Kyydissä Ferrarin aito kybersuojaus

"Kaspersky Labin suuryritysratkaisut vastaavat tämän päivän suuryritysten tietoturvavaatimuksia ja luovat täydellisen kybersuojausympäristön, jossa yhdistyvät täysin skaalattavat tietoturvaominaisuudet fyysisissä, virtuaalisissa ja pilvipohjaisissa järjestelmissä."

Antonia Casamassima, Chief Information Officer, Ferrari S.p.A.

PYYDÄ SOITTOA

Yhdistä. Havaitse. Suojaa.

Kun brändi on yksi maailman ikonisimmista – ratissa Formula 1:n historian menestynein tiimi ja vastuualueena muiden turvallisuus, tietojen virheettömyyttä ja käytettävyyttä ei ole varaa vaarantaa. Siksi Ferrari luottaa Kaspersky Labiin kybersuojaukseen liittyvissä tarpeissaan.

Maailmankuulusta Maranello-tehtaasta Formula 1 -piireihin Ferrarin yli 5 000:ttä globaalia päätepistettä ja järjestelmää suojaa Kaspersky Lab, maailman tietoturva-asiantuntija.

Ja koska kummankin yrityksen teknologinen visio ja innovaatio ulottuu verkottuneihin autoihin, esineiden Internetiin ja jatkuvasti kehittyvään verkkoläsnäoloon, Kaspersky Lab syventää teknologiakumppanuuttaan Ferrarin kanssa tarjoamalla suojausta laitteiden lisäksi itse dataan – 24 tuntia päivässä, seitsemänä päivänä viikossa.

"Vaikka toimimme eri aloilla, meitä yhdistävät samat liiketoiminnan ydinarvot: teknologinen johtajuus ja innovaation hehku sekä halua olla paras alallaan", sanoo Kaspersky Labin perustaja ja toimitusjohtaja Eugene Kaspersky.

Nopeus, turvallisuus, huippuinnovaatio… ovat erinomaisen ja yhä syvenevän kumppanuuden täydelliset ainekset.

Kybersuojausta aina ja kaikkialla

Kaspersky Labin asiantuntijat löytävät päivittäin yli 320 000 erilaista haittaohjelmaa. Niiden lisäksi uusia uhkia kehitetään ilmaantuu koko ajan. Koska kyberrikolliset räätälöivät työkalujaan kunkin uhrinsa mukaan, organisaatiot eivät enää pysty havaitsemaan hyökkäyksiä pelkkien vaarantumisindikaattorien avulla. Kiristysohjelmat ja palvelunestohyökkäykset etenevät yhdessä esineiden Internetin laitteiden vaarantuneen eheyden kanssa, mikä tuo esiin uusia haavoittuvuusalueita, erityisesti tuotantoympäristöissä, joissa uudenlaista liitettävyyttä ei aina seuraa tietoisuus kybersuojauksen tärkeydestä.

Tässä ympäristössä haavoittuvuuksiensa tunnistaminen on yhtä tärkeää kuin kyky havaita ja estää kyberhyökkäykset. Ferrarin kaltaisen profiilin ja maineen omaavalla organisaatiolle on elintärkeää osata yhdistää tietoisuus omasta tilanteesta uusimpaan tietoon uhista, jotta tulevaan voi valmistautua. Yritys tarvitsee tietoturvakumppanin, joka ei pelkästään pysy uusimpien uhkien tasalla, vaan niiden edellä, ja osaa ennakoida innovatiivisimpien digiteknikoiden haavoittuvuudet.

Siksi Ferrari päätti syventää kumppanuuttaan Kaspersky Labin kanssa. Perinteisen yritysteknologian, kuten päätepisteiden, ERP:n ja PLM:n, suojaamisen lisäksi Kaspersky Lab tekee nyt yhteistyötä Ferrarin kanssa myös sen digitaalisen maailman suojaamisessa läpäisytestien, haavoittuvuuksien arviointien ja uhkatietojen avulla.

Suojataan brändiä. Varmistetaan käytettävyys.

