RATKAISU

Lohkoketjun suojaus

Huippuluokan kyberturvallisuus kryptotaloutta varten

Tuotteemme

Lohkoketjupohjaisen tekniikan suosio on kasvussa, ja sitä käytetään nykyisin monenlaisiin tehtäviin. Eikä tämä koske pelkästään kryptovaluuttoja. Lohkoketjutekniikan monet sovellukset tekevät siitä keskeisen elementin, kun luodaan liiketoimintaprosesseja, joita voi soveltaa jopa valmistukseen.

Lohkoketjutekniikkaa on esineiden internetin (IoT) verkoissa, työnkulkujen hallintajärjestelmissä, kryptovaluutoissa ja monilla muilla aloilla. Se on nykyisin keskeinen komponentti ja huipputason standardi monissa erilaisissa yrityksissä.

Kun kyseessä on tietoturvapainotteinen toiminto, lohkoketju itsessään voi altistua monille riskeille. Koska lohkoketjut sisältävät arkaluonteisia tietoja tiettyjen käyttäjien ja yritysten omaisuudesta ja infrastruktuurista, kattavan suojauksen tarjoaminen on keskeisen tärkeää.

Häiriöihin reagointi ja niistä palautuminen

Välitön reagointi tunkeutumisiin, henkilöllisyyksien vaarantumiseen ja tietoturvarikkomuksiin. Neutraloi kyberhyökkäykset ennen kuin ne tunkeutuvat verkkoon ja kaatavat sen.

Sovellusten tietoturva-analyysi

Koodin tarkistus sekä älysopimuksiin ja alustan ongelmiin kohdistuvien uhkien tunnistus. Estä menetykset, joita haittakoodi voi aiheuttaa älysopimuksissa tai lohkoketjussa.

Koulutus ja tietoisuus

Kaikkien käyttäjien on tunnettava varotoimet, joiden avulla voi ehkäistä tietovuotoja. Opi reagoimaan oikein, kun lohkoketjusovellus altistuu vaaralle, ja opi ehkäisemään tietoturvapoikkeamat.

Suojaus petoksilta ja verkkourkinnalta

Käyttäjien manipulointi, petokset ja verkkourkinta ovat mahdollisia uhkia myös suojatuissa järjestelmissä.
Minimoi verkkourkinnan ja haitallisen toiminnan aiheuttamien tietovuotojen riskit.

Tapaustutkimukset

Tutustu siihen, miten yritykset suojaavat tokenien myynnin, älysopimukset ja ympäristöt Kasperskyn ratkaisuilla

Käyttö

 • Lohkoketjusovellusten suojaus

  Lohkoketjupohjaisia verkostoja ja sovelluksia käytetään monilla eri aloilla. Vaikka lohkoketju perustuu turvalliseen tekniikkaan, myös se tarvitsee suojausta. Väärinkäytösten, kohdistettujen hyökkäysten tai luvattoman käytön riskejä voidaan hallita välittömällä häiriöihin reagoimisella ja järjestelmän palautuksella. Autamme estämään tunkeutumisia koodin tarkistuksella, petosten ja verkkourkinnan estolla ja käyttäjien koulutuksella.

 • Token Offering Security

  Tokenien liikkeeseenlaskulla pyritään hankkimaan investointeja myymällä yrityksen tokeneita. Pääosin yhdistettyyn tekniikkaan perustuva tokenien liikkeeseenlaskuprojekti vaatii koodin tarkistuksen sekä sovellusten tietoturva-arvioinnin. Tähän sisältyvät petosten ja verkkourkinnan esto, verkkosivuston suojauksen valvonta, testaus tietomurtojen varalta ja suojaus palvelunestohyökkäyksiltä. Tarkistamme lohkoketjun älysopimuksen koodin haavoittuvuuksien varalta. Häiriöiden tutkinnalla ja raportoinnilla varmistetaan jatkuva suojaus. Kyberhygieniakoulutus auttaa käyttäjiä välttämään kriittiset virheet.

