut auttavat varmistamaan, että laitteisiin ladataan vain hyväksyttyjä sovelluksia. Järjestelmänvalvojat voivat luoda sallittujen ja estettävien sovellusten luetteloita. Yhteensopivuuden hallinnan ansiosta järjestelmänvalvojat voivat lisäksi rajoittaa ei-yhteensopivien laitteiden käyttöoikeuksia ja edellyttää, että varkaudenesto-ominaisuuksia käytetään automaattisesti.

  Mobiililaitteiden hallinta (MDM)

  Koska järjestelmänvalvojilla on Kaspersky Security for Mobilen ansiosta käytössään sama käyttöliittymä kunkin ympäristön MDM-toimintojen hallintaan, ratkaisu säästää aikaa ja auttaa ottamaan käyttöön yhtenäisiä suojauskäytäntöjä.

  • MDM-tuen ansiosta järjestelmänvalvojat saavat keskeiset työkalut kätevästi käyttöönsä

   Integrointi johtavien mobiililaitteiden hallintaympäristöjen kanssa helpottaa ryhmäkäytäntöjen tai yksittäisten käytäntöjen käyttöönottoa Android- että iOS-ympäristössä, sillä käytössä on yksi liittymä.

   Myös Microsoft Exchange ActiveSync, iOS MDM ja Samsung KNOX ovat tuettuja. Järjestelmänvalvojat voivatkin määrittää salauksen sekä salasanojen ja APN-/VPN-asetusten käytön pakolliset käytännöt. Lisäksi voidaan rajoittaa kameroiden käyttöä.

   Kaspersky Security for Mobile sisältää myös valvottujen iOS-laitteiden hallinnan, joten järjestelmänvalvojat saavat kattavat hallintaoikeudet, mikä parantaa käyttäjän suojausta entisestään.

  • Työprofiilit parantavat hallintaa

   Yritykset voivat luoda Android Enterprisessa työprofiilit käyttöönotetuille Android-laitteille. Järjestelmänvalvojat voivat määrittää liiketoimintasovellukset ja hallita niiden käyttöä laitteissa.

   Samsung KNOX -tuen ansiosta järjestelmänvalvojat voivat hallita Samsung-laitteiden palomuuriasetuksia, APN- ja VPN-yhteyttä sekä Exchange Server -asetuksia.

  Yksinkertaistettu mobiilitoimintojen käyttöönotto ja hallinta

  Kaspersky Security for Mobile auttaa yrityksiä yksinkertaistamaan mobiililaitteiden hallintaa sekä sujuvoittamaan suojaus- ja hallintatehtäviä.

  • Helppo käyttöönotto säästää aikaa ja rahaa

   Mobiilipäätepisteen suojauksen mukauttaminen ja tietosuoja-agentin langaton toimittaminen jokaiseen laitteeseen onnistuu kätevästi käyttämällä Google Playta, App Storea tai itsepalveluportaaliamme (SSP).

   Lähetä vain kunkin mobiililaitteen linkki tai QR -koodi sähköpostitse tai tekstiviestinä, ja laite muodostaa käyttöönoton jälkeen automaattisesti yhteyden Kaspersky Security Centeriin.

   Kaspersky Security for Mobile voidaan ottaa Samsungin Android-laitteissa käyttöön Samsung KNOX Mobile Enrollment -konsolissa, jossa laitteet rekisteröidään eräasennuksella ja alkuperäisellä määrityksellä.

   Myös mobiiliuhkien torjunnan (MTD) lisäominaisuudet voidaan ottaa käyttöön ja niitä voidaan hallita kolmannen osapuolen EMM-järjestelmissä, jollaisia ovat esimerkiksi VMware AirWatch, MobileIron, IBM MaaS360 and SOTI MobiControl.

  • Itsepalveluportaali pienentää järjestelmänvalvojien työkuormaa

   Kaspersky Security for Mobile sisältää salasanasuojatun itsepalveluportaalin, jossa käyttäjät voivat suorittaa itse tiettyjä perushallintatehtäviä. Jos käyttäjä haluaa yhdistää uuden laitteen yritysverkkoon, itsepalveluportaali opastaa käyttäjää prosessin eri vaiheissa ja varmistaa, että laitteeseen asennetaan tarvittavat suojausominaisuudet.

   Käyttäjät voivat lisäksi käyttää portaalin kautta keskeisiä varkaudenesto-ominaisuuksia, kuten lukita, tyhjentää ja paikantaa kadonneita laitteita ilman, että heidän on pyydettävä apua järjestelmänvalvojalta.

  • Keskitetyssä konsolissa voi hallita kaikkia laitteita

   Kaspersky Security for Mobilen paikallista versiota hallitaan Kaspersky Security Centeristä, kun taas pilvipohjaista versiota hallitaan pilvikonsolissa. Valitusta versiosta riippumatta saat käyttöösi yhden kätevän konsolin, jossa järjestelmänvalvojat voivat keskitetystä käyttää suurinta osaa suojausominaisuuksista.

   Järjestelmänvalvojilla on kussakin konsolissa keskitetty näkymä, jossa voi hallita mobiililaitteiden, kannettavien, pöytäkoneiden, palvelimien, virtuaalikoneiden ja muiden laitteiden suojausta. Näin kattava integraatio on mahdollista siksi, että olemme kehittäneet itse kaikki päätepisteiden samaa peruskoodia käyttävät suojaustekniikat.

  • Suojausilmaisin arvioi kunkin laitteen suojaustason

   Kaspersky Security Center -konsolissa on suojaustason ilmaisin, jonka avulla järjestelmänvalvoja voi arvioida yhdellä silmäyksellä kunkin mobiililaitteen suojaustason. Ilmaisin luokittelee kunkin laitteen suojaustason joko erinomaiseksi, keskitasoiseksi tai alhaiseksi.

  • Roolipohjainen käyttöoikeuksien hallinta auttaa määrittämään ja jakamaan vastuita

   Jos yrityksessä on käytössä suurikokoinen verkko, roolipohjainen käyttöoikeuksien hallinta auttaa jakamaan suojauksen hallintavastuun useille järjestelmänvalvojille. Yksi järjestelmänvalvoja voi esimerkiksi hallita päätepisteiden ja mobiililaitteiden suojausta, kun taas toinen järjestelmänvalvoja vastaa kaikkien palvelimien suojauksesta.

  • Monikäyttöjärjestelmien tuki auttaa suojaamaan entistä useamman laitteen

   Koska Kaspersky Security for Mobile tukee Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiä, pystyt suojaamaan suosituimmat älypuhelimet ja tabletit – samasta hallintakonsolista.

  Ostaminen

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile sisältyy seuraaviin tuotteisiin:

  Edellä olevat tuotteet voidaan ostaa myös joustavana kuukausikäyttöoikeuden sisältävänä tilauksena. Tarkista paikalliselta kumppanilta tilauksen maakohtainen saatavuus ja tarvittavat järjestelmävaatimukset täällä.

 • Kattavimmat ja uusimmat vaatimukset ovat tietämyskannassa.

  • Käyttöjärjestelmät

   • Android 4.2 - 10.0
   • iOS 10.0 - 13, iPadOS
Kuuluu tuotevalikoimaan

  Etkö ole varma, mikä suojausratkaisu sopii yrityksellesi parhaiten?

  Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

  HYVÄKSY JA SULJE