Koska suojattava verkkoläsnäolo on maailmanlaajuinen ja brändi arvokas, oli erityisen tärkeää, että yritys, jolle tämä tehtävä uskottiin, toimii maailmanlaajuisesti ja että myös sen uhkatiedot, analysointivalmiudet ja asiantuntemus ovat maailmanlaajuisia. Kaspersky Lab, jo valmiiksi Ferrarin päätepiste-ekosysteemin luotettu suojauskumppani, sai näyttää kyntensä tässä asiassa ja todettiin jälleen kerran sopivimmaksi suojaamaan yrityksen digitaalista näkyvyyttä.

Suojaus tunnetuilta verkon heikkoutta hyödyntäviltä ohjelmilta, yhdessä uhkia ennakoivien ja ennalta ehkäisevien uhkatietojen ja haavoittuvuuksien arvioinnin kanssa, on nyt toinen osa Kaspersky Labin kybersuojausta, joka auttaa suojaamaan yhtä maailman suurimmista brändeistä. Tarvittaessa tehtävä tarkistus, joka vaikuttaa suorituskykyyn minimaalisesti, suojaus palvelunestohyökkäyksiltä, kyky tarjota käyttökelpoisia tietoja uhista tiukkojen ympäristömääritysten puitteissa sekä raportoinnin täydellinen luottamuksellisuus… tässä vain muutamia syitä, miksi Kaspersky Lab pääsi paalupaikalle Ferrarin perusteellisissa testeissä.

Todellista, tinkimätöntä suojausta

Tämä yhteistyö ei pääty verkon suojaukseen. Järjestelmien, infrastruktuurin ja niissä käytettävien sovellusten yleinen käytettävyys on elintärkeää, ja niin on suorituskykykin. "Suorituskyky on Ferrarille erittäin tärkeää, joten meidän on varmistettava tinkimätön tietosuoja", sanoo Chief Technical Officer Francesca Duri.

Hänen tehtävänsä on varmistaa IT-infrastruktuurin käytettävyys Ferrarin tehtailla. Duri kertoo, että Kaspersky Labin teolliset kybersuojausratkaisut saivat sen erottumaan markkinoilla, joilla vain muutamilla toimittajilla on tällaista asiantuntemusta.

"Yllätyin varsin positiivisesti, kun sain tietää, että Kasperskylla on jo suojausratkaisuja tälle alueelle. Siitä syystä teemme yhteistyötä nyt ja jatkossakin, jotta samaa kybersuojauksen tasoa sovelletaan kaikilla liiketoiminnan alueilla."

Tehokkuus paineen alla antaa etulyöntiaseman

Ferrarilla on yksi maailman pisimmälle kehitetyistä tuotantolinjoista, jossa pitkälle viety automatisointi yhdessä tarkkuustekniikan, testitiedon ja yli 2 000 työntekijän kanssa muodostaa monimutkaisen, arvokkaan infrastruktuurin, jolla on ainutlaatuiset tietosuojavaatimukset.

Ja tämä ennen kisaviikonlopun vaatimusten ottamista lukuun: kun kisan aikana autoa kohti kertyy 60 Gt tietoa ja tätä tietoa käytetään radalla useissa reaaliaikaisissa simulaatioissa, pelissä on paljon.

"Kaspersky Labin suuryritysratkaisut vastaavat tämän päivän suuryritysten tietoturvavaatimuksia ja luovat täydellisen kybersuojausympäristön, jossa yhdistyvät täysin skaalattavat tietoturvaominaisuudet fyysisissä, virtuaalisissa ja pilvipohjaisissa järjestelmissä", sanoo Ferrarin Chief Information Officer Antonia Casamassima.

Kaikkien parhaiden suhteiden tapaan tämäkin kasvaa ja kehittyy jaetun vision, ymmärryksen ja asiantuntemuksen tahdissa.

Parannamme sivustojemme käyttökokemusta käyttämällä evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä sivustoa ja jatkamalla sivustossa siirtymistä. Saat tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä tässä sivustossa valitsemalla lisätietoja.

HYVÄKSY JA SULJE