Suojausta ja luotettavuutta tokenien käyttöön

Tokenien liikkeeseenlasku vastaa listautumisantia yrityksissä, jotka käyttävät kryptovaluuttaa kansallisten valuuttojen sijaan. Digitaalisten arvopapereiden liikkeeseenlaskulla (STO) kerätään vuosittain miljardeja dollareita. Nämä markkinat ovat kasvaneet aktiivisesti useiden vuosien ajan ja kasvun odotetaan jatkuvan. Virtuaalivaluuttojen liikkeeseenlaskujen (ICO, STO) suosio tekee niistä kuitenkin keskeisen kohteen huijareille ja muille rikollisille.

Kasperskyn kattava ratkaisu on suunniteltu suojaamaan tokenien myyntiä erityyppisiltä uhilta, jotka liittyvät älysopimusten ja verkkoympäristöjen haavoittuvuuksiin. Tarjoamme perusteelliset koodin tarkistukset, tietojenkalastelun tunnistuksen, häiriöihin reagoinnin ja henkilökunnan koulutuksen.

Valmistele ja suorita tokenien liikkeeseenlasku turvallisessa ympäristössä kattavan palvelupakettimme avulla.


 • Kyberturvallisuushäiriöihin reagointi

  Eristä uhat ja estä niiden leviäminen. Tutki poikkeamat ja palauta tiedot. Minimoi häiriöihin reagointiin kuluva aika ja pysäytä hyökkäysketju ennen kuin järjestelmät ja tiedot vaarantuvat.

 • Älysopimusten lähdekoodin tarkistus

  Tunnista tietoturva-aukot ja dokumentoimattomat ominaisuudet. Säästä korjauskustannuksissa etsimällä haavoittuvuudet ennen projektin julkaisua. Toimitamme raportin ja suositukset siitä, miten mahdollisia riskejä voi lieventää.

 • Koulutus ja tietoisuus

  Kouluta tiimisi reagoimaan tehokkaasti hyökkäystilanteissa. Myös muut kuin ammattilaiset voivat suorittaa vuorovaikutteisen verkkokurssin, joka parantaa heidän kyberturvallisuusosaamistaan. Toiminta on turvallisempaa, kun koko tiimi tuntee perusasiat.

 • Suojaus petoksilta ja verkkourkinnalta

  Projektin verkkosivuston väärennetyt kopiot havaitaan, jotta voit ilmoittaa niistä sijoittajille välittömästi. Seuraa väärennettyjä ennakkomyyntiä ja liikkeeseenlaskua koskevia ilmoituksia, jotta voit reagoida nopeasti ja välttää mainehaitat.

Tapaustutkimukset

Tutustu siihen, miten yritykset suojaavat tokenien myynnin, älysopimukset ja ympäristöt Kasperskyn ratkaisuilla

Käyttö

 • Suojaus petoksilta ja verkkourkinnalta

  Seuraa tietojenkalastelutoimia jatkuvasti sekä automaattisten analyysien että kyberturvallisuusasiantuntijoiden tuen avulla. Saat ilmoituksen, jos tietojenkalastelusivustot käyttävät yrityksesi brändiä. Näiden sivustojen tarkoituksena on kaapata käyttäjien verkkohenkilöllisyydet, mutta välittömät ilmoitukset auttavat välttämään taloudelliset ja mainetta koskevat menetykset. Minimoi riski, että kyberrikolliset julkaisevat väärennettyjä ilmoituksia tokenien ennakkomyynnistä ja myynnistä. Seuraa erityyppisiä haitallisia toimia, jotta voit reagoida niihin välittömästi.

 • Älysopimusten lähdekoodin tarkistus

  Tunnista älysopimuksen koodin tietoturva-aukot, suunnitteluvirheet ja dokumentoimattomat ominaisuudet, jotka voivat mahdollistaa väärinkäytön. Älysopimus sisältää algoritmeja, jotka määrittävät, miten tapahtuman kukin vaihe suoritetaan. On kriittisen tärkeää varmistaa, että älysopimus on turvallinen eikä salli tietomurtoja. Haittaohjelma-asiantuntijoiden suorittama tarkistus sisältää myös raportin löydetyistä haavoittuvuuksista sekä suositukset niiden vaikutusten lieventämiseen.

 • Kyberhygienia ja koulutus

  Vuorovaikutteiset verkkokoulutukset auttavat parantamaan myös aloittelijoiden kyberturvallisuusosaamista. Koulutuksessa tiimi voi analysoida hyökkäyksen ja tehdä päätöksiä. Lisäominaisuutena voit hankkia erillisen tietoturvakoulutuksen teknisille asiantuntijoille. He oppivat suorittamaan tutkimuksia, selvittämään hyökkäyksen aikataulun ja lähteet sekä tunnistamaan haittaohjelmat. Anna yrityksen omalle tiimille kattava osaaminen, jonka se tarvitsee häiriöiden korjaamiseen.

Markkinoinnin tuki ja mainonta

Turvallisuustarkastuksen ja haavoittuvuuksien korjaamisen jälkeen tarjoamme mielellämme markkinointi- ja mainontatukea projektillesi julkaisemalla lehdistötiedotteen, jonka myös sadat mediakumppanit julkaisevat. Projektiasi koskevat tiedot tulevat tuhansien tilaajiemme saataville yhteisöpalveluissa.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Riskit

Alkuvaiheessa, kun hoidat PR-suhteita, valmistelet white paper -luonnosta, laadit aloitussivua ja kokoat neuvonantajia, myös hyökkääjät keräävät tietoja sinusta ja projektistasi haitallisiin tarkoituksiin. Kun käynnistät tokenien myynnin varhaisille sijoittajille, sivustoon ja sijoittajien tileihin saatetaan hyökätä. Sinun on seurattava tarkkaan väärennettyjä ilmoituksia ennakkomyynnistä ja tokenien myynnistä. Kun olet kerännyt riittävästi rahoitusta, tiimisi aloittaa projektin aktiivisen kehittämisen. Tässä vaiheessa median ja hakkereiden kiinnostus kohdistuu sinuun. Hyökkäyksillä voidaan pyrkiä varastamaan rahaa sijoittajien lompakoista tai pelkästään häiritsemään projektia tai verkkosivustoa.

 • Scan

  Projektitiimiin kohdistuvat haittaohjelmat, tietojenkalastelu tai käyttäjien manipulointi.

 • Scan

  Hyökkäykset projektin verkkosivustoon tai sijoittajien tileihin, esimerkiksi palvelunestohyökkäykset, kohdistetut hyökkäykset ja APT-uhat.

 • Scan

  Älysopimuksen haavoittuvuuksien hyödyntäminen rahan varastamiseen.

 • Scan

  Yritys tunkeutua projektin lähdekoodiin ja lisätä siihen haittakoodia.

 • Scan

  Alkuperäistä jopa aidommilta näyttävien väärennettyjen tai tietojenkalastelusivustojen julkaiseminen.

 • Scan

  Väärennetyt ennakkomyyntiä tai tokenien myyntiä koskevat ilmoitukset yhteisöpalveluissa sijoittajien houkuttelemiseksi väärennettyihin sivustoihin, jotta heiltä voidaan huijata rahaa.