Siirry pääsisältöön

KasperskySecurity for Mobile

Kaspersky Security for Mobilen avulla mobiilityöntekijät voivat hoitaa työtehtäviään puhelimilla ja tableteilla ilman, että heidän mobiililaitteensa vaarantavat arkiluonteisia yritystietoja tai kriittisiä liiketoimintaprosesseja.

Se mahdollistaa monitasoisen suojauksen, kuten haittaohjelmien torjunnan, roskapostisuojan, verkkoselauksen hallinnan, sovellushallinnan ja laitehallinnan. Lisäksi se sisältää varkaudenesto-ominaisuuksia. Hallintotehtävien hoitaminen myös yksinkertaistuu, sillä kaikkia toimintoja hallitaan yhdestä hallintakonsolista.

 • Kaikkien työntekijöiden työssään käyttämien mobiililaitteiden hallinta ja suojaus voi olla hankalaa ja aikaa vievää.

  Koska puhelimilla ja tableteilla pääsee yritysjärjestelmiin ja koska niihin voidaan tallentaa paljon arkaluonteisia yritystietoja, mobiililaitteiden suojaus on aivan yhtä tärkeää kuin yrityksen muiden päätepisteiden suojaaminen.

  Mobiililaitteiden suojaamisen lisäksi saat Kaspersky Security for Mobilen avulla näkyvyyden jokaiseen yritysjärjestelmiä ja -tietoja käyttävään puhelimeen ja tablettiin, ja voit myös hallita niitä ratkaisun avulla.

  • Suojaudu mobiiliuhilta

   Edistyneet haittaohjelmien torjuntatekniikat suojaavat mobiililaitteita erilaisilta uhilta, kuten kiristysohjelmilta, troijalaisilta ja tietojenkalastelulta. Joustavien määritystyökalujen ansiosta voit hallita yksityiskohtaisesti kussakin laitteessa käytettäviä sovelluksia. Lisäksi erilaisia käytäntöjä on helppo käyttää sen mukaan, kuka yksittäinen käyttäjä tai käyttäjäryhmä on.

  • Vähentää tietojen menettämisen riskiä

   Koska vuodessa jopa kolmasosa mobiililaitteista katoaa tai varastetaan, tietomurtojen esiintymisriski on merkittävä – kaikissa yrityksissä.

   Jos työntekijät käyttävät heikkoja salasanoja tai suorittavat suojaamattomia ja tartunnan saaneita sovelluksia, riskitekijät kasvavat.

   Kaspersky Security for Mobilen ansiosta yritysten on helppo edellyttää vahvojen salasanojen käyttämistä ja estää luvattomien tai suojaamattomien sovellusten käyttö. Järjestelmänvalvojat voivat lisäksi edellyttää tietojen salausta – tällä tavoin kadonneet tai varastetut tiedot ovat muodossa, jota ei voi lukea.

   Jos puhelin tai tabletti katoaa tai varastetaan, erityiset varkaudenesto-ominaisuudet suojaavat laitteeseen tallennettuja arkaluonteisia tietoja. Työntekijät voivat estää kadonneen laitteen sovellusten ja tietojen käytön, tyhjentää tiedot laitteesta sekä paikallistaa laitteen likimääräisen sijainnin. Kaikki tämä voidaan tehdä etäkäyttöisillä työkaluilla.

  • Yksinkertaistaa mobiilipäätepisteiden hallintaa

   Koska työntekijöillä on yleensä keskimäärin kolme mobiililaitetta, yritysten on suojattava valtava määrä puhelimia ja tabletteja.

   Kaspersky Security for Mobile auttaa hallitsemaan ja suojaamaan monenlaisia mobiililaitteita – myös Android- ja iOS-mobiililaitteita. Ratkaisussa on keskitetty hallintakonsoli, jolla voit hallita suurinta osaa Kaspersky Labin muita yritysten suojaustekniikoita. Tämä yhtenäinen keskitetty konsoli yksinkertaistaa hallintatehtäviä kaikissa päätepisteissä, myös mobiililaitteissa.

  Ostaminen

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile sisältyy seuraaviin tuotteisiin:

  Edellä olevat tuotteet voidaan ostaa myös joustavana kuukausikäyttöoikeuden sisältävänä tilauksena. Tarkista paikalliselta kumppanilta tilauksen maakohtainen saatavuus ja tarvittavat järjestelmävaatimukset täällä.

Kuuluu tuotevalikoimaan