 • Crypto Exchange Security

  Kryptopörssi on paikka, jossa käyttäjät voivat myydä ja ostaa kryptovaluuttaa. Sekin on altis kyberuhille. Kryptopörssit vaativat jatkuvaa suojausta ja valvontaa, kuten kohdistettujen hyökkäysten ehkäisemistä, suojausta palvelunestohyökkäyksiltä, verkkosivuston suojauksen valvontaa ja säännöllisiä koodin tarkistuksia. Samalla tarjotaan suojausraportit, häiriöihin reagointi ja testaus haavoittuvuuksien varalta. Käyttäjät koulutetaan tunnistamaan ja välttämään petokset ja tietojenkalasteluhuijaukset osana kyberhygienian koulutusohjelmaa.

24/7

Iskikö hakkeri?

Asiantuntevaa kyberturvallisuushäiriöiden hallintaa on saatavilla, kun sitä tarvitset. Toimimme yli 200 maassa ja meillä on 34 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten tukea on saatavilla kellon ympäri joka päivä. Tietoturvapoikkeaman ratkaisemiseen voidaan käyttää kaikkea kansainvälistä asiantuntemustamme.

White Paperit

Lue lisää maailmanlaajuisesti tunnustettujen kybersuojausasiantuntijoidemme näkemyksiä

Riskit

Lohkoketjuverkoston käyttäjiin voi kohdistua tietojenkalasteluhyökkäyksiä. Huijarit luovat väärennettyjä ICO-sivustoja, joilla käyttäjät saadaan suorittamaan maksuja väärennettyihin lompakoihin. Määritysvirheet sekä suojaamaton tietojen säilytys ja siirto saattavat aiheuttaa arkaluonteisten tietojen vuotamista. Järjestelmän voi kaapata hallintaan koodin virheiden takia. Tämä on entistä vaarallisempaa, kun ympäristössä on keskitettyjä komponentteja.

 • <p>Monet ICO- ja kryptopörssisivustot ovat alttiita palvelunestohyökkäyksille. Niihin tarvitaan kattava suojaus, jolla tehostetaan tietoturvaa ja minimoidaan tietomurrot.</p>

  Monet ICO- ja kryptopörssisivustot ovat alttiita palvelunestohyökkäyksille. Niihin tarvitaan kattava suojaus, jolla tehostetaan tietoturvaa ja minimoidaan tietomurrot.

 • <p>Älysopimuksissa ja lohkoketjun koodissa voi olla virheitä tai jopa merkittäviä takaportteja. Ne voivat toimia sisäänpääsykohtana hakkereille.</p>

  Älysopimuksissa ja lohkoketjun koodissa voi olla virheitä tai jopa merkittäviä takaportteja. Ne voivat toimia sisäänpääsykohtana hakkereille.

 • <p>Kaikki lohkoketjusovellukset eivät ole hajautettuja. Kryptopörsseissä on edelleen vahvasti keskitettyjä osia, jotka kiinnostavat hyökkääjiä.</p>

  Kaikki lohkoketjusovellukset eivät ole hajautettuja. Kryptopörsseissä on edelleen vahvasti keskitettyjä osia, jotka kiinnostavat hyökkääjiä.

 • <p>Käyttäjien manipulointi, petokset ja verkkourkinta ovat mahdollisia uhkia myös tehokkaasti suojatuissa järjestelmissä, kuten lohkoketjuissa, koska huijarit voivat saada urkittua käyttäjien kirjautumistiedot.</p>

  Käyttäjien manipulointi, petokset ja verkkourkinta ovat mahdollisia uhkia myös tehokkaasti suojatuissa järjestelmissä, kuten lohkoketjuissa, koska huijarit voivat saada urkittua käyttäjien kirjautumistiedot.

 • <p>Jos yli 50 % lohkoketjun toiminnasta on hyökkääjien hallinnassa, he voivat vahvistaa väärennettyjä tapahtumia.</p>

  Jos yli 50 % lohkoketjun toiminnasta on hyökkääjien hallinnassa, he voivat vahvistaa väärennettyjä tapahtumia.

 • <p>Useimmat käyttäjät eivät tunne perustason tietoturvatoimia eivätkä osaa toimia hyökkäystilanteessa.</p>

  Useimmat käyttäjät eivät tunne perustason tietoturvatoimia eivätkä osaa toimia hyökkäystilanteessa.

Ratkaisuun liittyvät